Hlf8

TV Programma Hlf8

Hlf8 was een talkshow van Talpa. Sinds 6 september 2021 was het programma elke werkdag vanaf 19:30 te zien op SBS6. Het was dé talkshow van Johnny de Mol, die al lang de wens had om een eigen talkshow te presenteren. Het idee van Hlf8 was dat het programma kijkers bij de zender kon houden, nadat De Oranjezomer tot een einde was gekomen.  Hlf8 wordt live uitgezonden vanuit het Talpa kantoor in Amsterdam.

Hlf8 presentatoren

Hlf8 werd aan het begin gepresenteerd door Johnny de Mol. Hij wilde heel graag een eigen talkshow en kreeg met Hlf8 de kans zich te bewijzen. Een aantal keer was Johnny de Mol ziek, dan viel Hélène Hendriks voor hem in. Halverwege het tweede seizoen legde Johnny de Mol zijn werkzaamheden bij Talpa neer, nadat er een klacht over hem binnen was gekomen wegens grensoverschrijdend gedrag. Hoewel hij alles ontkende, leek het een beter plan om tijdelijk de presentatie van Hlf8 aan een ander over te laten. Hélène Hendriks pakte dit samen met Leonie ter Braak op. Voor het derde seizoen bleven Hélène en Leonie als presentatrices actief. Maandag, dinsdag en woensdag zag je Hélène, donderdag en vrijdag was het de beurt aan Ter Braak. 

Hlf8 Social Media

Hlf8 had een aantal actieve online platforms. Zo kon je het programma volgen op Instagram en Twitter. Dagelijks kon je op deze pagina’s vinden wie er te gast waren bij de show, wat de onderwerpen zouden worden en dus eigenlijk wat je kon verwachten van de avond. Ook zag je de hoogtepunten van de vorige afleveringen. Op Twitter kun je het programma vinden onder @Hlf8live. Op Instagram gebruiken ze ook @hlf8live.

Nieuws

Foto: Heleen van Royen viert laatste aflevering HLF8 in minuscule

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft weer een nieuwe foto geplaatst en al haar fans smullen daar natuurlijk enorm van.

Video: Yesim Candan gaat per ongeluk op hete date met vreemde man

Het zal je maar overkomen, per ongeluk op een heel erg spannend afspraakje gaan. Toch gebeurde het bij Yesim Candan.

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Hélène Hendriks verrast Merel Ek met uitspraak over triootje

Tijdens de uitzending van HLF8 waagt Hélène Hendriks het erop en doet ze een ontzettend verrassende uitspraak over een triootje. Merel Ek schrikt zich helemaal kapot!

Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Er ging tijdens een recente uitzending van HLF8 iets mis achter de schermen. Hélène Hendriks bleek haar gasten tot op de wc te hebben achtervolgd. Logisch dus dat ze daar later aan tafel een boekje over open deden!

Foto: Hélène Hendriks op Twitter aangepakt om foute uitspraak

Hélène Hendriks is razend populair bij de kijker. Toch kreeg de blondine het aan de stok met een fan op Twitter...

Video: Ondeugende Bridget Maasland speelt met knoppen tijdens HLF8

Bridget Maasland liet zich van haar stoute kant zien tijdens een intiem gesprekje met Leonie ter Braak bij HLF8. Ze kon maar niet van haar twee gloeiende knoppen afblijven!

Foto: Hélène Hendriks heeft het koud op het strand

Hélène Hendriks is gemaakt voor de zomer. Het liefst ligt de blondine hele dagen op het strand. Maar met het steeds kouder wordende weer ziet dat er toch wat minder comfortabel uit!

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatoren: Johnny de Mol, Hélène Hendriks en Leonie ter Braak
Zender: SBS6
Live: HLF8 is sinds april 2023 niet meer te zien
Aantal seizoenen: 4 seizoenen

Foto's