Foto: Johan Derksen beleeft avontuurtje achter de schermen met vijf blonde dames

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen had weer eens een mooie dag. De oude bromsnor mocht namelijk op de foto met vijf prachtige vrouwen. 

Vandaag Inside heeft grote ladies night

Meestal hebben de drie mannen van Vandaag Inside het voor het zeggen, maar nu was het de beurt aan de vrouwen om het stokje een keer over te nemen. En dat ging eigenlijk ontzettend goed. Misschien dat er in de toekomst ook nog wel ruimte is voor een programma met alleen maar de vrouwen van VI aangezien dat best wel goed scoort bij het publiek. Maar het publiek van het populaire programma zijn niet de enige die genieten van al die blonde vrouwen in de studio. Johan Derksen doet er ook even zijn voordeel mee en maakt een leuke foto, omringd door zijn vrouwen. De foto kan je hier bekijken!

Johan Derksen kan zijn geluk niet op

De oude bromsnor is misschien al jaren gelukkig getrouwd, hij vindt het nog steeds erg fijn om omringd te zijn door mooie vrouwen. En gelijk heeft hij ook, want dat is ook erg fijn. Johan dacht bij ladies night gelijk even zijn kans te pakken en omringde zichzelf door alle mooie vrouwen die op dat moment in de studio waren. Zo stond hij naast Hélène Hendriks, Merel Ek en Roxane Knetemann te genieten. Johan maakt er geen geheim van dat hij het wel leuk vindt om al die dames in het programma te hebben. Hij weet ook wel dat op het moment dat ze mooie vrouwen in beeld zetten, dat de kijkcijfers ontzettend goed zal doen. Dat is ook niet zo gek, want de dames zijn stuk voor stuk een plaatje om naar te mogen kijken. Dat trekt zeker wel publiek aan.

Ladies Night bij Vandaag Inside was een grandioos succes

De speciale ladies night met de belangrijkste vrouwen van het programma een keer aan het roer van het schip, bleek een ontzettend groot succes. De kijkers van de show raken er niet over uitgepraat. Het is misschien dus maar beter om in het vervolg altijd standaard een van de vrouwen in de uitzending te hebben zitten. Zo kunnen ze er bij Vandaag Inside voor zorgen dat de mensen thuis in ieder geval altijd vermaakt zijn. Met de prachtige vrouwen in de studio komt dat eigenlijk altijd wel goed.

Johan Derksen mist Noa Vahle wel een beetje

De enige vaste dame van Vandaag Inside die niet bij de uitzending was, was Noa Vahle. De blondine had waarschijnlijk andere verplichtingen. Dat vond Johan natuurlijk wel een beetje jammer. Maar aan zijn grote grijns te zien op de foto is hij daar wel weer bovenop gekomen. Johan Derksen weet wel hoe hij een beetje plezier moet beleven. Dat gaat al een stuk beter als je omringd bent door een groep ontzettend mooie dames. De dag van Johan Derksen kon dus niet meer kapot, vanaf het moment dat hij de studio van Vandaag Inside instapte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!