Buitenlandse vrouwen

Home Vrouwen Buitenlandse vrouwen

Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

Stoute Liese! Tijdens een opdracht krijgen de Big Brother-bewoners opvallende uitspraken van elkaar te zien. De Vlaamse blondine lijkt te onthullen dat ze op het internet maar naar één oranje-zwartgekleurde website gaat...

Waarom Max Verstappen is gevallen voor Kelly Piquet (32)

Viel Max Verstappen hierom als een blok voor zijn vriendin Kelly Piquet?

Gal Gadot laat haar eerste TikTok-dansje zien

Ze is een klein beetje laat op het feestje, maar 'Wonder Woman' Gal Gadot heeft TikTok ontdekt! De actrice laat zien hoe vrouwen als zij plezier maken...

Om te volgen: Eve Jobs (22), dochter van Steve Jobs

Hoewel haar bedje dankzij het werk van haar vader al gespreid was, heeft Eve Jobs de Apple-miljoenen helemaal niet nodig om het ver te kunnen schoppen. Deze vrouw is het complete plaatje!

Voormalig kindster Miranda Cosgrove komt terug met iCarly

Miranda Cosgrove is terug! De voormalig kind-ster verdween na het stoppen van 'haar' jeugdserie iCarly uit beeld. Tijd voor een comeback. Als iCarly natuurlijk!

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

‘Verslaafde’ Miley Cyrus heeft flinke terugval

Dankzij de wereldwijde pandemie greep Miley Cyrus na lange tijd weer naar de fles. Krijgen we de oude losgeslagen Miley weer terug?

DIT is Kamala Harris, de nieuwe vicepresident van de Verenigde Staten

Amerika is nog niet klaar voor een vrouwelijke president, maar ze hebben met Kamala Harris nu hun eerste vrouwelijke vicepresident te pakken!

Foto updates

Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr
Nochtli Peralta Alvarez

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.