Roxeanne Hazes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is een Nederlandse zangeres. Ze is geboren in Gouda en was al op jonge leeftijd een zangtalent. Ze deed in 2007 op veertienjarige leeftijd mee aan het programma So You Wanna Be a Popstar. In dit programma gaan bekende niet-artiesten de strijd aan om te bepalen wie de beste popster is. Omdat ze nog zo jong was werden er voor haar een paar aanpassingen gedaan. Zo zou ze niet na 22:30 in de show verschijnen en trad ze maximaal vijftien keer op. Ze wist de show niet te winnen maar haar zangcarrière was los. In hetzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle Ik hou van jou uit.

Roxeanne Hazes familie

Roxeanne Hazes werd geboren als dochter van André Hazes en Rachel Hazes. Haar vader was wellicht de beste Nederlandse zanger ooit. Ze heeft haar zangtalent dus niet van een vreemde. André overleed in 2004, maar het muziekvirus had Roxeanne toen allang opgelopen. Roxeanne heeft een jongere broer, André Hazes junior. Samen treden ze jaarlijks op in Holland zingt Hazes. In 2022 besloot Roxeanne hiermee te stoppen. De familie komt regelmatig in het nieuws vanwege onenigheid tussen Roxeanne en de rest.

Roxeanne Hazes vriend en kind

Roxeanne Hazes heeft een turbulent liefdesleven gehad. Hoewel ze inmiddels gelukkig is met haar relatie, heeft ze ook andere tijden gekend. Toen de zangeres 18 jaar oud was, had ze een vriendje dat haar fysiek en mentaal mishandelde. Dit was voor haar een lastige tijd, maar dankzij moeder Rachel wist ze zichzelf te bevrijden uit de relatie. Kort daarna ging ze in therapie en schreef ze in het album In Mijn Bloed alles van zich af. Inmiddels heeft ze de liefde van haar leven gevonden. Erik Zwennes is de gelukkige. Samen met Erik heeft ze een zoontje, Fender.

Nieuws

Foto: Roxeanne Hazes draagt flinterdun jurkje waar je dwars doorheen kunt kijken

Roxeanne Hazes heeft een nieuw album en daar hoort natuurlijk een bijzonder goede cover bij. Haar fans gaan in ieder geval helemaal los!

Foto: Roxeanne Hazes laat haar vriendinnen bijna uit haar topje vallen

De aantrekkelijke zangeres Roxeanne Hazes heeft een heerlijk dagje doorgebracht in een piepklein setje. En dat was flink genieten. 

Roxeanne Hazes gooit haar enorme troeven in de strijd in nieuwe video

Op social media is een gouden keeltje helaas niet genoeg om de aandacht vast te houden. Gelukkig heeft Roxeanne Hazes nog vele andere assets... 

Foto: Roxeanne Hazes geeft haar voorzijde weinig ruimte in knellend topje

Roxeanne Hazes is tegenwoordig groot fan van het maken van hele verleidelijke foto's. Dat zie je wel op dit prachtige plaatje van de zangeres. 

Foto: Roxeanne Hazes draagt niks onder openhangend jasje

De knappe zangeres Roxeanne Hazes deelt één heerlijk kiekje op haar Instagram, ze draagt niks onder openhangend jasje!

Foto: Roxeanne Hazes laat volgers watertanden met diep inkijkje

Roxeanne Hazes weet iedereen omver te blazen met haar nieuwste foto. Ze geeft hier wel een heel bijzonder inkijkje. 

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Video: Jarige Roxeanne Hazes trakteert volgers op heerlijke onverwachte verrassing

Roxeanne Hazes is 30 jaar geworden! En om dit te vieren, heeft ze zangeres een aangename verrassing klaarstaan voor haar volgers..
Roxeanne Hazes nieuwe muziek foto

Profiel

Geboortedatum: 18 januari 1993 Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Gouda, Nederland
Beroep: Zangeres
Relatie: Ja, met Erik Zwennes
Kinderen: 
Ja, Fender (zoon)
Instagram
: Het Instagram kanaal van Roxeanne is @roxeannehazes

Foto's

Roxeanne Hazes voeten
Roxeanne Hazes wil in Playboy