Bella Thorne zet eigen riskante foto’s online

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bella Thorne naaktfoto's

Voormalig Disney-actrice werd gehackt, maar was de hacker voor met het ‘lekken’…

Een opvallend verhaal en vervolg op het inmiddels beruchte celebrity hack-fenomeen. Voormalig Disney-actrice Bella Thorne had net als veel andere vrouwelijke celebs een tijd lang last van een hacker die dreigde pikante foto’s en video’s online te zetten. Na weken angst en onzekerheid besloot Bella dat ze zich niet langer onder druk wil laten zetten…

Om de hacker voor te zijn, gooide Bella ‘gewoon’ zelf de betreffende foto’s online via Twitter. Zo ‘wint’ iedereen een beetje! Behalve de hacker natuurlijk.

https://twitter.com/bellathorne/status/1139910342711099393

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten