Johan Derksen hint tijdens Vandaag Inside naar mysterieuze bedscène met bekende actrice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als we de oude bromsnor Derksen mogen geloven, is hij binnenkort te zien in een Nederlandse speelfilm. Johan steekt het tijdens Vandaag Inside niet onder stoelen of banken dat de temperaturen hoog opliepen in bepaalde scènes. 

In Vandaag Inside maakte Johan Derksen bekend dat hij snel te zien is in een gloednieuwe speelfilm. Hoewel Johan zelf met deze primeur komt, lijkt hij niks prijs te willen geven. Zowel de tafelgasten als de kijkers zijn ieder geval erg nieuwsgierig.

Lees ookHélène Hendriks en Noa Vahle kroelen op de grond met Johan Derksen

Johan Derksen debuteert in speelfilm met mysterieuze scène in bed

De enige echte Johan Derksen in een film. Ja, het lijk echt te gaan gebeuren. Johan maakte dit bekend bij Vandaag Inside. Zo gaat hij spelen in een scène die niet voor kinderogen bedoeld is. Met wie hij mag spelen, maakt hij niet bekend. ‘Ik mag er niks over zeggen’, zegt Johan. Toch verteld Johan dat hij met ene Sophie gaat spelen. Hij laat het speculeren aan ons over. Één ding is zeker, het is namelijk geen Sophie Hilbrand. Maar wie is het dan wel? Dat er de scène in bed gaat zijn, lijkt niet gelogen in ieder geval. ‘Mijn vrouw vind het wel goed’, aldus Johan zelf. Vervolgens vraagt Gerard Joling: ‘Je gaat toch niet op Connie Palmen liggen?’. Waarop Johan reageert: ‘maakt me helemaal niks uit’. Iets waar Johan in ieder geval niet over te spreken is, zijn de lange draaidagen. Een opname duurt namelijk maar liefst 5 uur.

Bron: YouTube

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.