Foto: Noa Vahle krijgt zeer aanstootgevend cadeau van Vandaag Inside-mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle heeft een zeer aanstootgevend cadeau gekregen van de Vandaag Inside mannen. Eén ding is zeker: mocht Noa onverhoopt de kerst alleen moeten doorbrengen, dan is ze gegarandeerd verzekerd van plezier…

Noa Vahle krijgt ‘pleziermaker’ van VI-mannen

De mannen van Vandaag Inside zouden zichzelf niet zijn als ze hun favoriete voetbalverslaggeefster geen cadeautje zouden geven voor de kerst. Hartstikke leuk, zou je denken, al is dit waarschijnlijk net iets anders dan wat je normaal gesproken in je kerstpakket zou vinden. Noa Vahle moest het namelijk doen met een knuffel van een bijzonder deel van de mannelijke anatomie.

Nieuw hoogtepunt voor Noa Vahle

“Bedankt voor een jaar vol ‘hoogtepunten'”, staat er op de knuffel vermeld. Noa vond het overigens geen vervelende verrassing. Ze deelde een foto van de aaibare pop met volle trots op haar Instagram story. Noa Vahle pakte de, misschien enigszins perverse grap, dan ook niet al te serieus op en gaf dan ook een flink lachende smiley bij haar bericht. Na bijna 2 jaar werken met René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee is ze dan ook inmiddels wel wat gewend. Dat moet ook wel, want echt veel verder dan kantinepraat komen de presentatoren van het populaire televisieprogramma normaal gesproken niet.

Noa Vahle had een topjaar

De ietwat grap van de drie Vandaag Inside-mannen, staat niet los van de prestaties die Noa het afgelopen jaar heeft neergezet. Het was een druk jaar voor de beeldschone hockey- en voetbalverslaggeefster. De dochter van mediapersoonlijkheid Linda de Mol heeft zich in 2023 op eigen kracht weten te ontpoppen als ware mediapersoonlijkheid. De knappe blondine met paardenstaart mocht in 2022 al verslag doen van het WK voetbal in Qatar, voor het programma De Oranje Zomer. In 2023 is ze echter doorgebroken bij het grote publiek. Zo heeft Noa zich in 2023 niet alleen laten zien als een vakkundige sportjournalist, maar ook als een charmante en spontane presentatrice. In oktober won ze de Televizier-Ring Talent, dé prijs voor het grootste talent op de Nederlandse televisie. Daar werd moeder Linda, die zelf al twee Televizier-prijzen in haar kast heeft staan, zichtbaar ontroerd van.

Noa Vahle heeft zin in een spetterende kerst en klimt voor de kerstboom bovenop Helene Hendriks

Noa Vahle, de sprankelende verschijning van 2023 met een hart voor voetbal en hockey, is helemaal klaar voor een knallende kerstperiode. Met de feestdagen in zicht, heeft ze haar zinnen gezet op niets minder dan een schitterend spektakel. En wie anders dan Helene Hendriks, de charismatische sportpresentatrice, om deel uit te maken van dit festijn? Samen vormden het duo het afgelopen jaar een bron van energie en enthousiasme op televisie. In een speelse bui kon Noa Vahle het dan ook niet laten om bovenop haar te klimmen. Voor de glinsterende kerstboom bovenop Helene, terwijl de kerstlichtjes hun gezichten verlichten. Aan de foto’s te zien hadden de twee presentatrices het flink naar hun zin. Met Noa bovenop Helene poseren de twee televisiepersoonlijkheden breed lachend op de foto. Beiden duidelijk klaar voor een knallende kerst en een spetterend nieuwjaar. We zijn er dan ook zeker van dat we in 2024 nog meer gaan zien van deze beeldschone televisiepersoonlijkheid.

Noa Vahle’s Instagram

Wil je meer zien van deze beeldschone tv-persoonlijkheid? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagram: @noavahle

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.