Actueel ZIEN: de 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

ZIEN: de 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

-

ZIEN: de 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wil jij ook eens diegene zijn die met het tofste en grappigste cadeau aan komt zetten tijdens de feestdagen? Of heb je zelf wel een nieuw hebbedingetje verdiend? Kijk dan even hieronder!

Grijp niet mis, bestel je cadeaus nu alvast!

Sinterklaas- en kerstcadeaus komen de laatste jaren steeds vaker niet op tijd aan. Dit jaar wordt er door de coronacrisis zelfs nóg meer drukte verwacht. Alle pakketdiensten geven ons dan ook hetzelfde advies: bestel je Sinterklaas- en Kerstcadeaus nu alvast!

1. De Koelkast kluis

Ja, dit is een van de meest geweldige uitvinden van deze eeuw: de koelkast kluis. Met dit ding hoef je niet meer bang te zijn dat jouw biertjes, snacks en andere versnaperingen worden gekaapt door iemand anders.

2. Popcornmachine

Dit cadeau kan je echt aan zo’n beetje iedereen geven. Deze retro popcornmachine maakt namelijk ‘neutrale’ popcorn die je zelf vervolgens zoet of zout kan maken. Als je hem liever voor jezelf houdt, begrijpen we dat volkomen!

popcornmachine coolgift.com

3. De mini drone

Zo’n grote drone ga je natuurlijk niemand cadeau doen met Sinterklaas of Kerst. Die dingen kosten tenslotte een godsvermogen. Een minidrone daarentegen is juist een perfect cadeau voor de feestdagen. Lekker makkelijk te besturen én hij kost een fractie van de prijs van zo’n grote.

mini drone - coolgift

4. Stressbal borsten

Met deze set stressballen is stress voortaan verleden tijd. En ja, er zijn zelfs meerdere cupmaten te bestellen! Dat wordt een en al lachen, gieren, brullen als deze twee dames worden uitgepakt.

Stressballen- coolgift

5. Bluetooth key finder

Ben of ken jij iemand die van alles kwijtraakt? Stop dan maar met zoeken hoor: je kerstcadeau is gevonden! Met deze bluetooth key finder weet je namelijk altijd waar je sleutels zijn.

Bluetooth key finder - sleutels vinden -coolgift

6. Bierbrouwpakket

Dit is zo’n cadeau dat je toch echt liever zelf houdt. Met dit bierbrouwpakket maak je namelijk je eigen bier. Dat is toch wel de beste oplossing tegen verveling in coronatijd die we tot nu toe gehoord hebben.

Eigen bier brouwen - bierbrouwpakket - coolgift

7. Het cock fighting dual spel

Last but zeer zeker not least, is daar het cock fighting dual spel. Met dit cadeau ga jij 100% een hilarische feestavond tegemoet!

willy game - cock fighting spel - piemelgevecht - coolgift

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten