Buitenlandse Vrouwen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Buitenlandse Vrouwen

Echte liefhebbers laten zich niet beperken door landsgrenzen. Hoewel we in Nederland natuurlijk ontzettend veel beeldschone vrouwen hebben, mogen de buitenlandse vrouwen er ook zijn! Soms hoef je niet eens heel ver te reizen. Al eens een kijkje genomen bij onze buren in België? Wie weet loop je Luna Stevens zomaar tegen het lijf! Ook is het natuurlijk leuk om de bekendste vrouwen op aarde te volgen. Er gebeurt elke dag wel iets interessants in het leven van vrouwen als Miley Cyrus of Billie Eilish!

Nieuws over buitenlandse vrouwen

Foto: Actrice Milly Alcock (House of the Dragon) lijkt sprekend op haar opvolger

Actrice Milly Alcock, van de nieuwe serie House of the Dragon, lijkt wel verdacht veel op haar opvolger. 

Britney Spears blijft volgers verbazen met deze hondslelijke foto

Britney Spears, een van de meest bekende zangeressen op deze planeet, blijft maar verbazen. Maar dat is niet altijd iets goeds.

Video: Kim Kardashian laat bizar volle achterwerk van alle kanten vastleggen

We weten allemaal dat Kim Kardashian het niet erg vindt om zichzelf goed te laten zien. Maar dat ze zover zou gaan als bij deze shoot hadden wij ook niet verwacht! 

Foto: Martin Garrix gaat vreemd met deze bekende zangeres

De laatste tijd lijkt het alsof er geen bekende Nederlander is die nog trouw is aan zijn relatie. Nu lijkt het erop dat ook Martin Garrix zich bij het steeds groeiende lijstje bedriegers voegt...

Foto: Shakira betrapt haar man Gerard Piqué met andere vrouw

Hips don't lie... maar mannen blijkbaar wel. Die conclusie kan Shakira trekken nadat ze haar man Gerard Piqué betrapt met een andere vrouw.

Video: Nikkie Plessen geschokt door melkfabrieken van Britney Spears

Nikkie Plessen is al zo lang actief in de showbizz wereld dat er maar weinig dingen zijn die haar nog schokken. Behalve dan de melkfabrieken van Britney Spears. 

Britney Spears verrast volgers met nóg schokkendere foto

Na een reeks zéér spraakmakende strandfoto's komt Britney Spears met een nóg schokkender vervolg...

Foto: Zo zag Friends-actrice Courteney Cox eruit vóór en na botox

Botox is een lastig goedje. De meeste mensen nemen het om er jonger uit te zien, of als ze niet tevreden zijn met hun gezicht. Toch kunnen we met z'n allen concluderen dat het lang niet altijd even goed lukt...

Top vrouwen