Video: Noa Vahle krijgt rode wangen van pikant verhaaltje tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle mocht eindelijk weer langskomen bij Vandaag Inside. Ze kreeg wel rode wangetjes toen de discussie plots over de vrouwelijke gleuf ging..

Aandacht voor bijzonder onderwerp bij Noa Vahle

Bij Vandaag Inside waren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen blij dat Noa Vahle langs kwam. De jonge presentatrice reageert namelijk altijd erg vermakelijk op hun grapjes. Zo ook deze keer. Arme Noa had de pech dat haar moeder, Linda de Mol, net een kaartje naar Johan Derksen had gestuurd. Het ging erover dat een nieuwe uitgave van haar magazine LINDA nu te koop was. Het onderwerp van dit nummer? De vrouwelijke gleuf. Dat maakt de heren van VI natuurlijk enthousiast. Behalve Johan Derksen. Het uitbrengen van een nummer dat hierover ging was volgens Derksen goedkoop scoren. Hij zei dat de woke-generatie dat soort onderwerpen leuk vond, maar dat als hij iets zegt over poepen dat het dan weer verkeerd is. Noa zelf voelde zich nogal ongemakkelijk door het onderwerp dat haar moeder heeft gekozen had. Blijkbaar hadden de dames het niet erover gehad en was het dus ook nieuws voor dochterlief.

Noa Vahle bekend met de heren van Vandaag Inside

Hoewel de drie heren aan tafel Noa dus nog wel aan het blozen krijgen, raakt de dame langzamerhand al een beetje aan ze gewend. Het is net zoals dat Hélène Hendriks eraan wende dat ze altijd schatje werd genoemd toen ze de eerste keren in het programma verscheen. Beide dames lachen lief en gaan een beetje mee in de grap. Hélène heeft er altijd over gezegd dat ze het ziet als een grap en het niet vrouwonvriendelijk vindt, maar sommige kijkers denken daar anders over. Dat was ook het geval bij Noa Vahle op het afgelopen WK. De dame was daar als verslaggever en kwam dus wel eens bij de heren in het programma. Als er dan over haar eigen ervaringen of haar privé leven ging, vonden sommige mensen dat de mannen te ver gingen. Gelukkig kon Noa altijd om de opmerkingen van de heren lachen. Bijvoorbeeld toen zij suggereerden dat haar vriend zich alleen in zijn slaapkamer moest vermaken omdat Noa wekenlang in Qatar was voor haar werk.

Noa Vahle weet de juiste houdingen aan te nemen

Uiteraard heeft Noa goed geleerd hoe ze om moet gaan met onverwachtse gebeurtenissen en opmerkingen tijdens haar werk. Op camera moet ze altijd netjes blijven. Dat heeft de blondine vast goed te horen gekregen thuis, want haar moeder weet natuurlijk alles van het vak. Met een presentatrice als moeder, een regisseur als vader en vervolgens een tijdje een stiefvader die componist was bij de Voice of Holland, weet de dame vanuit alle kanten van het vak wat van haar verwacht wordt. Al is na alle gebeurtenissen rondom Jeroen Rietbergen en de Voice hij niet de persoon waarnaar Noa moet opkijken. Ongetwijfeld zullen opa John en oom Johnny haar ook wat fijne kneepjes van het vak bijgebracht hebben. Johnny was laatst immers nog samen met Noa Vahle bij HLF8 te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...