Hel barst los met Angela de Jong aan tafel bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk écht vuurwerk aan tafel bij Vandaag Inside! De extreem kritische Angela de Jong schuift namelijk aan bij Johan Derksen, een man die ze zelf regelmatig van vernietigende kritiek voorziet…

Johan zelf heeft ook een bloedhekel aan Angela, als we zijn woorden van de afgelopen weken mogen geloven. Na veel moddergooien was eerder al een confrontatie tussen de twee kemphanen beloofd. Angela moest toen last minute afzeggen voor VI, maar nu zit ze er écht!

Angela de Jong met duidelijke taal in Vandaag Inside

Wat heeft Angela de Jong eigenlijk te zoeken aan tafel bij VI? Zoals de meeste tv-kijkers weten is De Jong journaliste en columniste van het AD. Ze zou eerder deze maand al te gast zijn bij het programma, maar dat ging op het laatste moment niet meer door. Hier hadden de mannen van het programma zo hun mening over. Johan Derksen: ”Ze heeft geen zin in tegengas”. Terwijl Johan Derksen en Angela de Jong het altijd goed konden vinden met elkaar, hebben ze de laatste tijd last van regelmatige opstootjes. Angela de Jong vindt onder andere dat Johan het teveel opneemt voor John de Mol, na de schandalen bij The Voice of HollandJohan reageerde hier vervolgens op; ”Ik vind Angela iemand die met een hetze bezig is, ze mag mij een hielenlikker noemen”. Ook had Angela het volgende te zeggen over de heren; ”Derksen en Gijpie zijn iets te veel in zichzelf gaan geloven”.

Lees ook: Opvallend: Johan Derksen doet écht alles voor kijkcijfers bij VI Vandaag

Heftige ruzie tussen Johan Derksen en Angela de Jong

Zoals eerder aangegeven, hebben Johan Derksen en Angela de Jong al eerder te maken gehad met opstootjes. De twee maken elkaar uit voor van alles en hebben kritiek op de handelingen van de ander. Waar Johan Derksen het eerder opnam voor zijn baas, John de Mol, wordt Angela hier misselijk van. Ze beticht Johan van slijmen bij de baas. Angela de Jong schreef in haar column dat ze vindt dat veel bekende gezichten John de Mol de ‘hemel in aan het prijzen’ zijn. Angela: ”Johan Derksen is tegenwoordig aanvoerder van dat clubje”. Johan reageerde hier vervolgens op, op zijn eigen manier, hoe Johan dat doet; ”Ja, maar wat Angela de Jong vindt, daar heb ik echt schijt aan. Daar kan ik heel goed tegen”. Ook benadrukt Johan dat hij zijn mening geeft over de journaliste, dus dat zij dat ook over hem mag doen. De tv-criticus zou dus eerder ook al te gast zijn bij VI, maar gaf uiteindelijk toch de voorkeur aan Beau.

Angela de Jong al eerder te maken gehad met kritiek

Angela de Jong gaf eerder haar mening bij het talkshow-programma OP1. Hier ging het over de familie Meiland, die gecanceld werden door hun uitspraken over hoofddoeken en de Islam. Hierin leek ze in de bres te springen voor de familie Meiland. Angela: ”Het is in Nederland steeds lastiger om gewoon te zeggen wat je denkt. De vrijheid van meningsuiting staat echt onder druk”. Angela vindt dus dat je niets kan zeggen over de Islam, ook benoemde ze; ”Wat zou er gebeuren op het moment dat Erica Meiland had gezegd dat ze een non op een pinguïn vindt lijken? Denk jij dat we dan ook zo’n rel hadden gehad?”. Tim Hofman reageerde hier vervolgens kritisch op; ”Nee maar jongens, vrijheid van meningsuiting is iets tussen de staat en burger: wat en hoeveel mag je zeggen zonder daardoor gestraft te worden door de staat?”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!