Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto’s bij te komen!

Lies Zhara staat natuurlijk bekend om haar grote pluspunten en prachtige vormen. Deze zet ze dan ook goed in op haar Instagrampagina om alle mannen te verleiden. Lies weet precies wat haar goede hoeken zijn en laat zich altijd goed fotograferen voor haar fans. Ze mag als influencer vaak gratis op vakantie. Hiervoor maakt ze dan een paar prachtige foto’s en laat ze zien waar ze precies is geweest. Haar volgers zijn hier maar al te blij mee, want Lies wordt vaak uitgenodigd op exotische plekken. Hier komt ze natuurlijk het beste tot haar recht in haar kenmerkende outfits. Ook nu was Lies weer op vakantie en ze heeft op haar socials een paar pareltjes achtergelaten! Zijn dit de mooiste vakantiefoto’s ooit die Lies heeft geplaatst? Bekijk ze hieronder!

Lies Zhara

Lies Zhara is niet meer in Nederland te vinden

Lies is de laatste tijd zo vaak op vakantie dat ze bijna niet eens meer in Nederland te vinden is. Haar vrienden en familie zullen haar vast missen, maar haar volgers zijn er eigenlijk wel blij mee. Waarom is dat nou precies? Lies plaatst de beste foto’s van zichzelf als ze op vakantie is in een warm land. Zo kunnen de volgers goed genieten van de nauwelijks geklede blondine. Laten we daarom van geluk spreken dat Lies de laatste tijd enorm vaak op vakantie is.

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer Lies Zhara? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine dus de mooiste foto’s van zichzelf voor onder andere samenwerkingen. Ze weet als influencer precies hoe ze de producten en vooral zichzelf goed in beeld moet krijgen. Daarnaast deelt ze dus vooral veel vakantiefoto’s waar haar fans helemaal weg van zijn. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Haar grootste aandeel, haar genotsheuvels, zijn natuurlijk het meest te vinden op haar pagina. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!