Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De juice-koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijer, heeft wel hele informatie over Arjen Lubach. Zo dat ze elkaar nu zelfs in de haren vliegen hierover.

Yvonne Coldeweijer heeft een roddel naar buiten gebracht over Arjen Lubach. Yvonne beweert dat Arjen achter de schermen grensoverschrijdend verdrag vertoont. De presentator ontkent dit en heeft nu zelfs achter Yvonne Coldeweijer (en ook andere juice-kanalen) een advocaat gestuurd. De roddel over Arjen Lubach zou Yvonne Coldeweijer hebben verwijderd en zou ze dan ook niet meer opnieuw posten zegt de advocaat van Arjen Lubach. Yvonne ontkent dit en zegt dat ze niet gaat stoppen met het plaatsen van roddels over Arjen. Het maakt Yvonne Coldeweijer niets uit dat Arjen Lubach een advocaat op haar heeft afgestuurd. Ze gaat doodleuk verder waar ze is gebleven.

Yvonne Coldeweijer noemt Luuk Ikink van RTL Boulevard naïef

Het nieuws dat Arjen Lubach een advocaat op Yvonne Coldeweijer heeft afgestuurd heeft nu ook RTL Boulevard bereikt. Tijdens het programma hebben ze hier uitgebreid over gesproken. Luuk Ikink denkt nog steeds dat het een publiciteitsstunt is van Arjen Lubach. Luuk Ikink vindt zichzelf dan ook naïef dat hij dit nog steeds denkt. RTL Boulevard heeft zelfs de advocaat van Arjen gesproken en die zegt inderdaad dat ze een brief naar Yvonne Coldeweijer hebben gestuurd. Yvonne Coldeweijer is het dan ook met Luuk Ikink eens en vindt hem ook naïef dat hij nog steeds denkt dat dit allemaal een publiciteitsstunt is.

 

Yvonne Coldeweijer is er nog niet klaar mee

De advocaat van Arjen Lubach geeft aan dat de juice-koninging er klaar mee is en geen roddels meer over Arjen gaat plaatsen. Dit wordt door Yvonne meteen ontkent en ze geeft aan dat ze zelf eerst verder onderzoek gaat doen. Wanneer er een update komt over de ‘roddel’ zou Yvonne dit plaatsen. Ze zegt “Fijn dat het voor Luub is afgesloten, maar voor mij nog niet”. Met Luub bedoelt Yvonne Coldeweijer natuurlijk Arjen Lubach.

 

Arjen Lubach zelfde advocaat als Samantha Steenwijk

Yvonne Coldeweijer heeft al vaker een advocaat achter zich aan gekregen. Toevallig zit dezelfde advocaat nu weer achter haar aan. Yvonne Coldeweijer heeft al is een rechtszaak tegen Samantha Steenwijk gehad en die had Yvonne verloren. Arjen Lubach heeft nu dezelfde advocaat ingehuurd die Samantha Steenwijk ook had. Arjen heeft nu dus goede hoop dat deze advocaat ervoor gaat zorgen dat Yvonne uiteindelijk weer verliest. Deze keer moet Yvonne Coldeweijer met harde bewijzen komen, beter dan bij de zaak van Samantha Steenwijk. Bij de zaak tegen Samantha Steenwijk had Yvonne alleen een video als ‘bewijs’ gebaseerd op een anonieme jongen en zijn vriend. Wil Yvonne Coldeweijer straks niet weer verliezen met een rechtszaak, is het dus inderdaad noodzakelijk dat ze zelf nog verder onderzoek gaat doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!