Wat je nog niet wist over Jennifer Aniston

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Aniston is jarig. En dat is reden voor een feestje. Al sinds het begin van de jaren 90 lijkt Jennifer de ideale vrouw te zijn en vele jaren later heeft ze dat imago nog niet verloren. Maar wat gaat er allemaal om in het leven van Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston is jarig en dat vieren wij

Iedereens favoriete Friend mag alweer 52 kaarsjes uitblazen. Al zou je dat niet zeggen als je haar ziet. Jen weet nog steeds iedereen te charmeren en is dan ook een klein beetje de ideale vrouw. Ze heeft humor, is ongelooflijk knap en lijkt ondanks haar celebrity status toch beide benen op de grond te hebben.

Opvallende weetjes over Jennifer Aniston

Toch blijft Jennifer Aniston een vrouw die niet al haar kaarten weggeeft. Zo is er een hoop over de actrice wat niet iedereen zal weten. En daarom, op haar verjaardag, zijn hier een paar feiten die je misschien nog nooit hebt gelezen over de superster.

Lees ook: Friends reunie is beetje gluren naar Jennifer Aniston

Elke dag een bad hair day

Rachel was misschien wel het meest populaire personage in Friends. Alle mannen wilden met haar zijn en alle vrouwen wilden haar zijn. Toch had het ook zijn mindere kanten. Jen bleek namelijk helemaal niet zo’n fan van het kapsel van Rachel, waar ze een aantal jaar dag in, dag uit mee rond moest lopen. Die hele jaren 90 kapsels vond Jen eigenlijk al vanaf het begin niet zo stijlvol. Toch is het haar meest iconische look, en dat begon al in de serie Ferris Bueller, waar ze een grote rol in had.

Het lange steile haar vond Jen zelf dus niet om aan te zien. Dus toen Friends na vele jaren eindelijk klaar was met het opnemen van de laatste aflevering kon ze opgelucht adem halen. Toen ze niet meer met een contract aan de sitcom vastzat mocht Jennifer eindelijk zelf bepalen wat ze met haar lokken deed. Logischerwijs begon ze dus met experimenteren. En dat pakt tot nu toe nog altijd goed uit.

Het mysterie van de ijskoude studio

Wie ooit Friends gezien heeft zal ongetwijfeld weten dat de twee vriendinnen van Jennifer Aniston in bijna elke scène een prominente rol spelen. Ze piepen dwars door haar shirt heen, steeds maar weer! Fans vroegen zich jarenlang af wat er precies aan de hand was. Zou Jennifer met een schaar gaatjes in haar onderkleding knippen voor de kijkcijfers? Het antwoord op deze brandende vraag gaf Jennifer pas in 2017: “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het gebeurde gewoon, denk ik. Ik draag een beha. Waarom zou me ook moeten schamen? Zo zien ze er gewoon uit!” Alle fabeltjes over scharen, een no-bra-rule of een ijskoude tv-studio kunnen dus de prullenbak in!

Zo ziet het huis van Jennifer Aniston er uit

Voor een magere 21 miljoen dollar kocht Jen een luxe herenhuis met haar ex Justin Theroux. Hoewel het stel inmiddels uit elkaar is, heeft ze het huis nog steeds in bezit. En je kan precies zien hoe het er uit ziet. Voor een project van HomeAdvisor werd er een gedetailleerd 3D-model van de villa gemaakt. Daardoor kan je in detail bekijken wat er allemaal in de slaapkamer van de A-lister te zien valt.

Jen’s slaapkamer is eigenlijk gewoon een huis in een huis. Met een eigen woonkamersuite is haar slaapkamer groot genoeg om er een heel gezin in kwijt te kunnen. Al gaat het er voor Jen meer om hoe het aanvoelt en niet hoe het eruit ziet. “Ik ben helemaal voor gezellig. Spanning is belangrijk, maar comfort is essentieel.” Vertelt ze. Gelukkig denkt ze daar in haar looks vaak toch iets anders over, anders zou ze elke dag in een grote, lompe hoodie de deur uit gaan. Al zou ze er daar nog steeds geweldig in uitzien.

De perfecte ex

Jen is niet alleen de perfecte partner, maar blijkbaar ook de perfecte ex. Het zal lastig zijn een ex te vinden waar ze niet nog steeds mee om gaat of die haar niet mag. Ex-man Justin Theroux stuurde zelfs een superlief verjaardag bericht. Ondanks de break-up, blijven deze twee elkaar steunen.

Ook gaat ze nog steeds om met haar andere wereldberoemde ex, Brad Pitt. De twee bleven na de breakup ook goede vrienden. Bovendien wordt Brad de laatste tijd veel gespot op de set van The Morning Show. Jen speelt in deze serie de hoofdrol. Er gaan zelfs geruchten rond dat zij en Brad weer bij elkaar zijn. Op een foto die Jennifer online zette is een man te zien die wel heel erg op Brad lijkt. Ook is Brad Pitt weer single na zijn scheiding van Angelina Jolie dus het zou zomaar kunnen dat ‘Brennifer’ binnenkort weer een ding is.

Jennifer Aniston is lenige tante

Jen is niet alleen heel knap voor haar leeftijd, ze is ook nog eens zeer lenig. De superster doet al jaren aan yoga en daarom kan ze zichzelf ook nu nog in allerlei bochten wringen. Waar een normaal persoon simpelweg zou bukken om bij de badkamerspiegel te komen, besloot de lenige Jen om een brug te vormen, dwars door de kamer heen. Al zouden heel wat mannen een stuk verder gaan om Jen een kusje te mogen geven.

Who let the dogs out?

Wat je misschien ook nog niet wist van Jen is dat ze een enorm hondenmens is. Het liefste zou ze elk moment van de dag bij haar lieve pups zijn. Er zijn dan ook flink wat foto’s te vinden waarop Jen met een van haar harige kindjes poseert. Of het ooit nog van echte kinderen gaat komen is een vraag waar heel de wereld al jaren mee zit. Aangezien haar biologische klok in dat opzicht verschrikkelijk hard aan het tikken is heeft ze niet zo veel tijd meer voor biologisch kroost. Hoewel, als een Hollywoodster iets wil, dan kan het vaak ook. Eerst maar die geschikte vent zoeken, als hij überhaupt bestaat voor Jennifer. Zou Ross nog beschikbaar zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!