Voetbal

Mannenzaken.nl > Sport > Voetbal

We weten ons in Nederland op ontzettend veel manieren te vermaken, maar voetbal staat toch echt nog steeds met stip op één. We hebben als piepklein landje een verschrikkelijk belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de populairste sport op aarde. Overal ter wereld kennen ze Johan Cruyff, maar ook onze huidige sterren als Frenkie de Jong, Memphis Depay of Virgil van Dijk zijn razend populair. Reden genoeg om af en toe een rondje langs de velden te doen dus! Er gebeurt immers een hoop in de Nederlandse voetballerij; niet alleen bij Feyenoord, PSV en Ajax. Zodra de wedstrijden zijn afgelopen praten we graag na met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in VI Vandaag. Een voetballiefhebber raakt in Nederland simpelweg niet uitgekeken. Vervelend voor je vrouw of vriendin, maar het zit in ons bloed!

Nieuws over voetbal

Max Verstappen zet Virgil van Dijk enorm onder druk tijdens zeldzaam onderonsje

Twee van de grootste sporters die Nederland rijk is hebben de handen ineen geslagen voor een bijzonder interview. Kijk maar mee!

Wilfred Genee stelt verboden vraag aan Merek Ek: ‘Kan je echt niet maken’

Wilfred Genee mag dan van spannende gesprekken houden, maar volgens Merel Ek gaat hij met deze vraag écht te ver! 

Prachtige Ajax-keepster Regina van Eijk verovert razendsnel de harten van fans

De vrouwen van Ajax kunnen hun geluk niet op. Ze wonnen niet alleen van het 'grote' PSG, maar zagen ook hun beeldschone keepster Regina van Eijk landelijk de spotlights pakken!

Voetbalster Vivianne Miedema poseert in pyjama voor goed doel

Normaal zie je Vivianne Miedema altijd in voetbalshirt en korte broek. Deze foto's van Vivianne in haar pyjama mag je dus absoluut niet overslaan!

Hélène Hendriks en Noa Vahle kroelen op de grond met Johan Derksen

Johan Derksen heeft toch ook eigenlijk een mooi leventje. Hij wordt elke dag omringd door mooie vrouwen, zoals Noa Vahle en Hélène Hendriks.

Jade Anna showt haar balgevoel en lijkt relatie Kenneth Taylor te bevestigen

Jade Anna laat haar balgevoel goed zien met nieuwe foto's. Zou dit de bevestiging zijn dat ze een relatie heeft met Kenneth Taylor?

Debat met Wilfred Genee en Merel Ek breekt alle kijkcijferrecords

Het eerste SBS-debat was dan eindelijk een feit. Hiermee werden dan ook meteen records verbroken door Wilfred Genee en Merel Ek...

De knappe zus van Sven Kramer heeft een opvallende functie bij het Nederlands Elftal

Bij de familie Kramer draait alles om sport. Ook de jongere zus van Sven Kramer heeft haar plek gevonden bij een topteam. Brecht Kramer vervult blijkbaar een opvallende maar zéér belangrijke rol bij het Nederlands elftal!