Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Lies Zhara kan met haar bereik en sponsors af en toe wel een lekkere vakantie binnen hengelen. Ze is nu net terug uit Marokko, waar ze in Marrakech veel mooie dingen heeft gedaan en gezien. Hier heeft ze aardig wat beelden van gedeeld op haar Instagram. Bijvoorbeeld een mooi filmpje dat ze in een luchtballon in de woestijn opstijgt met nog veel meer luchtballonnen eromheen. Ook heeft ze mooie foto’s van zichzelf geplaatst zonder shirtje, waardoor je meer van haar hangende pluspunten ziet. Dit maakt veel los bij de volgers, vooral bij de mannen. Zulke beelden plaatst ze natuurlijk vaker om haar te laten zien en die mannen te verleiden. Zo krijg je je volgers wel omhoog! Wil jij zien wat er allemaal nog meer hangt op de vakantie van Lies? Klik dan op deze link voor haar flinke pluspunten.

Vakantiebeelden van Lies

Naast dat ze net terug is Marokko, is ze daarvoor net naar Egypte geweest. Hier heeft ze ook heel veel foto’s van gedeeld, waaronder wat leuke foto’s van haar rondingen. Waar de meeste volgers toch het meest blij van worden. Toch is het ook interessant om andere bepaalde foto’s te zien verschijnen. Zoals beelden bij de piramides en tempels waar ze in is geweest in de Sahara. Maar ook met kamelen waarop ze rond kan trekken door het warme zand. Die zijn ook wel nodig anders droog je flink uit in die hitte!

Lies Zhara Egypte

Meer zien van Lies Zhara

Wil je nou meer zien van de blonde influencer die deze week ook jarig is geweest? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier genoeg foto’s van zichzelf en haar pluspunten. Ook deelt ze veel over haar privéleven met of zonder vrienden. Ook gooit ze er af en toe een sponsor tussendoor. Maar dat hoort erbij als je wilt verdienen met sociale media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.