Sophie Bouquet is verliefd op foto van eigen kadetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet ken je waarschijnlijk van haar werk in Goede Tijden, Slechte Tijden. In de soapserie huppelt haar karakter nog wel eens verliefd van het ene naar het andere personage. Maar in het echte leven in Sophie alleen verliefd op haar eigen kadetjes. 

De ferme kadetjes van Sophie Bouquet worden vastgelegd

Het was natuurlijk Valentijnsdag en dat betekende dat iedereen zoetsappige foto’s plaatste van zichzelf en hun geliefden op Instagram. Maar Sophie Bouquet pakte het anders aan. Ze was op de première van de film En Nu Ben Ik Verliefd, een NPO serie die op Valentijnsdag de opening had. Maar in plaats van op de rode loper verschijnen met haar geliefde, maakte Sophie een foto van iets waar ze nog veel meer van houdt: haar eigen prachtige . En geef de knappe actrice eens ongelijk. Als je de foto zo ziet, dan kan je haast niet anders dan helemaal weg zwijmelen bij de gedachte aan deze mooie dame. Sophie heeft precies een houding aangenomen, waarmee je goed zicht hebt op haar achterwerk, wat door het jurkje ook nog eens perfect uit komt.

Sophie Bouquet imponeert met foto van strak jurkje

Of je nu wel of niet een fan bent van Sophie, je moet toegeven dat het jurkje wat ze op de foto draagt er bijzonder goed uit ziet. Ze heeft er duidelijk werk van gemaakt om te zorgen dat de première een weergaloos succes wordt. Sophie die kan dat wel goed, indruk maken. Het maakt meestal niet eens zoveel uit wat voor outfit ze draagt, het ziet er vaak geweldig uit. Maar dit groene jurkje is absoluut een nieuwe favoriet. Zelfs Sophie lijkt een beetje verliefd te worden op haar eigen kadetjes. Zo goed is dit jurkje. Haar volgers delen absoluut haar mening, want het jurkje zorgt ervoor dat Sophie er bijzonder indrukwekkend uit ziet. Het is maar de vraag of er ook daadwerkelijk mensen naar En Nu Ben Ik Verliefd hebben gekeken, met Sophie in de zaal. Die eist zo alle aandacht op namelijk.
Verleidelijke Sophie Bouquet maakt artistieke foto’s

Behalve actrice is Sophie ook nog eens model en dat betekent dat ze soms de meest uitdagende en verleidelijk shoots mag doen. Op de bovenste foto, in zwart-wit, laat Sophie even haar verleidingskunsten zien. Omdat het een kleurloze foto is, wordt je niet afgeleid en valt pas echt goed op hoe verleidelijk Sophie Bouquet nu eigenlijk is. Het geeft de foto ook wel wat artistieks mee. Het van Sophie wordt zo net een kunstwerk. Natuurlijk werd het door haar fans al als een kunstwerk beschouwd, maar met foto’s als deze gaat die mening zich zeker verspreiden. Sophie is in ieder geval erg tevreden met het resultaat en laat trots de foto zien op haar Instagram. Het lijkt een duidelijk teken te zijn aan alle fotografen van Nederland: als je hele spannende foto’s wilt hebben, laat dan Sophie voor je camera plaatsnemen. Zij heeft namelijk een flinke dosis verleidingskracht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?