Wordt deze extreem populaire F1-coureur ploeggenoot van Max Verstappen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn geruchten dat Red Bull een nieuwe teamgenoot voor Max Verstappen wil aanstellen. Maar welke coureur moet dat dan gaan worden?

Max Verstappen toe aan nieuwe ploeggenoot

Er gaan enorme geruchten rond dat Red Bull maar al te graag een nieuwe teamgenoot voor Max Verstappen erbij wil hebben. De Grand Prix van Japan wees uit dat Sergio Pérez toch wel een beetje teleur stelde en dus moet er met man en macht gezocht worden naar een nieuwe collega voor Max Verstappen. Maar wie moet dat dan gaan worden? We zoeken het voor je uit!

Er waren geruchten over Alonso

Het lijkt erop dat Alonso zijn plezier in het racen weer heeft teruggevonden. De coureur was een tijdje een beetje onzeker over zijn presteren, maar heeft inmiddels weer het volste vertrouwen erin. Zou Red Bull dat dan ook hebben en hem aan willen stellen als nieuwe ploeggenoot van Max Verstappen? Er zijn in ieder geval tekenen voor te vinden. De belangrijkste is Alonso zelf. De coureur zei na de 24 uur van Le Mans dat hij dolgraag nog een keer met Verstappen samen in één team zou willen rijden. De Spanjaard lijkt helemaal klaar te zijn voor een samenwerking met de Nederlandse coureur. Of Max daar op zit te wachten is natuurlijk maar de vraag, maar vanuit Alonso is er in ieder geval de behoefte. Alle stoplichten staan dan ook op groen. “In de toekomst, zeker! We zijn zeer goede vrienden, we hebben altijd contact. Ik zou dolgraag nog een keer Le Mans rijder en als ik het nog een keer doe, doe ik het met Max” zegt Alonso. Nu heeft hij het specifiek over Le Mans, maar zouden de goede vrienden het ook goed doen in de F1? Daar lijkt het niet op, aan dit interview te zien.

Ricciardo staat ook in de rij voor Max Verstappen

Een andere optie is natuurlijk coureur Daniel Ricciardo. Die doet het momenteel ontzettend goed en lijkt open te staan voor een samenwerking met Max. De coureurs hebben van 2016 tot 2018 al samen bij Red Bull gereden, dus het is niet ondenkbaar. Daar werd dan laatst ook naar gevraagd tijdens een interview.  “Leuke vragen hier”, is de reactie van Max wanneer hem naar een mogelijke samenwerking met Ricciardo wordt gevraagd. Maar Max zou zichzelf niet zijn als hij geen antwoord klaar had staan.  “Ik heb altijd een goede relatie met Daniel gehad, maar die heb ik ook met ‘Checo’. Ik vind het niet eerlijk erop in te gaan wie mijn teamgenoot moet zijn. Het is niet aan mij om die beslissing te nemen.” En daar heeft Max ook helemaal gelijk in. Hij voegt er nog wel aan toe: “Als het Checo is, is dat prima. Ik kan goed met hem opschieten, met hem als persoon en ook als teamgenoot. En is het Daniel, dan is het ook goed.” Wie het ook wordt, het moet een erg goede coureur zijn om zich naast Max Verstappen staande te houden op het circuit. Maar dat zal vast en zeker goed komen. Red Bull staat in ieder geval voor een moeilijke keuze.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!