Schaatsen

Mannenzaken.nl > Sport > Schaatsen

Wij Nederlanders schaatsen al sinds mensheugenis. In sommige delen van de wereld denken ze zelfs dat we op de schaats naar ons werk gaan. De realiteit is een tikkeltje anders, maar schaatsen is nog steeds onlosmakelijk verbonden met ons land. Op de Olympische Spelen mag je het langebaanschaatsen stiekem best een soort Nederlands Kampioenschat noemen – zó goed zijn we. Het mooie van de sport schaatsen is dat we er zowel bij de mannen als bij de vrouwen ontzettend grote talenten rond hebben lopen. Toch heeft de vrouwelijke tak van de sport altijd een extra speciaal plekje in het hart van de kijker. De dames die op de schaats het ijs betreden zijn namelijk vaak het type buurmeisje of ideale schoondochter. Benaderbaar, beeldschoon, en ontzettend harde werkers. Elke generatie hebben we wel een aantal giganten die pijlsnel over het ijs glijden. Wat dacht je van Jutta Leerdam, Suzanne Schulting of Joy Beune? Marts Smeets-trui aan en gaan!

Nieuws over schaatsen

Jake Paul betast Jutta Leerdam en deelt zeer riskante foto

Jake Paul heeft best wel een groot gevecht weer wat eraan zit te komen, maar daar is hij helemaal niet mee bezig. Wel met Jutta Leerdam.

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.

Paniek: Vader van Jutta Leerdam enorm teleurgesteld over haar Instagram foto’s

Nadat ze haar vader erg teleurstelt, neemt Jutta Leerdam meteen actie!

Schaatsster Isabel Grevelt imponeert met kampioenschap én prachtige Instagram foto’s

Knappe Isabel Grevelt laat zien wat ze in huis heeft met déze prachtige foto's én een kampioenschap!

Foto: Suzanne Schulting laat haar twee flinke knopen bijna uit strak truitje springen

Suzanne Schulting kan de knopen nog maar net dichthouden... De Schaatsster weet haar fans weer flink te verassen met een foto waar je alleen maar kan van genieten.

Video: Jutta Leerdam springt erbovenop; Jake Paul trekt er hard aan

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn beide druk bezig in de sportschool, en dat leidt tot bijzondere beelden op Instagram....

Video: Jutta Leerdam laat trots haar nieuwe piepkleine topje zien

Jutta Leerdam laat altijd graag haar mooie kleding zien aan haar nieuwsgierige volgers. Deze keer is haar mooie topje aan de beurt.