Milou van BZV geniet intens en deelt magische foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV is helemaal weg van sneeuw! Ze is haar Duitse ‘achtertuin’ ingewandeld en maakte daar een stel magische foto’s…

Een flink pak sneeuw is zeldzaam in Nederland, maar in Duitsland kijken ze er niet van op. Milou van Boer Zoekt Vrouw woont inmiddels lang genoeg bij onze oosterburen om goed voorbereid te zijn op flinke sneeuwval, maar die Nederlandse verwondering blijft. De blondine kon het dus niet laten om in de achtertuin van Frankfurt eens flink de sneeuwtoerist uit te gaan hangen. Deze ‘magische’ foto’s komen van dat tripje in de natuur…

Lees ook: Milou deelt verleidelijk dansje op Instagram

Milou van BZV houdt van sneeuw

De wegen in Duitsland zijn en stuk beter begaanbaar bij sneeuwval! Milou wist de grote stad te ontsnappen voor een dagje in de besneeuwde natuur. Dicht bij haar thuisstad Frankfurt staat een enorme berg, omringd door een sprookjesachtig bos. Daar trok de blonde Nederlandse naartoe voor een magische wandeling. De foto’s spreken boekdelen: Milou houdt écht van sneeuw, zelfs als het tot haar knieën komt. We zien haar vaak glimlachen, maar nog nooit zo breed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Is Milou Rietjens nog single?

Sneeuw heeft iets romantisch, zeker in het geval van Milou. De vonk met Boer Bastiaan sloeg in Boer Zoekt Vrouw definitief over in een sneeuwlandschap. De vraag is dan ook: met wie is Milou hier de sneeuw ingedoken? Die eerste foto is sowieso met een menselijk ‘statief’ gemaakt. En die blik… je zou bijna zeggen: die is verliefd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.