Milou van BZV geniet intens en deelt magische foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV is helemaal weg van sneeuw! Ze is haar Duitse ‘achtertuin’ ingewandeld en maakte daar een stel magische foto’s…

Een flink pak sneeuw is zeldzaam in Nederland, maar in Duitsland kijken ze er niet van op. Milou van Boer Zoekt Vrouw woont inmiddels lang genoeg bij onze oosterburen om goed voorbereid te zijn op flinke sneeuwval, maar die Nederlandse verwondering blijft. De blondine kon het dus niet laten om in de achtertuin van Frankfurt eens flink de sneeuwtoerist uit te gaan hangen. Deze ‘magische’ foto’s komen van dat tripje in de natuur…

Lees ook: Milou deelt verleidelijk dansje op Instagram

Milou van BZV houdt van sneeuw

De wegen in Duitsland zijn en stuk beter begaanbaar bij sneeuwval! Milou wist de grote stad te ontsnappen voor een dagje in de besneeuwde natuur. Dicht bij haar thuisstad Frankfurt staat een enorme berg, omringd door een sprookjesachtig bos. Daar trok de blonde Nederlandse naartoe voor een magische wandeling. De foto’s spreken boekdelen: Milou houdt écht van sneeuw, zelfs als het tot haar knieën komt. We zien haar vaak glimlachen, maar nog nooit zo breed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Is Milou Rietjens nog single?

Sneeuw heeft iets romantisch, zeker in het geval van Milou. De vonk met Boer Bastiaan sloeg in Boer Zoekt Vrouw definitief over in een sneeuwlandschap. De vraag is dan ook: met wie is Milou hier de sneeuw ingedoken? Die eerste foto is sowieso met een menselijk ‘statief’ gemaakt. En die blik… je zou bijna zeggen: die is verliefd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.