Humberto Tan

Profiel

Geboortedatum: 26 oktober 1965
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Surinaamse afkomst
Familie: (vader) Otmar Tan-A-Kiam, (moeder) Hilly Axwijk, (zus) Patrice Tan
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Kinderen: Isa, Julia en Benjamin
Beroep: Presentator
Opleiding: rechten aan de Universiteit van Amsterdam
Instagram: De Instagram van Humberto is @humbertotan

Foto's

Humberto Tan presentator
Humberto Tan dochter

Presentator Humberto Tan

Humberto Tan levensloop

Humberto Tan, geboren op 26 oktober 1965 in Paramaribo, is een Nederlandse radio- en televisiepresentator van Surinaamse afkomst. Hij groeide op in Amsterdam en studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn carrière begon als redacteur bij AVRO's Forza TV. Hij presenteerde bij Studio Sport, het NOS Journaal en werkte bij Talpa en RTL Nederland. Tan was vooral bekend van RTL Late Night, tot hij vervangen werd wegens dalende kijkcijfers. Hij presenteerde ook BNR Humberto Tan en verschillende tv-programma's. Naast zijn televisiewerk heeft hij een eigen kledinglijn en is hij actief als ambassadeur voor goede doelen, zoals het Wereld Natuur Fonds en het Nederlandse Rode Kruis. Tan is voorzitter van de commissie Mijnals, gericht op inclusiviteit en het bestrijden van racisme in het Nederlandse voetbal.

Humberto Tan relatie, getrouwd en kinderen

Humberto Tan had gedurende dertig jaar een relatie met Ineke Geenen en ze waren zelfs getrouwd. Helaas besloten ze uiteindelijk uit elkaar te gaan en zijn ze gescheiden. Uit deze relatie heeft Humberto Tan drie kinderen: Isa, Julia en Benjamin. Het lijkt erop dat Humberto Tan sindsdien geen nieuwe liefde heeft gevonden…

Humberto Tan talkshows

Humberto Tan is tegenwoordig vooral bekend als presentator van zijn eigen talkshows. Zo presenteerde hij in eerste instantie RTL Late Night, al werd hij door dalende kijkcijfers vervangen door Twan Huijs. Later kreeg Humberto Tan echter opnieuw een talkshow toegewezen, genaamd Humberto. Verder wordt het programma uitgezonden vanuit Studio Artis in Amsterdam. Overigens heeft Humberto Tan onder dezelfde naam elke vrijdagmiddag een radioprogramma bij de AVROTROS tussen 14.00 en 16.00 uur op NPO Radio 1.

Humberto Tan vermogen

Gedurende de jaren heeft Humberto Tan met zijn verschijning in verschillende programma's een aanzienlijk fortuin vergaard. Daarnaast verdient hij ook aanzienlijk met zijn diverse voice-overwerk in verschillende films en via zijn eigen onderneming, Huta Holding BV. Zijn totale vermogen wordt geschat op ongeveer 3,5 miljoen euro.

Nieuws

Humberto Tan pikt droombaantje af van Hélène Hendriks

Slecht nieuws voor Hélène Hendriks: één van de mooiste baantjes van aankomende zomer gaat aan haar neus voorbij...

Humberto Tan blijkt enorme rokkenjager: Yvonne Coldeweijer onthult bizarre wending na vreemdgaan

Yvonne Coldeweijer deelt bizar nieuws over de wilde avonturen van Humberto Tan. Blijkbaar heeft de presentator al lange tijd meerdere liefjes tegelijk gehad...

Video: Davina Michelle laat zich van achteren beetpakken

Davina Michelle wordt verrast door een grijpgrage jongen terwijl ze zichzelf in de spiegel aan het filmen is...

Video: Puberende Davina Michelle misdraagt zich bij Humberto

Davina Michelle zet zichzelf de laatste tijd steeds vaker neer als losgeslagen puber. De 26-jarige zangeres liet tijdens haar optreden bij Humberto drie minuten lang shockerend gedrag zien...

De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Ooit was Dionne Stax ieders favoriete nieuwslezeres. Tegenwoordig zie je haar allesbehalve dagelijks op tv. Deze foto's stillen de honger hopelijk een beetje!

OG3NE in strakke pakjes vanwege nieuwe plaat ‘Dat ben Jij’

Het is weer zo ver! Populaire meidengroep OG3NE heeft een nieuwe plaat uitgebracht. Hun enthousiasme laten ze maar al te graag zien. 

WAT? Eva Jinek stopt met programma

Eva neemt een lekker lange pauze van haar werk als presentatrice en gaat zich de komende tijd eens lekker op zichzelf focussen. Ze presenteerde vrijdag haar laatste show en is pas over een half jaar weer terug op de buis.

Dionne Stax en vriendin gaan samenwonen

Eerst een affaire met Humberto Tan en nu woont Dionne Stax plots samen met tv-collega Suse van Kleef. Zijn de vrouwen alleen goede vrienden of speelt er meer?
Temptation