Video: Yolanthe Cabau knelt haar kerstballen af in superstrakke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau deelt een hartverwarmende kerstvideo via Instagram. Ondertussen knellen haar eigen kerstballen langzaamaan af..

Yolanthe Cabau deelt een vrij intieme video via Instagram. De actrice wilde een hartverwarmende kerstvideo maken voor haar volgers, en ze natuurlijk ook alvast een gelukkig nieuwjaar wensen. Echter leken sommige volgers van Yolanthe hun aandacht er niet volledig bij te kunnen houden, na het zien van de outfit van de actrice. Zelf brengt Yolanthe haar kerstballen in ieder geval goed naar voren tijdens deze feestdagen!

Yolanthe Cabau duwt troeven hevig in beeld in strak jurkje

Yolanthe Cabau deelde onlangs een hartverwarmende video via Instagram. De deed de actrice allemaal natuurlijk omtrent de feestdagen, en om de eenzamere mensen een hart onder de riem te steken tijdens kerst. We kennen Yolanthe tenslotte als een dame die veel om iedereen geeft, en dan ook alles behalve alleen maar aan haarzelf denkt. Echter wist de actrice deze video tóch nog een flink pikant randje te geven, door deze kerstoutfit die ze aantrok. Op de video is te zien hoe Yolanthe schittert in een strak, rood kerstjurkje. Hierin geeft ze haar eigen kerstballen ook een flink publiek, want die komen dan ook hevig in beeld.

Volgers hebben alleen aandacht voor jurk van Yolanthe Cabau

Deze pikante outfit zal veel van haar volgers afgeleid hebben van haar mooie verhaal. Die lijken hun aandacht alleen maar bij de outfit van de actrice te kunnen houden. In ieder geval vervolgt Yolanthe haar kerstverhaal; “Ik vind kerst één van de leukste tijden van het jaar, maar sommige mensen gaan door een moeilijke tijd heen, en die hebben een andere situatie dan Xess en ik, want wij hebben elkaar. Die mensen willen wij een hoop warmte sturen, veel knuffels“. De brunette bewijst opnieuw wat voor een warm persoon ze is. En dan ook nog stiekem haar kerstballen een publiek geven!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau brengt haar mooiste koopwaar vol in beeld dankzij laag shirtje

Yolanthe Cabau geeft rondingen groot podium in strak pak

Dat Yolanthe Cabau vaak haar rondingen ook een mooi podium geeft op haar Instagram account, is inmiddels geen verrassing meer. Maar dat valt ook bijna niet te vermijden natuurlijk. Bovendien brengt het grote vreugde bij de volgers van de actrice, dus in principe kun je uitgaan van een win-win situatie. Zo ook nu weer, waar Yolanthe Cabau een uiterst strak, blauw pak aan heeft getrokken. Yolanthe poseert meerdere keren in deze uiterst pikante outfit, en lijkt dan ook niet bang te zijn om wat spannende poses aan te nemen. Het lijkt alsof ze stewardess wilt spelen. Deze blauwe outfit zou namelijk nét een outfit van een stewardess kunnen zijn, en na het zien van de caption van Yolanthe, zal dat waarschijnlijk nog écht het geval zijn ook; “✈️”. Mensen met vliegangst zullen in ieder geval een goede afleiding hebben, met zo’n verschijning als Yolanthe in het vliegtuig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!