Foto Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine is zoekplaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De TV Kantine wordt wekelijks bewierookt, maar er gaat ook wel eens iets mis. Op wie vind jij deze ‘enge’ Marlijn Weerdenburg het meest lijken? En hoe zit het met de rest van de typetjes?

Met een tsunami aan typetjes is het logisch dat de plank bij de TV Kantine ook wel eens misgeslagen wordt. In de nieuwste aflevering van de sketchshow van Carlo Boszhard en Irene Moors worden weer nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder Marije Knevel en Marlijn Weerdenburg. Vooral bij die laatste bleken de foto’s van de eindresultaten een zoekplaatje. Waar moeten we precies kijken om Marlijn Weerdenburg te vinden?

Lees ook: Kijkers gaan los op deze 3 typetjes in TV Kantine

Moltalk Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine

In de TV Kantine wordt een uitstapje gemaakt naar MolTalk, de napraatshow van Wie Is De Mol?. Een aflevering van MolTalk is natuurlijk niks zonder Marlijn Weerdenburg. De kijker ziet wel een blonde dame die qua haar en kleding op de presentatrice lijkt, maar ze zien tegelijk ook een heleboel andere bekende Nederlandse vrouwen! Zou het aan de leeftijd van Irene Moors liggen? Bij het raadspelletje dat door deze foto ontketend wordt zien we namelijk vooral de wat ‘rijpere’ suggesties langskomen. Hoewel, men ziet naast Lone van Roosendaal en Janny van der Heijden ook best een soort oudere zus van Dionne Stax in dit ‘zoekplaatje!’

Marije Knevel of Samantha Steenwijk?

Het Wie Is De Mol?-thema is compleet als er naast Marlijn ook een stel andere WIDM-figuranten ten tonele verschijnen. Zo komen we ook een handjevol huidige deelnemers tegen. Splinter Chabot komt feilloos door de test, maar bij Marije Knevel wordt het al iets lastiger. Hoewel de opgewekte blik helemaal klopt het lijkt alsof deze Marije nét iets te lang in de magnetron gestaan heeft. Een oplettende kijker geeft onbedoeld alvast een gouden tip voor de volgende aflevering: ze lijkt als twee druppels water op zangeres Samantha Steenwijk!

Elise Schaap verlegt grens in TV Kantine

Terwijl de nieuwe gezichten bij de TV Kantine gezet wordt op de Nederlandse garnituur, mag Elise Schaap een iets moeilijke categorie proberen te tackelen. De imitatiekoningin zoekt het niet alleen over de grens, maar gaat ook nog eens terug in de tijd. Een knappe kijker die in één oogopslag ziet tot welke bekende figuren ze is omgetoverd. Zelfs als je niet ziet dat Elise hier Taylor Dayne en Isabella Rossellini moet voorstellen mag je toch een diepe buiging maken voor de metamorfose. Met die enorme blonde pruik of dat weinig verhullende jurkje herkennen we Elise nauwelijks nog! Wie niet zo’n fan is van dit soort vergezochte typetjes hoeft zich geen zorgen te maken: Elise Schaap blijft gewoon onderdeel van de sketches met Nederlandse personages. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen kruipt ze ook weer in de huid van Nikkie Plessen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!