Milou van BZV geniet intens en deelt magische foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV is helemaal weg van sneeuw! Ze is haar Duitse ‘achtertuin’ ingewandeld en maakte daar een stel magische foto’s…

Een flink pak sneeuw is zeldzaam in Nederland, maar in Duitsland kijken ze er niet van op. Milou van Boer Zoekt Vrouw woont inmiddels lang genoeg bij onze oosterburen om goed voorbereid te zijn op flinke sneeuwval, maar die Nederlandse verwondering blijft. De blondine kon het dus niet laten om in de achtertuin van Frankfurt eens flink de sneeuwtoerist uit te gaan hangen. Deze ‘magische’ foto’s komen van dat tripje in de natuur…

Lees ook: Milou deelt verleidelijk dansje op Instagram

Milou van BZV houdt van sneeuw

De wegen in Duitsland zijn en stuk beter begaanbaar bij sneeuwval! Milou wist de grote stad te ontsnappen voor een dagje in de besneeuwde natuur. Dicht bij haar thuisstad Frankfurt staat een enorme berg, omringd door een sprookjesachtig bos. Daar trok de blonde Nederlandse naartoe voor een magische wandeling. De foto’s spreken boekdelen: Milou houdt écht van sneeuw, zelfs als het tot haar knieën komt. We zien haar vaak glimlachen, maar nog nooit zo breed!

Is Milou Rietjens nog single?

Sneeuw heeft iets romantisch, zeker in het geval van Milou. De vonk met Boer Bastiaan sloeg in Boer Zoekt Vrouw definitief over in een sneeuwlandschap. De vraag is dan ook: met wie is Milou hier de sneeuw ingedoken? Die eerste foto is sowieso met een menselijk ‘statief’ gemaakt. En die blik… je zou bijna zeggen: die is verliefd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.