Annika Backes

Model Annika Backes

Annika Backes, bekend als Annika Verwest na haar huwelijk met DJ Tiësto, is een Amerikaans model en influencer. Geboren en getogen in Amerika, begon ze haar carrière in de modewereld en vergaarde bekendheid op sociale media vanwege haar stijl en levensstijl. Haar relatie met Tiësto, een wereldberoemde Nederlandse DJ, zorgde voor meer aandacht. Zij leerde elkaar kennen in een restaurant in New York. Het paar trouwde in 2019 in een extravagante ceremonie.

Annika Backes relatie, getrouwd en kinderen

Annik Backes is getrouwd met Tijs Michiel Verwest, beter bekend als DJ Tiësto. Het echtpaar heeft een dochter genaamd Viola Margreet en een zoon genaamd Viggo. Opmerkelijk is het leeftijdsverschil van 27 jaar tussen beiden. Niettemin zijn ze erg gelukkig samen en laten ze zich niet beïnvloeden door dit leeftijdsverschil.

Annika Backes bruiloft

Tijs Michiel Verwest vroeg Annika Backes ten huwelijk tijdens hun verblijf op de Malediven. Het aanzoek verliep echter niet zonder hindernissen, omdat Tijs had gehoopt dit te doen tijdens een perfecte zonsondergang, maar de eerste 9 dagen werden gekenmerkt door hevige regenval. Uiteindelijk vond de bruiloft plaats in een luxe resort in de woestijn van Utah. De ceremonie werd bijgewoond door in totaal 80 gasten die ook bleven overnachten tijdens de festiviteiten.

Nieuws

Foto: DJ Tiësto geniet van schaarsgeklede blondine tijdens zonsondergang

De knappe Annika Backes Verwest is natuurlijk de grote liefde in het leven van DJ Tiësto. En dat is een hele verleidelijke dame. 

Foto: Vrouw van DJ Tiësto laat rondingen zien in piepkleine badkleding

Annika Backes, de vrouw van DJ Tiësto verwent volgers enorm met zéér pikant kiekje, ze draagt een ontzettend kleine bikini waar haar troeven zo uitvallen als ze even niet oplet!

Foto: Beeldschone Annika wordt stevig beetgenomen op strand door DJ Tiësto

De knappe Annika Backes Verwest is de grote liefde van de Nederlandse DJ Tiësto. De twee omhelzen elkaar innig op het strand. 

Foto: DJ Tiësto ziet jurkje van zijn knappe vrouw bijna uit elkaar knallen

DJ Tiësto doet het in de muziek wereld verschrikkelijk goed. En klagen over zijn liefdesleven mag hij ook zeker niet. 

Foto: Knappe vrouw van DJ Tiësto glijdt soepeltjes naar beneden

Van Annika Verwest, de vrouw van DJ Tiësto, zijn foto's en een filmpje verschenen waarop de dame soepel te zien is. Ze glijdt naar beneden en haar lange beweegt leuk mee. 

Foto: DJ Tiësto is mazzelaar met zijn veel jongere vrouw Annika Backes

Na het zien van deze foto snap je ineens waarom DJ Tiësto één van de grootste bofkonten van de wereld is...

Instagram Girls: Maxime Meiland showt nieuwe vriend & Jutta Leerdam blijft positief

De meest schokkende social media-post kwam van Maxime Meiland: de blondine kondigde zomaar haar nieuwe relatiestatus aan! De bijdrages van Jutta Leerdam en Bo Maerten waren ook absoluut de moeite waard...

Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen, Jutta Leerdam en Annika Verwest

Instagrammen is hard werken. Dat kunnen Nikkie Plessen, Jutta Leerdam, Annika Verwest en Miljuschka Witzenhausen je wel vertellen. Ook tijdens een pandemie, op vakantie of op je verjaardag moet er een perfect fotootje online verschijnen!
Annika Backes

Profiel

Geboortedatum: 7 september 1996
Sterrenbeeld: Maagd
Afkomst: Colorado, Verenigde Staten
Relatie: Ja met Tijs Michiel Verwest (Tiësto)
Kinderen: (dochter) Viola Margreet Verwest, (zoon) Viggo Verwest
Beroep: Model
Instagram: De Instagram van Annika is @annikaverwest

Foto's

Annika Backes
Annika Backes