Voetbal

Mannenzaken.nl > Sport > Voetbal

We weten ons in Nederland op ontzettend veel manieren te vermaken, maar voetbal staat toch echt nog steeds met stip op één. We hebben als piepklein landje een verschrikkelijk belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de populairste sport op aarde. Overal ter wereld kennen ze Johan Cruyff, maar ook onze huidige sterren als Frenkie de Jong, Memphis Depay of Virgil van Dijk zijn razend populair. Reden genoeg om af en toe een rondje langs de velden te doen dus! Er gebeurt immers een hoop in de Nederlandse voetballerij; niet alleen bij Feyenoord, PSV en Ajax. Zodra de wedstrijden zijn afgelopen praten we graag na met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in VI Vandaag. Een voetballiefhebber raakt in Nederland simpelweg niet uitgekeken. Vervelend voor je vrouw of vriendin, maar het zit in ons bloed!

Nieuws over voetbal

Wesley Sneijder vliegt er met gestrekt been in na enge geruchten over criminele organisaties en witwassen (foto!)

Turkse media beschuldigen Wesley Sneijder van connecties met criminele organisaties. Wesley Sneijder ontkent dit glashard in een reactie aan de media.

Fresia Cousiño Arias bespiedt van afstandje vrouwen van Oranje-selectie (video!)

Fresia Cousiño Arias heeft een weekje vol voetbal achter de rug, maar mag nu alweer de Oranje vrouwen bespieden. 

Rafael van der Vaart verdient goed bij NOS: koopt ex-voetballer gloednieuwe auto van onze belastingcenten?

Rafael van der Vaart is al even gestopt met voetbal maar heeft het zeker niet slecht. Met het salaris van de NOS verdient hij genoeg om een gloednieuwe auto te kunnen kopen. 

Grote liefde van Fresia Cousiño Arias dwingt finale Het Perfecte Plaatje tot uitstel (video!)

De grote liefde van Fresia Cousiño Arias staat de finale van Het Perfecte Plaatje in de weg. Het programma wordt daarom uitgesteld.

Bas Nijhuis vliegt gelukkige dame om de hals tijdens Vandaag Inside Oranje Quiz (video!)

Bas Nijhuis is dolgelukkig met de eerste vrouwelijke winnares van de Vandaag Inside Oranje Quiz. Hij vliegt haar dan ook gelijk om de hals om haar te feliciteren.

Lucky Frenkie: Mikky Kiemeney deelt ongelofelijke foto’s van strak lijf kort na bevalling

Frenkie de Jong heeft maar geluk met zo'n mooie vrouw als Mikky Kiemeney. Zelfs kort na de bevalling van hun zoon ziet ze er alweer topfit uit.

Lieke Martens kleedt zich steeds verder uit na Oranje-pensioen en laat zich onder haar shirtje kijken (foto’s!)

Lieke Martens laat even zien wat ze in huis heeft en dat is nogal een mooi gezicht. Deze foto's zijn pas echt genieten. 

Fotobewijs: Frenkie de Jong is dankzij Mikky Kiemeney absoluut niet met het EK bezig

Je zou verwachten dat Frenkie de Jong volop bezig is met het EK om zijn collega's aan te moedigen. Toch geeft zijn vriendin hem genoeg redenen om aan andere dingen te denken.