Dionne Stax en vriendin gaan samenwonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stukgelopen relaties met NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst en radioloog Sytse Oudkerk, een affaire met Humberto Tan en nu woont Dionne Stax uit het niks samen met tv-collega Suse van Kleef. Of de twee alleen vrienden zijn of dat er meer speelt weet niemand, maar het privéleven van Dionne is in ieder geval erg spannend. 

Het liefdesleven van Humberto Tan, die met zijn vlotte babbel en flashy moves haar aan de haak sloeg. Humberto was op dat moment alleen al getrouwd. Dionne houdt dus wel van de spannende relaties. Het zou dus zomaar kunnen dat zij en kersverse huisgenote Suse van Kleef, meer zijn dan alleen goede vrienden.

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Hartenbreekster

Dionne Stax staat een beetje bekend als hartenbreker. Toen ze net begon als NOS-nieuwslezeres had ze een relatie met Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst. Alles leek goed te gaan tussen de twee en ze hadden zelfs samen een romantische vakantie achter de rug. Toen sloeg het noodlot toe en dumpte Dionne haar vriendje. Ze liet Sjoerd vol verbazing achter.

Een spannende affaire

In 2017 kwam Dionne weer in opspraak toen bleek dat ze een affaire had met niemand minder dan Humberto Tan. Dan nieuwe talkshow koning van Nederland, die in die tijd redelijk naast zijn schoenen begon te lopen, papte het aan met Dionne. En dat terwijl hij een vrouw en drie kinderen thuis op de bank had zitten. Hoewel de geruchten over de affaire nooit zijn bevestigd door Dionne of Humberto, doet iedereen er zo geheimzinnig over dat het vrij duidelijk is dat er wat gebeurd is tussen de twee. Humberto zei dat hij het thuis moeilijk had vanwege de situatie en Dionne gaf aan in Waar is de Mol? dat er ‘heel veel gebeurd’ was.

Na haar spannende uitstapje naar verboden vrucht Humberto dacht Dionne eindelijk de liefde te hebben gevonden met radioloog Sytse Oudkerk. De twee waren tot over de oren verliefd en zochten samen een leuke woning uit. Uiteindelijk vond Sytse het toch net even te lastig om in de schijnwerpers te staan, wat nu eenmaal gebeurd als je Dionne Stax date. De relatie strandde en Dionne bleef achter met een groot leeg appartement.

Vriendin of toch meer?

Daar zit ze gelukkig niet meer zo alleen. Dionne heeft namelijk gezelschap van tv-collega Suse van Kleef. Sinds kort deelt ze dus haar huis met een vrouw. En dat roept natuurlijk de vraag op: Is er zake van alleen vriendschap of speelt er toch meer achter de schermen? Voorlopig lijken de twee alleen huisgenoten te zijn. Al hebben ze veel met elkaar gemeen. Zo delen ze een passie voor het Britse koningshuis. Hoe de vork ook in de steel zit, één ding is zeker. Suse is sowieso al leuker om naast wakker te worden dan Humberto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.