Voetbal

Mannenzaken.nl > Sport > Voetbal

We weten ons in Nederland op ontzettend veel manieren te vermaken, maar voetbal staat toch echt nog steeds met stip op één. We hebben als piepklein landje een verschrikkelijk belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de populairste sport op aarde. Overal ter wereld kennen ze Johan Cruyff, maar ook onze huidige sterren als Frenkie de Jong, Memphis Depay of Virgil van Dijk zijn razend populair. Reden genoeg om af en toe een rondje langs de velden te doen dus! Er gebeurt immers een hoop in de Nederlandse voetballerij; niet alleen bij Feyenoord, PSV en Ajax. Zodra de wedstrijden zijn afgelopen praten we graag na met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in VI Vandaag. Een voetballiefhebber raakt in Nederland simpelweg niet uitgekeken. Vervelend voor je vrouw of vriendin, maar het zit in ons bloed!

Nieuws over voetbal

Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

Presentatrice Fresia Cousiño Arias overwint deze week in Wie is de Mol? een van haar grootste angsten op een ontzettend stoere foto.

Eindelijk: Hélène Hendriks trekt VI Vandaag flink uit het slop

Er is maar één iemand die ervoor zorgt dat VI Vandaag succesvol blijft: Hélène Hendriks. De presentatrice schuift aan tafel om het programma te redden. 

Foto: Pechvogel Britt Dekker vervult ondankbare taak bij VI Vandaag

Britt zit vandaag precies op het verkeerde moment bij de uitzending van VI Vandaag. De normaal zo vrolijke meid moet het over hele zware onderwerpen hebben. 

Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

De nieuwe samenstelling van K3 is blijkbaar toch niet goed genoeg. Een nieuwe foto bewijst dat het trio Fresia, Welmoed en Laetitia uit Wie Is De Mol die taak beter op zich kan nemen.

Foto: Emma Heesters blinkt ook uit in rol van voetbalvrouw

Emma Heesters kan blijkbaar meer dan alleen zingen. De blondine bewees bij de Belgische Gouden Schoen dat ze een uitstekende voetbalvrouw is.

Betrapt: Johan Derksen dolenthousiast over VI Vandaag vanwege salaris

Na de grote Akwasi-rel in Veronica Inside leek Johan Derksen helemaal geen zin meer te hebben in zijn tv-programma. Inmiddels is hij helemaal bijgedraaid, en is hij met het nieuwe VI Vandaag zelfs vaker op tv dan ooit! Wat hem tot inkeer gebracht heeft? Dat kan heel goed met zijn salaris te maken hebben. Hij had namelijk nog een paar ton 'tegoed'...

Fresia maakt zich verdacht in WIDM met stoere foto

Fresia Cousiño Arias maakt zich in de laatste aflevering van Wie is de Mol? wel heel erg verdacht met deze bijzondere actie. 

Schokkend: Everon en Fresia duiken WIDM-tentje in op deze foto

Everon Jackson, alias Bing uit GTST,  was er als de kippen bij om te kiezen dat hij in een tent wilde met Fresia.