Schaatsen

Mannenzaken.nl > Sport > Schaatsen

Wij Nederlanders schaatsen al sinds mensheugenis. In sommige delen van de wereld denken ze zelfs dat we op de schaats naar ons werk gaan. De realiteit is een tikkeltje anders, maar schaatsen is nog steeds onlosmakelijk verbonden met ons land. Op de Olympische Spelen mag je het langebaanschaatsen stiekem best een soort Nederlands Kampioenschat noemen – zó goed zijn we. Het mooie van de sport schaatsen is dat we er zowel bij de mannen als bij de vrouwen ontzettend grote talenten rond hebben lopen. Toch heeft de vrouwelijke tak van de sport altijd een extra speciaal plekje in het hart van de kijker. De dames die op de schaats het ijs betreden zijn namelijk vaak het type buurmeisje of ideale schoondochter. Benaderbaar, beeldschoon, en ontzettend harde werkers. Elke generatie hebben we wel een aantal giganten die pijlsnel over het ijs glijden. Wat dacht je van Jutta Leerdam, Suzanne Schulting of Joy Beune? Marts Smeets-trui aan en gaan!

Nieuws over schaatsen

Jutta Leerdam neemt afscheid van Instagram met foto van strakste pakje ooit

Jutta Leerdam zal de komende tijd veel minder op social media te zien zijn. Maar ze neemt gelukkig afscheid in haar strakste pakje ooit. 

Jutta Leerdam vastgeketend op winterse foto

Jutta Leerdam staat nog steeds bekend als de mooiste schaatsster van Nederland. Om te zorgen dat ze niet vertrekt naar een warmer land, lijkt ze te zijn vastgebonden.

Topfitte Jutta Leerdam maakt zich enorm populair met deze bewerkte foto

Iedereen wil na dit weekend iets van Jutta Leerdam. De schaatsster behaalde een heerlijke mijlpaal, en deelde om dat te vieren een bewerkte foto. Onbekend én bekend Nederland stond te dringen om op dit speciale kiekje te reageren...

Foto: Jutta Leerdam gaat door de knieën tijdens intense workout

Jutta Leerdam is een van de meest gespierde vrouwen van Nederland. Haar lichaam is goed afgetraind. Dat komt door al die intense workouts.

Nicolette Kluijver draagt strakste pakje ooit op deze raadselachtige foto

Nicolette Kluijver neemt haar rol als model wel heel erg serieus in een nieuwe video. De Expeditie Robinson presentatrice valt gelijk op in haar strakke pakje en buitenaardse sandalen. 

Jutta Leerdam daagt camera uit in schaatspak op ondeugende foto

Jutta Leerdam is een van de meest ondeugende sporters van Nederland. In haar schaatspakje daagt ze op deze foto op speelse wijze de camera uit. 

Met deze geheime wapens verpulvert Suzanne Schulting haar rivalen

Suzanne Schulting is de absolute top van de Nederlandse schaatswereld. Deze foto bewijst gelijk waarom dat zo is.

Jutta Leerdam trapt vriend in kruis op agressieve foto

Jutta Leerdam is een veel gevaarlijkere dame dan haar lieve uiterlijk doet vermoeden. en haar vriend betaalt daarvoor pijnlijk de prijs.