WAT? Eva Jinek stopt met programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva neemt een lekker lange pauze van haar werk als presentatrice en gaat zich de komende tijd eens goed op zichzelf focussen. Dat heeft de host van Nederlands best bekeken late night show wel verdiend. Ze presenteerde vrijdag haar laatste show en is pas over een half jaar weer terug op de buis.

Eva Jinek gaat voor ruim een half jaar met vakantie. Ze heeft vrijdag daarom afscheid genomen van haar trouwe kijkers die het de komende tijd zonder Jinek moeten doen. Haar lange pauze komt niet zomaar uit de lucht vallen. Eva had een hoop lange, spraakmakende afleveringen waar altijd iets bijzonders gebeurde. Al dat bijsturen en schakelen vraagt af en toe om een momentje rust. Toch komt de laatste aflevering voor veel kijkers als een verassing. Helaas is het toch echt zo.

eva jinek stopt

Lange pauze

De zomervakantie valt dit jaar wel heel vroeg voor Eva. Vanaf maandag mag Beau van Erven Dorens het stokje overnemen. Tot aan de zomer is Beau het gezicht van RTL. Daarna mag Humberto Tan weer aan de slag voor de zender. In het najaar is Eva terug van haar sabbatical en kan je weer van haar genieten op tv.  Hoewel een half jaar zo om is, worden het toch erg lange maanden zonder Eva om naar uit te kijken. Markeer September alvast in je agenda, dan zit de presentatrice weer op haar oude vertrouwde plek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.