Roxeanne Hazes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is een Nederlandse zangeres. Ze is geboren in Gouda en was al op jonge leeftijd een zangtalent. Ze deed in 2007 op veertienjarige leeftijd mee aan het programma So You Wanna Be a Popstar. In dit programma gaan bekende niet-artiesten de strijd aan om te bepalen wie de beste popster is. Omdat ze nog zo jong was werden er voor haar een paar aanpassingen gedaan. Zo zou ze niet na 22:30 in de show verschijnen en trad ze maximaal vijftien keer op. Ze wist de show niet te winnen maar haar zangcarrière was los. In hetzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle Ik hou van jou uit.

Roxeanne Hazes familie

Roxeanne Hazes werd geboren als dochter van André Hazes en Rachel Hazes. Haar vader was wellicht de beste Nederlandse zanger ooit. Ze heeft haar zangtalent dus niet van een vreemde. André overleed in 2004, maar het muziekvirus had Roxeanne toen allang opgelopen. Roxeanne heeft een jongere broer, André Hazes junior. Samen treden ze jaarlijks op in Holland zingt Hazes. In 2022 besloot Roxeanne hiermee te stoppen. De familie komt regelmatig in het nieuws vanwege onenigheid tussen Roxeanne en de rest.

Roxeanne Hazes vriend en kind

Roxeanne Hazes heeft een turbulent liefdesleven gehad. Hoewel ze inmiddels gelukkig is met haar relatie, heeft ze ook andere tijden gekend. Toen de zangeres 18 jaar oud was, had ze een vriendje dat haar fysiek en mentaal mishandelde. Dit was voor haar een lastige tijd, maar dankzij moeder Rachel wist ze zichzelf te bevrijden uit de relatie. Kort daarna ging ze in therapie en schreef ze in het album In Mijn Bloed alles van zich af. Inmiddels heeft ze de liefde van haar leven gevonden. Erik Zwennes is de gelukkige. Samen met Erik heeft ze een zoontje, Fender.

Nieuws

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Video: Jarige Roxeanne Hazes trakteert volgers op heerlijke onverwachte verrassing

Roxeanne Hazes is 30 jaar geworden! En om dit te vieren, heeft ze zangeres een aangename verrassing klaarstaan voor haar volgers..

Wow! Roxeanne Hazes laat flinke rondingen zien in strakste jurk ooit!

De prachtige Roxeanne Hazes maakt haar volgers helemaal wild met een paar kiekjes in een mega strakke en prachtige jurk.

Foto: Roxeanne Hazes showt meest gewaagde Halloween-kostuum van dit jaar

Het verkleedfeest Halloween heeft altijd een pikant randje, maar dit jaar wilde Roxeanne Hazes echt opvallen. Haar kostuum was het klassieke konijn-pakje: Lingerie en konijnenoortjes. Dit in combinatie met nieuw porno blond haar, maakte de zangeres echt opvallend. 

Video: Roxeanne Hazes doet verleidelijk dansje met Sarita Lorena op afterparty Beste Zangers

Het populaire televisieprogramma Beste Zangers is al een feestje op zich, maar de deelnemers kunnen er zelf ook wat van. Roxanne Hazes maakt er wel een hele spannende afterparty van met Sarita Lorena.

Foto: Roxeanne Hazes betuigt liefde voor Jaap Reesema van Beste Zangers

Roxeanne Hazes is een van de deelnemers bij het programma Beste Zangers. Nadat ze de liefde had verklaard aan Nelson heeft ze dat nu ook bij Jaap Reesema gedaan.

Video: Roxeanne Hazes verdwijnt knuffelend in slaapkamer Nielson bij Beste Zangers

Ze maken er geen geheim van dat ze elkaar leuk vinden. In deze video van Beste Zangers zien we hoe de twee elkaar wel érg veel knuffelen in de slaapkamer van Nielson..

Foto: Roxeanne Hazes verklaart liefde aan Nielson tijdens Beste Zangers

Roxeanne Hazes doet mee aan het programma Beste Zangers. Tijdens de opnames en achter de schermen van het programma is er wel een hele speciale band opgebouwd met Nielson. 
Roxeanne Hazes nieuwe muziek foto

Profiel

Geboortedatum: 18 januari 1993 Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Goude, Nederland
Beroep: Zangeres
Relatie: Ja, met Erik Zwennes
Kinderen: Ja, Fender (zoon)
Instagram: Het Instagram kanaal van Roxeanne is @roxeannehazes

Foto's

Roxeanne Hazes voeten
ROXEANNE HAZES ZEGT SORRY, MAAR WAARVOOR?
Roxeanne Hazes