Schaatsen

Mannenzaken.nl > Sport > Schaatsen

Wij Nederlanders schaatsen al sinds mensheugenis. In sommige delen van de wereld denken ze zelfs dat we op de schaats naar ons werk gaan. De realiteit is een tikkeltje anders, maar schaatsen is nog steeds onlosmakelijk verbonden met ons land. Op de Olympische Spelen mag je het langebaanschaatsen stiekem best een soort Nederlands Kampioenschat noemen – zó goed zijn we. Het mooie van de sport schaatsen is dat we er zowel bij de mannen als bij de vrouwen ontzettend grote talenten rond hebben lopen. Toch heeft de vrouwelijke tak van de sport altijd een extra speciaal plekje in het hart van de kijker. De dames die op de schaats het ijs betreden zijn namelijk vaak het type buurmeisje of ideale schoondochter. Benaderbaar, beeldschoon, en ontzettend harde werkers. Elke generatie hebben we wel een aantal giganten die pijlsnel over het ijs glijden. Wat dacht je van Jutta Leerdam, Suzanne Schulting of Joy Beune? Marts Smeets-trui aan en gaan!

Nieuws over schaatsen

Video: Jutta Leerdam laat haar troeven zien in zeer nauwsluitend schaatspakje

Jutta Leerdam heeft wellicht de knapste benen van elke vrouwelijke sporter in Nederland. En dat bewijst ze met dit leuke filmpje. 

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Wow: Deze foto van Jutta Leerdam in korset slaat in als een bom

Meestal loopt Jutta Leerdam in haar sportpakje, maar dit keer heeft de blondine haar schaatskloffie ingeruild voor een wel héél strak korset...

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Foto: Jutta Leerdam laat indrukwekkende bergen zien

Jutta Leerdam toont een omvangrijk gebergte aan haar volgers op Instagram. Tegelijkertijd laat ze ook haar eigen heuvels goed zien!

Foto: Suzanne Schulting laat buitenaards strak lijf zien in badkleding

De knappe schaatsster Suzanne Schulting laat met haar nieuwste foto zien dat zij van alle Nederlandse schaatssters het beste lichaam heeft. 

Video: Joy Beune laat volgers smelten met ondeugende video van achterkant

Eén van de mooiste Nederlandse schaatssters, Joy Beune, draait zich ondeugend om terwijl haar achterste wordt gefilmd...

Video: Alles trilt bij Jutta Leerdam tijdens flinke workout

Jutta Leerdam is zich flink aan het klaarstomen voor een paar opkomende races. Hiervoor traint de blondine alvast hard, en besluit ze dit trillende filmpje met haar volgers te delen..