Foto: Blondine Anne-Greet Haars maakt fans warm bij Viaplay F1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay komt met een nieuw spannend programma en niemand minder dan de knappe blondine Anne-Greet Haars mag het gaan presenteren. 

Anne-Greet Haars mag nieuw programma presenteren voor Viaplay

De knappe blondine zag je natuurlijk al eerder, toen ze even tijdelijk het stokje over moest nemen van Amber Brantsen, die normaal het meeste van het presentatiewerk over de F1 voor haar rekening neemt. Maar daar heeft ze blijkbaar een zeer goede indruk achtergelaten, want de knappe blondine krijgt gewoon nog een programma voorgeschoteld. En dat is natuurlijk wel indrukwekkend. Laten we eens kijken wat voor programma Anne-Greet krijgt en waarom dat absoluut een toevoeging is op jouw Formule 1-ervaring!

Lees ook: Foto: Blonde Anne-Greet Haars is de onverwachte vervanger van Amber Brantsen bij Viaplay F1
Het nieuwe programma van Anne-Greet Haars

Er komt dus een nieuw programma op Viaplay en dat moet een soort ‘voorbereiding’ op het F1-weekend worden. Deze voorbeschouwing dient eigenlijk dus als een soort van opwarmertje voor de mensen die helemaal uitkijken naar de Formule 1. En omdat Amber Brantsen natuurlijk niet alles kan doen, moest daar een andere presentatrice bij komen. De knappe Anne-Greet had zich natuurlijk al eens bewezen tegenover het publiek van Viaplay en daarom was zij eigenlijk de enige logische keuze om dit programma voor hen te presenteren. De knappe blondine zie je dus voortaan voor aanvang van elk Formule 1 weekend, om je bij te praten over de laatste stand van zaken in de sport. Toch wel handig om te weten, net voor de race begint.

Presentatrice Anne-Greet Haars is een mooie toevoeging voor Viaplay

De knappe blondine gaat het programma In de Slipstream presenteren. Zo omschrijft Viaplay zelf het programma: “In de Slipstream is de ultieme aanvulling op het Grand Prix-weekend. Alle thema’s uit de Formule 1 komen aan bod, voorzien van een scherpe mening en een eigenzinnige blik. Als echte fan mag je Viaplay’s In de Slipstream zeker niet missen.” Dat klinkt inderdaad als een weekend lang genieten van de F1, als het aan Viaplay ligt. Maar je kan pas echt genieten dankzij de prachtige presentatrice Anne-Greet Haars. De knappe blondine spat namelijk echt van je scherm af. Dankzij haar blijf je van begin tot eind geboeid kijken naar je scherm. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. De aantrekkelijke presentatrice is in ieder geval helemaal klaar voor haar programma.
Anne-Greet Haars helemaal op haar plek bij Viaplay

De knappe blondine voelt zich in ieder geval helemaal thuis bij Viaplay. Ze vindt het heerlijk om verslag te doen van de F1, want de sport daar houdt ze wel van. En waar de Viaplay kijkers zo van houden, dat is toch echt wel deze knappe blondine. Daarom is Anne-Greet ook zo razend populair onder de kijkers. Met haar ongelooflijke charisma weet ze van iedereen een fan te maken. En daarmee is Anna-Greet absoluut op haar plek bij Viaplay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.