Holly Mae Brood in spannende serie de Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Achttien bekende Nederlanders startten aan het gloednieuwe en spectaculaire avonturenprogramma De Verraders. Vanuit een groot kasteel gaan zij op zoek naar een berg zilver. Een van de meest opvallende kandidaten is Holly Mae brood.

De eerste mogelijke verrader is Holly Mae Brood. Deze veelzijdige jongedame mag het tegen 17 andere kandidaten opnemen voor die berg met zilver. Holly Mae kan je van een hoop dingen kennen. Ze is namelijke een echt multi-talent. Zo is ze actrice, presentatrice, zangeres, model, danseres en nu dus ook kandidaat en mogelijk verrader. Want als iemand straks de andere kandidaten om de tuin kan leiden dan is zij het wel.

Lees ook: Dit zijn de eerste Deelnemers van ‘De Verraders’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Lange loopbaan

Je kan Holly Mae kennen als Amy Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden, of natuurlijk als dochter van levende legende Herman Brood. Maar dat is antuurlijk niet het enige wat dit multi-talent op haar cv heeft staan. Wat heeft Holly Mae verder allemaal uitgespookt in haar carrière?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Holly Mae is ooit geboren als dochter van Xandra Jansen. Die was destijds gestrouwd met Herman Brood. En hoewel Herman niet de vader was, groeide Holly Mae wel op als de dochter van Herman Brood. Muziek werd haar dus met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan wilde ze dus de muziekwereld in. In 2015 kreeg ze echter een rol in de Nederlandse film SneekWeek. Het was haar eerste acteerklus en dat smaakte natuurlijk naar meer. Sindsdien doet ze eigenlijk een combinatie van alles, waaronder ook modellenwerk. Zo stond ze een paar jaar geleden in een pikante editie van JFK Magazine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Een charismatische actrice

Bij het grote publiek werd Holly Mae pas echt bekend van haar rol in de moeder van alle soapseries, Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier had ze de rol van Amy Kortenaer. De castingdirectors hadden haar gezien in de film SneekWeek en zagen haar wel zitten als de zus van Marly van der Velden, met wie ze samen in de film speelde. En terecht, want Holly Mae is een uitstekende actrice met een flinke bak charisma en bravoure, iets wat ze zeer goed kan gebruiken in De Verraders. Na wat voice-over werk, de documentaire over haar vader en een beetje youtube daarna is Holly Mae nu weer keihard terug op de televisie.

De Verraadsters

Holly Mae is natuurlijk niet de enige dame die meedoet aan het programma, al is ze wel een serieuze kanshebber op de winst. In totaal doen er namelijk negen bekende vrouwen mee aan het zenuwslopende avontuur. Holly’s GTST-collega’s Barbara Sloesen en Gaby Blaaser zijn namelijk ook van de partij. Daarnaast doen topactrice Abbey Hoes, operazangeres Francis van Broekhuizen, model Loiza Lamers, zangeres Samantha Steenwijk en sporters Kim Lammers en Chatilla van Grinsven een gooi naar het zilver. Wie van deze dames uiteindelijk de winst pakt is natuurlijk nog onzeker. Maar je kan je nu alvast opmaken voor de grootste catfight van het jaar. De Verraders is belooft namelijk een emotioneel avontuur te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...