Foto: Blondine Anne-Greet Haars maakt fans warm bij Viaplay F1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay komt met een nieuw spannend programma en niemand minder dan de knappe blondine Anne-Greet Haars mag het gaan presenteren. 

Anne-Greet Haars mag nieuw programma presenteren voor Viaplay

Deze blondine zag je natuurlijk al eerder, toen ze even tijdelijk het stokje over moest nemen van Amber Brantsen, die normaal het meeste van het presentatiewerk over de F1 voor haar rekening neemt. Maar daar heeft ze blijkbaar een zeer goede indruk achtergelaten, want de blondine krijgt gewoon nog een programma voorgeschoteld. En dat is natuurlijk wel indrukwekkend. Laten we eens kijken wat voor programma Anne-Greet krijgt en waarom dat absoluut een toevoeging is op jouw Formule 1-ervaring!

Lees ook: Foto: Blonde Anne-Greet Haars is de onverwachte vervanger van Amber Brantsen bij Viaplay F1

Het nieuwe programma van Anne-Greet Haars

Er komt dus een nieuw programma op Viaplay en dat moet een soort ‘voorbereiding’ op het F1-weekend worden. Deze voorbeschouwing dient eigenlijk dus als een soort van opwarmer voor de mensen die helemaal uitkijken naar de Formule 1. En omdat Amber Brantsen natuurlijk niet alles kan doen, moest daar een andere presentatrice bij komen. Anne-Greet had zich natuurlijk al eens bewezen tegenover het publiek van Viaplay en daarom was zij eigenlijk de enige logische keuze om dit programma voor hen te presenteren. Deze blondine zie je dus voortaan voor aanvang van elk Formule 1 weekend, om je bij te praten over de laatste stand van zaken in de sport. Toch wel handig om te weten, net voor de race begint.

Presentatrice Anne-Greet Haars is een mooie toevoeging voor Viaplay

De blondine gaat het  nieuwe programma presenteren. Zo omschrijft Viaplay zelf het programma: “Het is de ultieme aanvulling op het Grand Prix-weekend. Alle thema’s uit de Formule 1 komen aan bod, voorzien van een scherpe mening en een eigenzinnige blik. Als echte fan mag je dit zeker niet missen.” Dat klinkt inderdaad als een weekend lang genieten van de F1, als het aan Viaplay ligt. Maar je kan pas echt genieten dankzij de prachtige presentatrice Anne-Greet Haars. Dankzij haar blijf je van begin tot eind geboeid kijken naar je scherm. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. De presentatrice is in ieder geval helemaal klaar voor haar programma.

Anne-Greet Haars helemaal op haar plek bij Viaplay

Blondine Anne-Greet Haars voelt zich in ieder geval helemaal thuis bij Viaplay. Ze vindt het erg leuk om verslag te doen van de F1, want de sport daar houdt ze wel van. En waar de Viaplay kijkers zo van houden, dat is toch echt wel deze blondine. Daarom is Anne-Greet ook zo razend populair onder de kijkers. Met haar ongelooflijke charisma weet ze van iedereen een fan te maken. En daarmee is Anna-Greet absoluut op haar plek bij Viaplay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!