Johan Derksen pest ‘steenrijke’ Frans Timmermans met overgewicht tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GroenLinks-PvdA-lijsttrekker Frans Timmermans is al vaak genoeg aangevallen op zijn pens. Toch geeft Johan Derksen graag nog even een trap na…

Frans Timmermans bij Vandaag Inside ondervraagd over vermogen

De welbekende lijsttrekker van GroenLinks-PvdA was weer eens te zien op de buis, deze keer bij Vandaag Inside. Natuurlijk waren Johan, René en Wilfred kritisch, aangezien ze weer eens een politicus aan tafel hadden. Zo pakten ze hun kans om Frans’ privacy-bubbel kapot te prikken met een aantal persoonlijke vragen. Het onderwerp vermogen was bij de aflevering een boeiend onderwerp, met name hoe Timmermans hiermee om zou gaan. Wilfred Genee, geen fan van Timmermans, begon over het inkomen van de lijsttrekker. Zij vonden het onbegrijpelijk dat hij als lijsttrekker voor de ‘arbeider’ zelf schatrijk zou zijn. Zijn salaris als Eurocommissaris was namelijk jarenlang €300.000. De heren van VI concludeerden dat hij al láng miljonair zou moeten zijn!

Handjes thuis, shopaholic Frans!

Na de vraag of hij miljonair is lacht de politicus geniepig, wat is zijn geheim dan toch. De mannen van Vandaag Inside zien dit als uitnodiging om meer vragen te stellen en zeggen dat Frans wel heel gekke dingen doet als hij nog geen miljoen op zijn bankrekening heeft staan. Hij geeft aan dat hij zijn vermogen steeds uitgeeft. Maar sparen vind hij wel belangrijk! Toch lukt het hem maar niet om die magische miljoenengrens te bereiken. In zijn vrije tijd is Frans stiekem net een tienermeisje die haar zuurverdiende centjes meteen uitgeeft in de Zara. Hij blijkt net als de rest zijn extra salaris uit te geven aan dingen als een elektrische auto en een nieuw huis, alsof hij niet al genoeg aan zijn vorige woning had. Miljonair worden gaat een shopaholic als Frans nooit lukken dus!

Laat de frietjes nou liggen

Met zijn verleden als Eurocommissaris bestond zijn agenda waarschijnlijk vooral uit diner- en lunchafspraken. Een baan bij de Europese Unie is niet goed voor je gezondheid; Frans is het levende bewijs. Online wordt zelfs druk gediscussieerd over hoe je zo’n gezellige buik als Frans kan krijgen. Men stelt dat er bovengemiddelde hoeveelheid vet te vinden is in het voedsel daar in Brussel. De Belgische frieten zijn ook enorm heerlijk! Die etentjes kon hij echter gewoon afschrijven als werkgerelateerde uitgaven. Waar blijft al dat geld van Frans Timmermans dan? Johan Derksen denkt het te weten. “Volgens mij heeft hij al z’n geld opgegeten!” Zodra Johan Derksen dit zegt schiet iedereen in de lach. Timmermans lacht dan misschien wel mee, maar hij huilt vast een beetje van binnen.

Johan was lang onzeker over eigen buikje

Dat uitgerekend Johan Derksen iemand pest met zijn overgewicht is opvallen. Wist je dat Johan Derksen zelf vroeger net zo’n vlezige pens had? Toch wist hij de kilo’s er uiteindelijk zelf af te werken. Misschien dat Frans daar nog iets van op kan steken? Johan heeft bij Vandaag Inside heeft hij wel eens zijn onmogelijke eetpatroon opgesomd. In de ochtend ananas en yoghurt, ’s middags een cracker en ’s avonds een bakje noten. Hoe houdt hij het uit?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...