Foto: Noa Vahle en Merel Ek delen beelden van privé-afspraakje buiten werktijden om

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Presentatrice Noa Vahle en journaliste Merel Ek delen samen een Instagram story. Het lijkt er op dat de twee blondines het ook buiten werktijden gezellig hebben met elkaar…

Noa Vahle en Merel Ek, onder andere bekend van Vandaag Inside, zijn echte maatjes geworden van elkaar. De twee waren al vaak samen te zien in het programma waar het vooral gaat over voetbal en levendige discussies over het laatste nieuws. Nu lijkt het er op dat de twee het ook buiten de werktijden om erg gezellig hebben met elkaar. Ze posten namelijk allebei een selfie op hun Instagram story waarop ze elkaar omhelzen. Ze hebben samen de stad Monnickendam verkend op hun vrije zondag.

Noa Vahle Merel Ek

Samengebracht door Vandaag Inside

De twee kennen elkaar door het programma Vandaag Inside. Je zou dus zeker kunnen stellen dat VI een echte matchmaker is. Eerder heeft een spin-off van VI, HĂ©lène Hendriks’ De Oranjewinter, de goede band tussen Noa Vahle en Suzanne Schulting ook laten zien. Tijdens een interview tussen de twee vonden ze het erg lastig om hun lach in te houden. Nu lijkt het er op dat Noa en Merel ook een goede vriendschap aan het opbouwen zijn die voortkomt uit het programma. In het programma was al duidelijk te zien dat de twee een goede band hebben, blijkbaar dus zelfs zo goed dat ze ook in hun vrije tijd samen afspraakjes hebben.

Niet alleen de kijkers zijn fan van Merel Ek

Merel Ek schuift regelmatig aan bij VI om de politiek te duiden. Niet alleen de kijkers zijn fan van Merel, maar ook de drie heren Wilfred, Johan en René vinden Merel een erg leuke vrouw. Merel zelf heeft het ook erg naar haar zin bij Vandaag Inside. Zo antwoordde ze tijdens de uitzending van 23 januari duidelijk op de vraag van Wilfred Genee of ze niet liever bij een serieuzer programma over de politiek zou willen praten: Nee. Ze vindt juist het onvoorspelbare bij VI heel leuk. Noa Vahle is ook met enige regelmaat te gast bij het programma. De sportpresentatrice schuift regelmatig aan bij de bar van VI. Daarnaast heeft ze ook reportages gemaakt voor De Oranjewinter.

Ook Hélène Hendriks bouwt vriendschappen op door Vandaag Inside

Noa en Merel zijn niet de enige die een goede vriendschap hebben opgebouwd die voortkomt uit het programma. Ook Hélène lijkt het erg naar haar zin te hebben in de studio van Vandaag Inside. Niet alleen met de drie mannen van het programma, maar ook met andere genodigden. Zo ook met Noa en Merel. Vooral de band met Noa is sterk. Zij heeft erg veel steun in haar werk gehad van Hélène. Ook Merel en Hélène lijken het op hun beurt trouwens altijd gezellig te hebben samen in de studio!

Noa Vahle Helene hendriks

Meer zien van Noa Vahle en Merel Ek doe je op Instagram

Wil je meer foto’s en video’s zien en op de hoogte blijven van de groeiende vriendschap tussen deze twee knappe blondines? Ga dan even naar het Instagram account van Noa en Merel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.