Hlf8

TV Programma Hlf8

Hlf8 is een talkshow van Talpa. Sinds 6 september 2021 is het programma elke werkdag vanaf 19:30 te zien op SBS6. Het was dé talkshow van Johnny de Mol, die al lang de wens had om een eigen talkshow te presenteren. Het idee van Hlf8 was dat het programma kijkers bij de zender kon houden, nadat De Oranjezomer tot een einde was gekomen. Inmiddels is Hlf8 al een aantal seizoenen een vaste waarde op de zender van Talpa. Hlf8 wordt live uitgezonden vanuit het Talpa kantoor in Amsterdam.

Hlf8 presentatoren

Hlf8 werd aan het begin gepresenteerd door Johnny de Mol. Hij wilde heel graag een eigen talkshow en kreeg met Hlf8 de kans zich te bewijzen. Een aantal keer was Johnny de Mol ziek, dan viel Hélène Hendriks voor hem in. Halverwege het tweede seizoen legde Johnny de Mol zijn werkzaamheden bij Talpa neer, nadat er een klacht over hem binnen was gekomen wegens grensoverschrijdend gedrag. Hoewel hij alles ontkende, leek het een beter plan om tijdelijk de presentatie van Hlf8 aan een ander over te laten. Hélène Hendriks pakte dit samen met Leonie ter Braak op. Voor het derde seizoen bleven Hélène en Leonie als presentatrices actief. Maandag dinsdag en woensdag zie je Hélène, donderdag en vrijdag is het de beurt aan Ter Braak. 

Hlf8 Social Media

Hlf8 heeft een aantal actieve online platforms. Zo kun je het programma volgen op Instagram en Twitter. Dagelijks kun je op deze pagina’s vinden wie er te gast zijn bij de show, wat de onderwerpen gaan zijn en dus eigenlijk wat je kan verwachten die avond. Ook zie je de hoogtepunten van de vorige afleveringen. Op Twitter kun je het programma vinden onder @Hlf8live. Op Instagram gebruiken ze ook @hlf8live.

Nieuws

Video: Yesim Candan gaat per ongeluk op hete date met vreemde man

Het zal je maar overkomen, per ongeluk op een heel erg spannend afspraakje gaan. Toch gebeurde het bij Yesim Candan.

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Hélène Hendriks verrast Merel Ek met uitspraak over triootje

Tijdens de uitzending van HLF8 waagt Hélène Hendriks het erop en doet ze een ontzettend verrassende uitspraak over een triootje. Merel Ek schrikt zich helemaal kapot!

Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Er ging tijdens een recente uitzending van HLF8 iets mis achter de schermen. Hélène Hendriks bleek haar gasten tot op de wc te hebben achtervolgd. Logisch dus dat ze daar later aan tafel een boekje over open deden!

Foto: Hélène Hendriks op Twitter aangepakt om foute uitspraak

Hélène Hendriks is razend populair bij de kijker. Toch kreeg de blondine het aan de stok met een fan op Twitter...

Video: Ondeugende Bridget Maasland speelt met knoppen tijdens HLF8

Bridget Maasland liet zich van haar stoute kant zien tijdens een intiem gesprekje met Leonie ter Braak bij HLF8. Ze kon maar niet van haar twee gloeiende knoppen afblijven!

Foto: Hélène Hendriks heeft het koud op het strand

Hélène Hendriks is gemaakt voor de zomer. Het liefst ligt de blondine hele dagen op het strand. Maar met het steeds kouder wordende weer ziet dat er toch wat minder comfortabel uit!

Foto: Hélène Hendriks steekt tong uit naar deze onverwachte BN’er

De knappe blondine, Hélène Hendriks, heeft op tv vaak geen blad voor haar mond. Alleen nu gaat ze zelfs een stapje verder.

Profiel

Eerste uitzending: 2021 
Presentatoren: Johnny de Mol, Hélène Hendriks en Leonie ter Braak 
Zender: SBS6 

Foto's