Foto: Marlijn Weerdenburg maakt kijkers alvast warm voor MolTalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Actrice Marlijn Weerdenburg heeft weer haar fans weer verwend met een nieuw plaatje waarmee ze alvast een interessant seizoen aankondigt.

De blonde actrice en presentatrice weet kijkers van het populaire Moltalk helemaal wild te maken met de nieuwste foto die ze online heeft gezet. De blondine doet bij Moltalk de nabeschouwing van de afleveringen van Wie is de Molen weet daarmee de kijkers al een eind in de goede richting te helpen met hun verdenkingen en theorieën. De presentatrice weet in ieder geval al mensen enthousiast te maken met een foto. Want of je nu wel of niet de identiteit van de mol weet te achterhalen, is het programma sowieso vermakelijk dankzij de mooie looks van Marlijn. Bekijk haar foto hier!

Marlijn Weerdenburg maakt met casual look haar kijkers al wild

Ze hoeft niet eens een heel erg wild pakje aan te trekken om dat effect te hebben op haar volgers. Marlijn weet namelijk in vrij gewone kleding ook al een hoop los te maken bij haar volgers. De blondine kan vrij makkelijk ervoor zorgen dat haar fans helemaal in extase worden gebracht door de juiste kleding aan te trekken. Daarmee maakt ze hen zo enthousiast dat alles wat ze doet gelijk een stuk interessanter is om te zien. De blondine weet precies welke snaar ze moet raken bij haar volgers en dat maakt het natuurlijk stukken makkelijker om hen te vermaken.

Marlijn Weerdenburg weet altijd het beste van zichzelf te laten zien

De presentatrice weet in elk geval altijd het beste van zichzelf te tonen op haar foto’s. De blondine kan als geen ander mooie foto’s maken. Daar staat ze dan ook altijd beeldig op. Er zijn een aantal zaken aan het uiterlijk van Marlijn die er echt tussenuit springen. Een daarvan is haar prachtige gezicht. Met haar diepe ogen en mooie lach weet ze toch elke keer weer de gemoederen flink bezig te houden. De presentatrice kan een selfie maken waar mensen dagen later nog over praten. En dat is ook niet zo gek, want als iemand er zo goed uit ziet als Marlijn, dan heb je ook veel om van te genieten. En dat duurt natuurlijk even.

De geweldige blonde lokken van Marlijn Weerdenburg

Met haar prachtige blonde lokken weet Marlijn ook vaak de aandacht van haar volgers te grijpen. De presentatrice en actrice zorgt er altijd voor dat haar haartjes goed zitten. Voordat Marlijn ergens op televisie verschijnt of bij een event aanwezig is, dan moet ze eerst even haar haartjes in orde maken. En met succes, want haar fans vinden het kapsel van Marlijn natuurlijk helemaal geweldig. Die smullen van elke foto.

Marlijn Weerdenburg laat volgers echt genieten

Met haar visuele inkijkjes in haar leven neemt Marlijn haar volgers keer op keer mee in de avonturen die ze beleefd. Geen wonder dat ze altijd maar terug komen om de nieuwe foto’s van de actrice te bekijken. Marlijn maakt er met haar plaatjes altijd wel een feestje van. Met deze blondine ben je gegarandeerd van leuke foto’s.

Meer zien van Marlijn Weerdenburg kan op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van de mooie plaatjes van Marlijn Weerdenburg? Dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!