Vriend van Noa Vahle deelt mooie privékiekjes van de blonde presentatrice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriend van de knappe presentatrice Noa Vahle deelt een aantal hele mooie privéfoto’s van de blondine die niet eerder vertoond zijn..

Terwijl we met z’n allen wachten tot Noa Vahle weer eens op tv is, struinen we het internet af op zoek naar beelden van de populaire blondine. Haar Instagram hebben we inmiddels helemaal uitgespeeld, maar ineens bleek dat haar vriendje Tim de Wild een aantal unieke foto’s op zijn socials heeft staan van ‘zijn’ Noa…

Noa Vahle blijkt koptalent in het zwembad te zijn

Het is een een groot geluk dat presentatietalent Noa Vahle is doorgebroken in ons land. Zo mag de blondine dan wel de dochter van Linda de Mol zijn, ze heeft zelf in de hand waar ze komt in haar nog jonge leven. Nu gaat dit heel erg lekker bij Noa, want ze sleept de ene naar de andere klus binnen om te werken als sportpresentatrice. Het is wel duidelijk dat Noa haar passie helemaal bij verschillende sporten, zoals voetbal en hockey ligt. Nu blijkt uit een video die haar vriend Tim deelt op zijn Instagram, dat Noa zelf ook veel talent heeft voor de bal. Zo zijn de twee duidelijk ergens op vakantie met een lekker zwembadje. Het is wel duidelijk dat Noa niet zo van het stilzitten is. Want in plaats van bruin bakken op een bedje, is ze een spel aan het spelen in het water. Samen met haar vriend zijn de twee aan het overkoppen met een voetbal. Het gaat Noa Vahle heel erg goed af. Je zou bijna zeggen dat er iets mee moeten doen.

Bekijk de video hier.

Noa Vahle straalt in strakke zwarte jurk

Het Instagram profiel van de vriend van Noa Vahle, genaamd Tim de Wild is de perfecte plek om te kijken naar Noa. Zo plaatst Tim regelmatig foto’s die we nog niet eerder voorbij hebben zien komen op het account van Noa zelf. Op onderstaande foto is te zien dat de twee wederom op vakantie zijn. Vermoedelijk in het zonnige Portugal. Noa heeft zich mooi klaargemaakt en opgetut voor een avondje uit met haar vriend. Zo draagt ze haar blonde lokken los over haar schouders en een simpele zwarte jurk. Het is een heel strak jurkje en hij staat Noa Vahle enorm goed. Het moet een leuke avond zijn geworden voor de twee.

Noa Vahle straalt in strakke zwarte jurk

Noa Vahle met een paar drankjes achter de kiezen

Met alle verliefde foto’s van Noa Vahle en Tim de Wilde is het wel duidelijk dat de twee stapelgek zijn op elkaar. Ook verschijnt Tim met Noa op de rode loper en vol trots paraderen ze daar samen. De twee zijn nu twee jaar samen en hebben ook plannen om te gaan samenwonen. In een interview dat Noa heeft gegeven over haar relatie vertelt ze dat het niks was geworden tussen haar en Tim als hij nog een aantal keer per week in de lampen aan het hangen was. Blijkbaar heeft de blondine dus wat meer structuur nodig. Of Noa wil gewoon graag samen uit, want op onderstaande foto lijkt het daar sterk op. Met kleine oogjes en een biertje in de hand poseert het koppel vrolijk voor de camera. Waar of wanneer de foto is gemaakt is nog onduidelijk, maar de lol spat er vanaf.

Noa Vahle met vriend Tim

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.