Foto Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine is zoekplaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De TV Kantine wordt wekelijks bewierookt, maar er gaat ook wel eens iets mis. Op wie vind jij deze ‘enge’ Marlijn Weerdenburg het meest lijken? En hoe zit het met de rest van de typetjes?

Met een tsunami aan typetjes is het logisch dat de plank bij de TV Kantine ook wel eens misgeslagen wordt. In de nieuwste aflevering van de sketchshow van Carlo Boszhard en Irene Moors worden weer nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder Marije Knevel en Marlijn Weerdenburg. Vooral bij die laatste bleken de foto’s van de eindresultaten een zoekplaatje. Waar moeten we precies kijken om Marlijn Weerdenburg te vinden?

Lees ook: Kijkers gaan los op deze 3 typetjes in TV Kantine

Moltalk Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine

In de TV Kantine wordt een uitstapje gemaakt naar MolTalk, de napraatshow van Wie Is De Mol?. Een aflevering van MolTalk is natuurlijk niks zonder Marlijn Weerdenburg. De kijker ziet wel een blonde dame die qua haar en kleding op de presentatrice lijkt, maar ze zien tegelijk ook een heleboel andere bekende Nederlandse vrouwen! Zou het aan de leeftijd van Irene Moors liggen? Bij het raadspelletje dat door deze foto ontketend wordt zien we namelijk vooral de wat ‘rijpere’ suggesties langskomen. Hoewel, men ziet naast Lone van Roosendaal en Janny van der Heijden ook best een soort oudere zus van Dionne Stax in dit ‘zoekplaatje!’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Marije Knevel of Samantha Steenwijk?

Het Wie Is De Mol?-thema is compleet als er naast Marlijn ook een stel andere WIDM-figuranten ten tonele verschijnen. Zo komen we ook een handjevol huidige deelnemers tegen. Splinter Chabot komt feilloos door de test, maar bij Marije Knevel wordt het al iets lastiger. Hoewel de opgewekte blik helemaal klopt het lijkt alsof deze Marije nét iets te lang in de magnetron gestaan heeft. Een oplettende kijker geeft onbedoeld alvast een gouden tip voor de volgende aflevering: ze lijkt als twee druppels water op zangeres Samantha Steenwijk!

Elise Schaap verlegt grens in TV Kantine

Terwijl de nieuwe gezichten bij de TV Kantine gezet wordt op de Nederlandse garnituur, mag Elise Schaap een iets moeilijke categorie proberen te tackelen. De imitatiekoningin zoekt het niet alleen over de grens, maar gaat ook nog eens terug in de tijd. Een knappe kijker die in één oogopslag ziet tot welke bekende figuren ze is omgetoverd. Zelfs als je niet ziet dat Elise hier Taylor Dayne en Isabella Rossellini moet voorstellen mag je toch een diepe buiging maken voor de metamorfose. Met die enorme blonde pruik of dat weinig verhullende jurkje herkennen we Elise nauwelijks nog! Wie niet zo’n fan is van dit soort vergezochte typetjes hoeft zich geen zorgen te maken: Elise Schaap blijft gewoon onderdeel van de sketches met Nederlandse personages. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen kruipt ze ook weer in de huid van Nikkie Plessen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!