Yolanthe Cabau deelt schitterende foto met grootste liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rondom het liefdesleven van Yolanthe Cabau is het de laatste tijd rumoerig. Toch lijkt het alsof maar één iemand echt álle aandacht van de actrice krijgt. Deze foto zegt meer dan genoeg…

Velen vragen zich af wie nu de échte nieuwe liefde van Yolanthe Cabau van Kasbergen is. Op deze foto onthult de actrice wie bij haar op nummer één staat. De keuze staat muurvast, want er is maar extra plek voor één persoon in het huis van Yolanthe. Het liefdesleven van de actrice was de laatste tijd erg onvoorspelbaar, maar door deze veelzeggende foto valt alles op zijn plek. In oktober werden interessante geruchten verspreid over Yolanthe. Ze zou namelijk een romance hebben met haar goede vriendin Jasmina. Hoewel ze vaak niet op dit soort geruchten reageert, vond ze het deze keer wel nodig. De actrice is namelijk een beetje klaar met alle roddels. “Nu ben ik weer verliefd op een vriendinnetje van mij. Dat komt letterlijk uit de duim. Mijn hele leven wordt er al tegen me gezegd: ‘Yo, waar rook is, is vuur’. Maar jongens, er is niet eens rook, er wordt rook gecreëerd”, reageert ze in een interview. Cabau is dus klaar met de geruchten en deelt een foto met haar grootste liefde op Instagram.

Yolanthe Cabau heeft maar één grote liefde

De echte grote liefde van Yolanthe zette ze zes jaar geleden zelf op de wereld. Ja, want zo snel gaat de tijd; het zoontje van de actrice, genaamd Xess Xava, is alweer zes jaar oud. Ze is super trots op hem deelt dan ook het liefste foto’s van Xess op haar Instagram. Het huwelijk van Wesley Sneijder, de vader van Xess, en Yolanthe verliep niet zoals gepland. Want in 2019 gingen de twee, na 10 jaar, uit elkaar. Hoewel de actrice recent heeft aangegeven dat ze weer open staat voor een relatie, zal Xess altijd haar prioriteit hebben. Ook Wesley heeft na hun breuk nog een keer uitgesproken dat hij de relatie met Yolanthe wil herstellen, want niet geschoten is altijd mis. Helaas focust Yolanthe liever op zichzelf en andere dingen die zij belangrijk vindt, zoals haar zoontje Xess. Hij zal dus altijd voorrang hebben op mannen die een kans bij Yolanthe proberen te grijpen…

Lees ook: Yolanthe Cabau laat nieuwe ‘vriend’ zien op alleszeggende foto

Yolanthe en haar kleine ‘vriend’ in Los Angeles

Onder de foto staat “I will carry you with me, forever 🤍”. Dat noem je pas een sterke liefdesverklaring! Yolanthe en haar zoontje zijn op vakantie in Los Angeles, waar de beruchte Jasmina woont. In een interview liet Yolanthe weten dat ze vaker naar LA gaan om Jasmina te bezoeken. Ze kennen elkaar al vanaf kinds af aan omdat Jasmina het nichtje van Yolanthes beste vriendin is. De vriendin is als een tante voor Xess en dus ook heel belangrijk voor de actrice, want hij staat natuurlijk op nummer 1. Ze hangen al een tijdje in de Amerikaanse stad uit en hebben zo te zien ook al geshopt. De lieve foto van Yolanthe en Xess is gemaakt in een kledingwinkel. Hoewel ze een mondkapje draagt kunnen we wel gokken hoe gelukkig Yolanthe met haar zoontje is, dus een andere liefde heeft de actrice helemaal niet nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!