Voetbal

Mannenzaken.nl > Sport > Voetbal

We weten ons in Nederland op ontzettend veel manieren te vermaken, maar voetbal staat toch echt nog steeds met stip op één. We hebben als piepklein landje een verschrikkelijk belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de populairste sport op aarde. Overal ter wereld kennen ze Johan Cruyff, maar ook onze huidige sterren als Frenkie de Jong, Memphis Depay of Virgil van Dijk zijn razend populair. Reden genoeg om af en toe een rondje langs de velden te doen dus! Er gebeurt immers een hoop in de Nederlandse voetballerij; niet alleen bij Feyenoord, PSV en Ajax. Zodra de wedstrijden zijn afgelopen praten we graag na met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in VI Vandaag. Een voetballiefhebber raakt in Nederland simpelweg niet uitgekeken. Vervelend voor je vrouw of vriendin, maar het zit in ons bloed!

Nieuws over voetbal

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Foto: Anouk Hoogendijk draagt niks onder openhangend jasje

Anouk Hoogendijk heeft altijd de meest prachtige pakjes aan wanneer ze op televisie te zien is. Maar ook in haar vrije tijd kleedt ze zich erg goed. 

Foto: Lieke Martens deelt zomers kiekje met vriend vanuit bloedhete lift

Voetbalster Lieke Martens heeft weer een ontzettend leuke foto geplaatst op haar social media. En deze keer deelt ze de spotlight met haar vriend. 

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Ajax-speler Mo Ihattaren deelt eerste kiekje met nieuwe vriendin na ‘bedreiging’

Het lijkt erop dat Mo Ihattaren geen gevaar meer loopt! De Ajax-speler, die bedreigd zou worden vanwege een ruzie om zijn nieuwe piepjonge vriendin, deelt een veelzeggende foto...

Wat: Is coach Sarina Wiegman op weg naar mannenteam Eredivisie?

Ze gooide hoge ogen door met het Engelse vrouwenteam op het EK hun eerste titel ooit binnen te slepen. Gaat Sarina Wiegman nu verder als Eredivisie coach bij een mannenteam?

Foto: Zusje van Mo Ihattaren onthult waarheid achter bedreiging Ajax-speler

Er is iets aan de hand met Ajax-speler Mo Ihattaren, maar niemand weet wát. Hoe zit het met die bedreigingen vanuit het criminele circuit? Niemand minder dan zijn zusje geeft een veelzeggende update...

Video: Leonne Stentler vist naar VI-uitnodiging met ‘gouden gleuf’-grap over Sarina Wiegman

Iedereen heeft het na de EK-finale over deze zeer gewaagde uitspraak van analist Leonne Stentler. Met zulke teksten zou ze zonder problemen aan kunnen schuiven bij VI!