Instagram Girls: Maxime Meiland showt nieuwe vriend & Jutta Leerdam blijft positief

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meest schokkende social media-post kwam van Maxime Meiland: de blondine kondigde zomaar haar nieuwe relatiestatus aan! De bijdrages van Jutta Leerdam en Bo Maerten waren ook absoluut de moeite waard…

Maxime Meiland

Maxime Meiland dropt gewoon even heel casual een bommetje op Instagram! Op een vrolijke familiefoto staat ineens een onbekend gezicht. Aan de reacties te zien gaat het om de nieuwe vlam van Maxime Meiland. Zoals ze in Frankrijk al zei: ik ga pas in Nederland weer daten. Daar heeft ze dus niet heel lang mee gewacht!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft een InstagramTV-filmpje opgenomen om te vertellen over haar aanstekelijke positivisme. Zou het aan die stralend witte lach liggen? Tandpastamerk Colgate probeert ‘m te claimen. Hoe durven ze: die verpletterende uitstraling is gewoon 100% Jutta!

Bo Maerten

Een goed stel! Dat hoort Bo Maerten vast vaker. Deze keer in groepsverband. Samen met o.a. Lieke van Lexmond en Carolina Dijkhuizen poseert ze voor een castfoto van de nieuwe film Zwanger en Co.

Annika Backes

We mogen haar inmiddels wel als halve Nederlander claimen, toch? Annika Backes, de vrouw van DJ Tiësto, beleeft een lekker zomerdagje in haar zwembad. Ze heeft het over een babymaantje in haar buik. Daarnaast zien we ook twee andere mooie hemellichamen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...