Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam foto in zwemtopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Populaire zangeres Stien den Hollanders, bekend als S10, is opvallend stil over haar privéleven. Al helemaal haar heerlijke figuur houdt ze lekker voor zichzelf! Enerzijds snappen we het wel. Met zo’n gouden keeltje heb je weinig meer aandacht nodig, toch? Fans verzameld de bloedhete blondine in ieder geval meer dan genoeg! Wellicht dat ze daarom ook besloot ons te verwennen met dit zeldzame plaatje.

Fans zangeres S10 door het dolle om zeldzame foto

Want dat fans van S10 héél blij met het spectaculaire plaatje zijn was wel te voorspellen. En hoe kan het anders? Niet alleen mogen we genieten van wat zeldzame kijkjes achter de schermen, Stien trekt ook nog eens bijna al haar kleding uit! En daar moet je het wel echt van nemen. De bloedhete blondine laat namelijk maar zelden iets van haar privéleven voorbij komen. Vandaar dat fans ook helemaal wild gaan om deze kiekjes. En wij snappen het ook volkomen. Het mag dan al vaststaan dat Stien één van de knapste Nederlandse stemmen is op dit moment, zo’n ontkleed shot brengt toch een nieuwe kijk met zich mee! Het staat nu in ieder geval meer dan vast dat S10 om van te smullen is. En dat lijkt ze zelf ook dondersgoed te weten. Met stoere pose grijnst Stien namelijk naar de camera. En laat daarbij echt alles zien.

Zangeres S10 pronkt met heerlijk figuur in niets verhullend zwemsetje

De blonde schoonheid trekt namelijk in één keer al haar kleding uit. Als je het doet, doe het dan goed! Stien lijkt er zeker zo over gedacht te hebben en shockeert haar fans dan ook met het gedurfde setje. Veel kleiner dan dit wordt het namelijk niet! Zo pronkt Stien in nog nét niet haar volle glorie op de heerlijke vakantiekiekjes. Met een piepklein topje laat ze haar fans watertanden om haar strakke rondingen en ook het gedurfde broekje maakt fans helemaal gek. En dat valt te merken ook. De comments barsten namelijk van de vurige emoji’s en kloppende hartjes! Het lijkt alsof Stien in één keer al haar volgers heeft verleidt. Ons hart klopt in ieder geval flink wat sneller na het zien van deze kiekjes. Want ook het tweede plaatje maakt het wel heel erg spannend. Stien neemt haar fans namelijk gewoon mee onder de douche!

Zangeres S10 poseert zonder shirtje in zomerfoto

Al maakt S10 het de laatste tijd wel vaker spannend. We moeten er lang op wachten, maar dit is geeneens de eerste bloedhete foto van Stien! Nee, recent wist ze haar fans ook al te verleiden met een zéér vakantiefoto. De beeldige zangeres lijkt namelijk al haar kleding uitgetrokken te hebben om te bakken in de zomerzon! Pas bij de tweede keer héél goed kijken zal je opvallen dat ze nog net een minuscuul zwemtopje aanheeft. Maar veel verbergen doet het zeker niet. En al helemaal omdat ze haar haren er overheen gooit! Zo lijkt het gewoon alsof Stien zonder bovenkantje aan het dobberen is. Om het over haar laaghangende broekje nog geeneens te hebben! Nou nog hopen dat we niet te lang op de volgende shot hoeven te wachten. Want van dit soort kiekjes krijgen we nooit genoeg!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...