Linda de Mol

Presentatrice Linda de Mol

Linda Margaretha de Mol is misschien wel één van de bekendste Nederlandse presentatrices. Ze is geboren in de stad van de media, Hilversum op 8 juli 1964. Momenteel woont ze in Huizen, in Het Gooi, maar er gaan geruchten rond dat ze wil verhuizen naar een minder groot en leeg huis. Naast presentatrice is ze ook actrice én heeft ze haar eigen vrouwentijdschrift LINDA. waarvan elke maand een nieuwe editie in de winkel ligt. Al van jongs af aan is Linda te zien op de televisie. Zo zong ze als klein meisje in het AVRO’s kinderkoor. Even later, als twaalfjarig meisje, presenteerde ze het programma Wat je zegt ben je zelf. Linda studeerde drie jaar lang rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is daarna begonnen aan haar langdurige carrière op de televisie. Vooral voor de TROS presenteerde ze vele programma’s waaronder Miljoenenjacht. Ook in Duitsland was Linda op de tv te zien voor het bekende programma Traumhochzeit. Dit was de duitse versie van Love Letters, een programma dat De Mol óók presenteerde. Het zal dan ook niet als verrassing komen dat Linda de Mol in 2008 de best betaalde televisiepresentatrice was. In dat jaar verdiende zij ongeveer 1 miljoen euro per jaar.

Linda de Mol Talpa, RTL en Ik hou van Holland

In 2006 besloot Linda te gaan werken voor de commerciële zender, Talpa (later werd dit Tien), van haar broer, John de Mol jr. Hier ging ze wéér Miljoenenjacht presenteren én bracht ze een nieuw praatprogramma op de buis: Linda & Beau op zondag. Ook bedacht ze de ontzettend succesvolle dramaserie Gooische Vrouwen, waarin ze zelf de hoofdrol speelde. Met de RTL overname van Tien, ging Linda over naar RTL 4. Daar begon ze met het presenteren van het razend populaire programma Ik hou van Holland. Even later kwamen daar nog meer programma’s bij. Vanaf 2013 presenteerde Linda de tv-quiz Weet Ik Veel én haar eigen programma Linda’s Zomerweek. In 2017 en 2018 presenteerde Linda de leuke, door haar bedachte spelshow, Oh, wat een jaar!. In 2019 verhuisde Linda samen met een paar programma’s van RTL naar Talpa Network

Linda de Mol relatie, vriend, kinderen

Linda de Mol is lang geleden een keer getrouwd geweest. In 1991 trouwt ze namelijk met haar jeugdliefde en juwelier, Fred Reuter. Helaas wordt dit huwelijk na 4 jaar verbroken. Linda krijgt in 1995 een relatie met Sander Vahle. Deze man is regisseur en Linda en hij zijn 12 jaar gelukkig samen. Uit deze relatie zijn dan ook twee mooie kinderen ontstaan: Noa, 22 en Julian, 25. Noa Vahle is zelf ook een opkomende bekendheid. Met haar 22 jaar, staat ze voor de camera als presentatrice bij Viaplay. Julian legt ook een succesvol pad af: Hij is muziekproducent en komt ook op televisie wel eens voorbij.

Linda de Mol en Jeroen van Rietbergen

Van 2007 tot 2022 heeft Linda een relatie gehad met toetsenist en componist, Jeroen Rietbergen. Jeroen was werkzaam bij The Voice en is beschuldigd van verschillende nare gebeurtenissen, waar hij ook aan bekend heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat Linda haar relatie met Jeroen definitief afsloot in januari 2022. Hierna besloot ze een tijdje afstand te nemen van haar werk op de televisie en in haar blad LINDA. Pas sinds het najaar van 2022 is ze weer op televisie voor het presenteren van Miljoenenjacht.

Nieuws

Foto: Noa Vahle totaal onherkenbaar na terugkomst uit Qatar

Noa Vahle was onlangs te gast bij Radio 538. Hier biechtte de blondine op helemaal onherkenbaar terug te zijn gekomen uit Qatar..

Op deze foto’s mocht Noa Vahle nog wél kleding dragen

Noa Vahle is in Qatar voor het WK! Binnenkort dus even geen pikante kiekjes van de blondine, want dat wordt daar niet op prijs gesteld..

Video: Noa Vahle getipt als nieuwe presentatrice HLF8

Noa Vahle gaat namens Vandaag Inside naar het WK in Qatar, maar mag zich volgens Johan Derksen na thuiskomst alweer opmaken voor haar volgende grote klus!

Foto: Chagrijnige Noa Vahle leeft helemaal op na moeilijke periode

Noa Vahle heeft een moeilijke periode achter de rug, maar dat vergeet ze allemaal zodra ze voet zet in een voetbal stadion. 

Foto: Jeroen Rietbergen ging ook vreemd met deze bekende vrouw tijdens The Voice

Hoewel veel vrouwen rondom The Voice of Holland Jeroen Rietbergen liever vermeden, blijkt nu dat één van de vrouwelijke coaches juist het tegenovergestelde deed, en uiteindelijk bij hem in bed belandde!

ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Noa Vahle is op vakantie! De blondine deelt pikante beelden van deze zomerse trip via Instagram..

Foto: Noa Vahle maakt indruk met zomerse outfit

Noa Vahle is lekker op vakantie! De blondine deelt vlak voor ze in de zon gaat zitten nog even een foto van haar luchtige outfit. Ziet er niet verkeerd uit, Noa!

Foto: Linda de Mol na Voice-rel toch weer terug bij oude liefde

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde. De Voice-rel heeft de blondine er niet van weerhouden om terug te keren..
Linda de Mol

Profiel

Geboortedatum: 8 juli 1964
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1,8 meter
Geboorteplaats: Hilversum
Woonplaats: Huizen
Relatie: Nee
Beroep: Presentatrice, actrice
School: Universiteit van Amsterdam
Familie: (broer) John de Mol jr, (vader) John de Mol, (moeder) Hannie de Mol
Instagram: De Instagram van Linda is @linda

Foto's

Linda de Mol Televizier