Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Jessica Hawkins is eerste dame in vijf jaar in F1 wagen

De prachtige blondine mocht onlangs in Budapest instappen in een echte F1-bolide. En het is de eerste keer in vijf jaar dat zoiets voor het laatst is gebeurd. Dat is natuurlijk wel even reden om deze knappe dame aan iedereen te introduceren. Jessica hoort bij het team van Aston Martin. Ze mocht misschien niet een F1-race meedoen, maar ze mocht daar wel een officiele test doen in een F1-bolide. En dus is ze de eerste vrouw in 5 jaar in officiële functie die rondjes rijdt op het circuit. Haar fans zijn natuurlijk helemaal door het dolle heen. Die zij het er ook wel over eens:  Jessica Hawkins is sowieso beter dan Lance Stroll!

Lees ook: Dit is waarom teamgenoten Max Verstappen smeken om géén kampioen te worden tijdens sprintrace

Sylvana IJsselmuiden is enthousiast over mede-blondine

Natuurlijk moest Sylvana IJsselmuiden als echte F1-enthousiast het bericht over Jessica met haar volgers delen. Het is dan ook historisch nieuws wat Sylvana hier met de wereld deelt. En daar kan de blondine zelf alleen maar enthousiast van worden. Ze is dan ook in haar reactie erg uitgelaten over Jessica en haar fantastische prestatie.

 

Jessica Hawkins mag best vaker op de baan verschijnen

Bij Max Verstappen moet je de hele tijd wachten tot hij eindelijk weer een keer Kelly Piquet meeneemt voor je wat te genieten hebt. Maar bij Jessica heb je dat probleem niet. Deze dame kan niet alleen maar ontzettend goed rijden, ze is ook nog eens een prachtige dame om naar te kunnen kijken. Sinds haar debuut zijn alle mannelijke F1-fans langzaam aan het watertanden. De prachtige blondine weet flink indruk te maken met meer dan alleen maar haar skills in een wagen.

Lees ook: Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg
Jessica Hawkins ziet er naast de baan ook geweldig uit

Buiten het circuit om is het nog meer genieten van de prachtige blondine. Jessica Hawkins ziet er namelijk ongelooflijk goed uit. Met haar zee strakke weet ze toch wel weer indruk te maken op de meeste van haar volgers. En sinds haar debuut bij de F1, heeft ze er ook nog eens een heleboel fans bij gekregen. De aantrekkelijke blondine weet met haar fantastische lijf flink te imponeren. De knappe blondine heeft een partij verleidelijke vormen waar ze echt wel veel mannen mee weet te betoveren. Zo weet de knappe blondine ervoor te zorgen dat ze binnen de kortste keren enorm geliefd wordt bij alle fans van de Formule 1. Die vinden het nu al ontzettend leuk om naar de prachtige dame te kunnen kijken namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...