Video: Yolanthe Cabau laat zich van onderkant filmen tijdens workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yolanthe Cabau heeft een video gedeeld met haar volgers waarin ze flink aan het trainen is. En dat ziet er nogal bijzonder uit. 

Yolanthe Cabau staat bekend om haar prachtige vormen en toewijding aan een gezonde levensstijl. Het verbaast niemand dat Yolanthe veel in de sportschool te vinden is. In haar nieuwste video bezoekt Yolanthe Cabau samen met haar zus de sportschool om even flink wat oefeningen te doen. Ze leggen daarbij ook nog eens de hele intensieve workout vast. Gekleed in strakke outfits uit Yolanthe’s eigen kledinglijn gaan de zussen de uitdaging aan om samen de sportschool te veroveren. Maar behouden ze hun lach naarmate de training vordert?

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau spreekt zich uit over verwarrende foto met ‘nieuwe vriend’

Yolanthe Cabau en haar zus trainen wat af

De prachtige brunette deelt haar passie voor een gezonde levensstijl met haar zus. Samen zijn ze in de sportschool beland om een flinke workout uit te voeren. Ze gaan langs verschillende apparaten en doen diverse oefeningen om weer helemaal in shape te komen. En dat allemaal met een lach op het gezicht. Yolanthe en haar zus doen het wel heel erg makkelijk lijken allemaal. Alsof het ze geen enkele inspanning kost. Maar ergens is dat ook wel fijn. Als je de video kijkt, dan hebben ze het duidelijk naar hun zin in de sportschool. En dat motiveert waarschijnlijk de volgers van Yolanthe weer om zelf ook richting de sportschool te bewegen.

Lees ook: Foto: Afgetrainde Yolanthe Cabau lijkt op twee plekken nog steeds flink te groeien

Yolanthe Cabau traint voor de perfecte vormen

Yolanthe Cabau heeft een intensieve trainingsroutine bedacht voor haar . In de video die Yolanthe deelt met haar volgers kan je de brunette verschillende apparaten en trainingstechnieken zien gebruiken om zichzelf in shape te houden. Zo houdt Yolanthe zichzelf in absolute topvorm. Geen wonder dat ze er altijd zo goed uit ziet. Na de eerste paar oefeningen lijkt alles soepel te verlopen. De zussen filmen elkaar, terwijl ze genieten van de verschillende apparaten. Tijdens een bepaalde oefening tilt Yolanthe haar onderlichaam omhoog, waardoor er meer wordt onthuld dan je misschien had verwacht. De video wordt gelijk een stuk interessanter.

Yolanthe Cabau deelt graag de mooie momentjes met haar fans

De prachtige actrice en model deelt graag al haar leukste en meest inspirerende momenten met haar volgers. Die zitten dan ook de hele tijd met smart te wachten op de nieuwste ftoo’s en video’s van Yolanthe. Ze doet dat graag, zodat ze haar volgers blij kan maken en hopelijk een beetje kan motiveren om zelf ook gezonder bezig te zijn. Het si de stille hoop van Yolanthe dat iedereen straks een stukje gezonder is en dat zij daar dan aan heeft bijgedragen. Dat zou ze het allermooiste vinden. Of dat ook gaat lukken valt nog te bezien, maar het is in ieder geval een mooi streven van de brunette. En haar mooie video’s zullen daar dan ook zeker bij helpen.

Meer zien van Yolanthe doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Yolanthe Cabau? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!