De hipste Nederlandse sportkleding van het moment: Malelions

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ben jij een sporter die tot het uiterste gaat? Of ben je op zoek naar kleding met een succesvolle en sportieve uitstraling? In beide gevallen is Malelions hét merk voor jou om tot  topprestaties te komen. 

Malelions is opgezet door de Nederlandse ondernemer Thijs Offermeijer en verkoopt als een malle door heel Nederland. Misschien heb je het merk wel eens langs zien komen bij Temptation Island, waar de kleding gedragen wordt door meerdere mannelijke verleiders. Het bekende logo is prominent aanwezig, niet te missen dus!

Stijlvolle hoodies

Kenmerkend aan Malelions is dat de kleding niet alleen comfortabel is voor tijdens het sporten, maar met een outfit van het merk zie je er ook nog eens stijlvol uit.  Daardoor wordt Malions ook steeds vaker als vrijetijdskleding gedragen. Met name de hoodies vallen in de smaak bij veel mannen en zie je vast regelmatig op Instagram-foto’s voorbij komen.

Malelions

Betaalbaar

Niet onbelangrijk ook is dat de items betaalbaar zijn. En dat is ook wel een keertje welkom bij een mooi merk! Al voor 90 euro heb je een hoodie in je kledingkast liggen en met 150 euro kan je buiten sporten in een compleet tracksuit.

Volledige collectie

Bij online fashionplatform Winkelstraat.nl kan je een uitgebreide collectie vinden van Malelions. Het grootste deel van de collectie, bestaande uit tracksuits, hoodies, t-shirts, petjes andere diverse sportieve items, is samengesteld voor mannen. Samen met je vriendin of vrouw sporten in dezelfde stijl? Ook voor dames zijn er een aantal hoodies te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?