Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De juice-koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijer, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haren vliegen hierover.

Yvonne Coldeweijer heeft een roddel naar buiten gebracht over Arjen Lubach. Yvonne beweert dat Arjen achter de schermen grensoverschrijdend verdrag vertoont. De presentator ontkent dit en heeft nu zelfs achter Yvonne Coldeweijer (en ook andere juice-kanalen) een advocaat gestuurd. De roddel over Arjen Lubach zou Yvonne Coldeweijer hebben verwijderd en zou ze dan ook niet meer opnieuw posten zegt de advocaat van Arjen Lubach. Yvonne ontkent dit en zegt dat ze niet gaat stoppen met het plaatsen van roddels over Arjen. Het maakt Yvonne Coldeweijer niets uit dat Arjen Lubach een advocaat op haar heeft afgestuurd. Ze gaat doodleuk verder waar ze is gebleven.

Yvonne Coldeweijer noemt Luuk Ikink van RTL Boulevard naïef

Het nieuws dat Arjen Lubach een advocaat op Yvonne Coldeweijer heeft afgestuurd heeft nu ook RTL Boulevard bereikt. Tijdens het programma hebben ze hier uitgebreid over gesproken. Luuk Ikink denkt nog steeds dat het een publiciteitsstunt is van Arjen Lubach. Luuk Ikink vindt zichzelf dan ook naïef dat hij dit nog steeds denkt. RTL Boulevard heeft zelfs de advocaat van Arjen gesproken en die zegt inderdaad dat ze een brief naar Yvonne Coldeweijer hebben gestuurd. Yvonne Coldeweijer is het dan ook met Luuk Ikink eens en vindt hem ook naïef dat hij nog steeds denkt dat dit allemaal een publiciteitsstunt is.

 

Yvonne Coldeweijer is er nog niet klaar mee

De advocaat van Arjen Lubach geeft aan dat de juice-koninging er klaar mee is en geen roddels meer over Arjen gaat plaatsen. Dit wordt door Yvonne meteen ontkent en ze geeft aan dat ze zelf eerst verder onderzoek gaat doen. Wanneer er een update komt over de ‘roddel’ zou Yvonne dit plaatsen. Ze zegt “Fijn dat het voor Luub is afgesloten, maar voor mij nog niet”. Met Luub bedoelt Yvonne Coldeweijer natuurlijk Arjen Lubach.

 

Arjen Lubach zelfde advocaat als Samantha Steenwijk

Yvonne Coldeweijer heeft al vaker een advocaat achter zich aan gekregen. Toevallig zit dezelfde advocaat nu weer achter haar aan. Yvonne Coldeweijer heeft al is een rechtszaak tegen Samantha Steenwijk gehad en die had Yvonne verloren. Arjen Lubach heeft nu dezelfde advocaat ingehuurd die Samantha Steenwijk ook had. Arjen heeft nu dus goede hoop dat deze advocaat ervoor gaat zorgen dat Yvonne uiteindelijk weer verliest. Deze keer moet Yvonne Coldeweijer met harde bewijzen komen, beter dan bij de zaak van Samantha Steenwijk. Bij de zaak tegen Samantha Steenwijk had Yvonne alleen een video als ‘bewijs’ gebaseerd op een anonieme jongen en zijn vriend. Wil Yvonne Coldeweijer straks niet weer verliezen met een rechtszaak, is het dus inderdaad noodzakelijk dat ze zelf nog verder onderzoek gaat doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD Show (@adshownieuws)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!