Humberto Tan blijkt enorme rokkenjager: Yvonne Coldeweijer onthult bizarre wending na vreemdgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer deelt bizar nieuws over de wilde avonturen van Humberto Tan. Blijkbaar heeft de presentator al lange tijd meerdere liefjes tegelijk gehad…

Humberto Tan blijkt andere vrouwen niet te kunnen weerstaan

Al een poosje geleden kwam Humberto Tan ineens in het scherpe vizier van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer terecht. Het leek toen al niet al te best voor de presentator, maar zijn zondes gingen niet perse viraal rond. Humberto was in ieder geval nog niet gecanceld op televisie na de eerste aantijgingen van Yvonne Coldeweijer, maar daar zou nu verandering in kunnen komen. Zo ontstond de eerste ophef over het feit dat Humberto al dertig jaar samen was met zijn vriendin Ineke en niet trouw bleek te zijn. Yvonne confronteerde Humberto met foto’s van hem en een documentairemaakster terwijl ze gezellig in het vliegtuig zaten. Zo vertelde een spion van Yvonne dat er meer speelde tussen deze twee. Yvonne besloot gebruik te maken van hoor en wederhoor bij Humberto, maar dit liep niet goed af. Zo ontkende Humberto de affaire, maar enkele dagen later was het wel uit met zijn vriendin.

Humberto Tan had relatie met meerdere vrouwen tegelijk

Nu komt Yvonne Coldeweijer eindelijk met een update over Humberto Tan en zijn vrouwen. Zo zou Humberto al met de documentairemaakster, Elise, een relatie hebben tijdens zijn vorige relatie. Dit betekent dus dat Humberto een langere tijd van twee walletjes at. Elise wou graag dat Humberto bekend maakte dat zijn relatie met Ineke uit was, zodat ze zelf meer zekerheid zou krijgen. Dit heeft Elise voor elkaar gekregen, maar Humberto was niet van plan om zijn nieuwe relatie openbaar maken. Hierdoor is Elise achterdochtig geworden en gaan speuren. Helaas kwam Elise achter dingen die ze liever niet had geweten.

Lees ook: Rel rondom zieke Tim den Besten escaleert volledig: Yvonne Coldeweijer verklaart oorlog

Yvonne Coldeweijer komt achter nóg meer misstappen van Humberto Tan

Het blijkt dus volgens Yvonne Coldeweijer zo te zitten dat Humberto Tan zijn vriendinnetje Elise er achter is gekomen dat ze wederom niet de enige is. Zo heeft Humberto nóg een relatie met een dame. Deze arme dame denkt ook al jarenlang de enige te zijn en een echte relatie met Humberto te hebben. Hoe de presentator deze vrouwen allemaal zo goed voor heeft kunnen liegen is nog maar de vraag. Wel wordt duidelijk dat hij ook tegen haar zei dat ze de relatie niet openbaar konden maken vanwege zijn carrière. Je zou denken dat het niet erger zou kunnen dan alle drama die Humberto heeft veroorzaakt, maar dat is niet zo. Het blijkt namelijk ook nog gezellige momenten te hebben gehad met vrouwen uit de topsport. Deze leerde hij dan kennen via zijn programma en regelde zo dus afspraakjes. Helaas voor Humberto kletsten al die vrouwen natuurlijk ook met elkaar, want sommige zaten zelfs in hetzelfde team. Hierdoor gingen deze verhalen dus ook al langer rond. Met al deze vrouwen doet Humberto bijna zelf aan een topsport om ze allemaal te onderhouden. Elise is ondertussen zo verstandig geweest om de relatie met Humberto te verbreken.

Yvonne Coldeweijer tegen Humberto Tan zijn vreemd gaan

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!