Instagram Girls: Maxime Meiland showt nieuwe vriend & Jutta Leerdam blijft positief

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meest schokkende social media-post kwam van Maxime Meiland: de blondine kondigde zomaar haar nieuwe relatiestatus aan! De bijdrages van Jutta Leerdam en Bo Maerten waren ook absoluut de moeite waard…

Maxime Meiland

Maxime Meiland dropt gewoon even heel casual een bommetje op Instagram! Op een vrolijke familiefoto staat ineens een onbekend gezicht. Aan de reacties te zien gaat het om de nieuwe vlam van Maxime Meiland. Zoals ze in Frankrijk al zei: ik ga pas in Nederland weer daten. Daar heeft ze dus niet heel lang mee gewacht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft een InstagramTV-filmpje opgenomen om te vertellen over haar aanstekelijke positivisme. Zou het aan die stralend witte lach liggen? Tandpastamerk Colgate probeert ‘m te claimen. Hoe durven ze: die verpletterende uitstraling is gewoon 100% Jutta!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Bo Maerten

Een goed stel! Dat hoort Bo Maerten vast vaker. Deze keer in groepsverband. Samen met o.a. Lieke van Lexmond en Carolina Dijkhuizen poseert ze voor een castfoto van de nieuwe film Zwanger en Co.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten) op

Annika Backes

We mogen haar inmiddels wel als halve Nederlander claimen, toch? Annika Backes, de vrouw van DJ Tiësto, beleeft een lekker zomerdagje in haar zwembad. Ze heeft het over een babymaantje in haar buik. Daarnaast zien we ook twee andere mooie hemellichamen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annika Backes Verwest (@annikaverwest) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten