Schaatsen

Mannenzaken.nl > Sport > Schaatsen

Wij Nederlanders schaatsen al sinds mensheugenis. In sommige delen van de wereld denken ze zelfs dat we op de schaats naar ons werk gaan. De realiteit is een tikkeltje anders, maar schaatsen is nog steeds onlosmakelijk verbonden met ons land. Op de Olympische Spelen mag je het langebaanschaatsen stiekem best een soort Nederlands Kampioenschat noemen – zó goed zijn we. Het mooie van de sport schaatsen is dat we er zowel bij de mannen als bij de vrouwen ontzettend grote talenten rond hebben lopen. Toch heeft de vrouwelijke tak van de sport altijd een extra speciaal plekje in het hart van de kijker. De dames die op de schaats het ijs betreden zijn namelijk vaak het type buurmeisje of ideale schoondochter. Benaderbaar, beeldschoon, en ontzettend harde werkers. Elke generatie hebben we wel een aantal giganten die pijlsnel over het ijs glijden. Wat dacht je van Jutta Leerdam, Suzanne Schulting of Joy Beune? Marts Smeets-trui aan en gaan!

Nieuws over schaatsen

Video: Jutta Leerdam gaat diep tijdens indrukwekkende workout

Jutta Leerdam focust zich momenteel helemaal op haar training. En dat lijkt goed uit te pakken voor de knappe schaatsster. 

Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar pikante carrièreswitch

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.

ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Noa Vahle is op vakantie! De blondine deelt pikante beelden van deze zomerse trip via Instagram..

Foto: Suzanne Schulting is flink met zichzelf bezig tijdens vakantie

Suzanne Schulting is de ultieme sportvrouw. Ook op vakantie blijft de brunette topfit door verschillende activiteiten. 

Foto: Jutta Leerdam heeft vlekken in haar rokje

Jutta Leerdam is een klein beetje een sloddervos. Haar kleren zitten ook helemaal onder, wanneer Jutta klaar is aan tafel. 

Foto: Jutta Leerdam lijkt Koen Verweij al helemaal te zijn vergeten op heerlijke vakantiekiekjes

Jutta Leerdam heeft het net uitgemaakt met haar vriend Koen, en samen met haar zus Merel zet ze de zorgen van zich af op vakantie. 

Foto: Suzanne Schulting deelt haar lekkerste vakantiekiekjes

Suzanne Schulting is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie en natuurlijk deelt ze daar alle beelden van.

Video: Koen Verweij op heterdaad betrapt tijdens bedriegen Jutta Leerdam

Je zou zeggen dat hij niks tekort komt met Jutta Leerdam als vriendin. Toch is de beeldschone schaatsster niet genoeg voor Koen Verweij. Wat is er gebeurd in Club XO in Haarlem?