Arjen Lubach kleineert Eva Jinek met flinke belediging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Arjen Lubach was lang geheimzinnig rondom zijn nieuwe programma De Avondshow. Toch is één ding duidelijk: hij wil absoluut niet geassocieerd worden met Jinek of VI Vandaag…

Na het grote succes van Zondag met Lubach is Arjen Lubach eindelijk terug op de Nederlandse televisie met De Avondshow. De media heeft zijn nieuwe tv-programma lang aangeduid als talkshow, maar dat is het absoluut niet. Hij ziet Jinek, dat op dezelfde dag van start gaat als De Avondshow, dan ook niet als concurrentie. Dat hij met VI Vandaag moet strijden om kijkcijfers lijkt ook onwaarschijnlijk. Lubach vindt namelijk dat hij in een heel andere categorie zit. De tv-programma’s die net als hij op primetime met actualiteiten de meeste kijkers proberen te bereiken, zet hij zelfs weg als ‘klopjacht’…

Arjen Lubach de hele week op tv met De Avondshow

Arjen Lubach noemt zijn nieuwe programma De Avondshow zelf een ‘geschreven komedieshow’. Hoewel het vaak als talkshow omschreven wordt, vindt Lubach niet dat zijn nieuwe programma in die categorie hoort: ”Wij proberen niet helemaal mee te doen aan die ‘klopjacht’ op de nieuwsschat van de dag, wij bepalen meer onze eigen agenda”. Hiermee zegt hij dat zijn ‘concurrenten’ (OP1, Jinek, Beau, VI Vandaag) allemaal deelnemen aan een soort wedstrijd. Elke dag jagen op de beste en meest relevante tafelgasten. Lubach heeft met zijn show dus geen zin om hier aan mee te doen. Wat hij wél gemeen heeft met de andere talkshows is dat Lubach zijn dagelijkste show voor een live publiek afwerkt.

Lees ook: ZIEN: Arjen Lubach sluit na 13 jaar op deze bizarre manier af

 

Het team van De Avondshow

Duidelijk is dus dat Arjen Lubach zijn eigen pad graaft voor zijn nieuwe show. ‘Je moet het zien als een geschreven komedieshow’. Lubach zegt te werken met een groot deel van de mensen die hij ook achter zich had bij ‘Zondag met Lubach’, waaronder bekende gezichten als Janine Abbring en Tex de Wit. ”Het zijn mensen die ik in verloop van de tijd om me heen heb verzameld, sommige gaan al twintig jaar mee, andere wat korter”. Hij benoemt dat zijn team heel cruciaal is om een goede show in elkaar te kunnen zetten. ”We werken met mensen die misschien nóg iets grappiger kunnen schrijven dan ik, nog iets slimmer zijn dan ik, en nog iets beter met beeld zijn. Het zijn allemaal uitvergrotingen van dingen waar ik zelf tegen mijn grenzen aanloop”. Arjen wilt een soort ‘monster’ creëren dat op hem lijkt, zodat iedereen elkaar aanvult.

Voert Lubach oorlog met Jinek?

De zogenoemde ’talkshowoorlog’ kan dus beginnen. Jinek keert namelijk ook terug, precies op dezelfde dag als de eerste aflevering van De Avondshow. In haar talkshow bespreekt ze het nieuws en nodigt ze relevante gasten uit. Jinek zal de plaats innemen van collega Beau van Erven Dorens, die met zijn talkshow ‘Beau’ elke drie maanden afwisselt met Jinek. Veel mensen denken dat Lubach kijkers gaat stelen van Eva Jinek. Ze denken dat Jinek nog last gaat krijgen van Lubach die op hetzelfde moment start met zijn nieuwe show. Ook is Jinek al bekend bij de mensen, en de nieuwe show van Lubach niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

 

Touwtrekken om kijkcijfers

Is het OP1, Jinek, Beau, VI Vandaag, M, of toch de Avondshow die de meeste kijkcijfers gaan pakken. Vele verwachtingen zeggen dat Lubach er met de prijs vandoor gaat. Zeker na het succes van Zondag met Lubach. Gaat hij de andere talkshows met de grond gelijk maken door de meeste kijkcijfers te krijgen met zijn nieuwe show De Avondshow?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!