Arjen Lubach

Arjen Lubach bio

Profiel

Geboortedatum: 22 oktober 1979
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Groningen, Nederland
Relatie: ja, met Martine de Jong
Familie: (moeder) Sjoukje Hadeweij Lubach–Reijenga, (vader) Dick Lubach, (broers) Rense en Joost Lubach
Beroep: Presentator, komiek
Opleiding: Filosofie
Instagram: De Instagram van Arjen is @arjenlubach

Foto's

Arjen Lubach partner
Arjen Lubach presentator

Presentator Arjen Lubach

Arjen Lubach levensloop

Arjen Lubach, geboren in Groningen en opgegroeid in Lutjegast, beleefde zijn jeugd als buitenstaander omdat zijn familie geen Gronings sprak. Zijn vader was econoom en jurist, en hoogleraar bouwrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. De moeder van Arjen Lubach was ook jurist. Verder waren de ouders van Arjen Lubach gelovig. Hij volgde zijn opleiding aan verschillende scholen en stopte zijn Spaanse studie vanwege een existentiële crisis na het loslaten van zijn geloof. Lubach werkte als taxichauffeur en havenmeester voordat hij filosofie studeerde. Tijdens zijn studie ontmoette hij Janine Abbring, met wie hij een relatie had en samen hun eerste muziekhit schreef in Denemarken.

Arjen Lubach avond-shows

Arjen Lubach staat bij velen bekend als presentator van avond-shows zoals "De Avondshow met Arjen Lubach" en "Zondag met Lubach". Beide shows kregen aandacht vanwege zijn scherpe en humoristische benadering van actuele thema's, politiek en maatschappelijke kwesties. Lubach staat erom bekend complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te behandelen, vaak met behulp van filmpjes, sketches en infographics om de inhoud begrijpelijk te maken voor het publiek, en zo een boodschap over te brengen.

Arjen Lubach relatie, vriendin, getrouwd

Sinds 2015 vormt Arjen Lubach een gelukkig paar met schrijfster en vlogster Martine de Jong. Ze werkt tevens in "De Avondshow met Arjen Lubach" als artdirector. Martine de Jong heeft eerder twee kinderen gekregen uit een vorige relatie en plaatst regelmatig foto's van haarzelf met Arjen Lubach op Instagram.

Arjen Lubach muziek

Naast zijn televisiewerk heeft Arjen Lubach een passie voor muziek. Hij bracht verschillende nummers uit zoals 'JELLE', 'Justified (Sunrise funk)' en 'Summer Go'. Daarnaast deelt hij ook regelmatig humoristische muziek in zijn eigen tv-shows. Daarnaast beweert Arjen Lubach in zijn boek 'Stoorzender' dat hij medeauteur zou zijn van een wereldwijde hit, waarvoor hij geen erkenning heeft gekregen. Hij stelt dat een goede vriend het nummer zonder zijn medeweten heeft verkocht aan een grote artiest.

Nieuws

Paniek in talkshowland: De Avondshow van Arjen Lubach verslaat Vandaag Inside

Arjen Lubach doet goede zaken met programma en schuift 'grote speler' Vandaag Inside zo aan de kant!

Video: Arjen Lubach zet piepjonge ‘online ondernemers’ voor schut en gaat wéér viraal

Arjen Lubach is er niet vies van om bepaalde mensen even tegen de schenen te schoppen en pakt nu alle snelle jongens aan. 

Video: Arjen Lubach riskeert internationaal conflict met nieuw seizoen De Avondshow

Arjen Lubach is terug! De show die je elke week deed vermaken met grapjes over het nieuws, knalt binnenkort weer op je scherm!

Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

De juice koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijers, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haar vliegen hierover.

Foto: Arjen Lubach probeerde 16-jarig meisje hotelkamer binnen te lokken

Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach gaat er bij de Juicekanalen een zéér opvallend verhaal rond over de presentator!

Arjen Lubach kleineert Eva Jinek met flinke belediging

Arjen Lubach was lang geheimzinnig rondom zijn nieuwe programma De Avondshow. Toch is één ding duidelijk: hij wil absoluut niet geassocieerd worden met Jinek of VI Vandaag...

Katja Herbers imponeert grote Amerikaanse talkshowhost Steven Colbert

Het gaat goed met actrice Katja Herbers. De Nederlandse actrice scoort de ene grote Amerikaanse rol na de ander. Daardoor mocht ze knus op de bank zitten met talkshowhost Steven Colbert. 

ZIEN: Arjen Lubach sluit na 13 jaar op deze bizarre manier af

Na 13 seizoenen Arjen Lubach is er gisteren een einde gekomen aan het programma. Het is nu klaar, maar niet voor er eindelijk antwoord werd gegeven op deze veelgestelde vraag.