Carrie ten Napel

Carrie ten Napel

Profiel

Geboortedatum: 10 februari 1980
Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaats: Harderwijk
Geboorteplaats: Ermelo
Relatie: Ja met Michiel Teeling
Kinderen: Pim en Lotte
Beroep: Presentatrice
Opleiding: HBO-opleiding toerisme in Amsterdam

Foto's

Carrie ten Napel
Carrie ten Napel

Presentatrice Carrie ten Napel

Carrie ten Napel begon haar carrière op de sportredactie van TV Oost na het afronden van haar hbo-opleiding toerisme in Amsterdam. Ze presenteerde Sport op Maandag en En Dan Nog Even Dit gedurende zes jaar. Haar veelzijdige talent leidde tot programma's als Clubgenoten en Sparren bij TV Gelderland en interviews voor De Wedstrijden bij Tien en RTL 4. In 2013 werd ze een vaste presentator bij Fox Nederland, maar stapte later over naar Omroep MAX voor Hallo Nederland en NPO Radio 1's De Perstribune. Vanaf 2020 presenteert Carrie ten Napel Op1 en is ze verslaggever voor Scrooge Live.

Carrie ten Napel, relatie, getrouwd en kinderen

Carrie ten Napel heeft een relatie met Michiel Teeling en samen hebben ze een zoon genaamd Pim en een dochter genaamd Lotte. Het vinden van een partner was echter niet altijd eenvoudig voor haar, omdat ze lange tijd last had van bindingsangst. Deze angst zou haar tot haar 25e hebben beïnvloed. Pas op die leeftijd voelde ze zich zeker genoeg om relaties aan te gaan. De presentatrice verklaarde: ‘zodra iemand mij echt leuk vond of verliefd op mij werd, was het klaar. Dan dacht ik: wegwezen’. Gelukkig is Carrie ten Napel momenteel gelukkig met Michiel Teeling, en samen vormen ze een mooi gezin met hun zoon en dochter…

Carrie ten Napel dochter van bekende Nederlander

Misschien wist je het nog niet, maar Carrie ten Napel is de dochter van de bekende Nederlandse sportverslaggever Evert ten Napel. Tijdens zijn carrière heeft Evert ten Napel verschillende wedstrijden van verslag mogen voorzien, waaronder de finale van het WK voetbal in Argentinië in 1978, toen Nederland het opnam tegen Argentinië, zij het op de radio. Helaas verloor Nederland dat jaar wel het WK. Evert ten Napel is ook bekend vanwege zijn verslaggeving van voetbalwedstrijden voor de populaire voetbalgame FIFA gedurende meerdere edities…

Nieuws

Presentatrice Carrie ten Napel wint gevecht en krijgt plekje naast Eva Jinek met nieuwe talkshow

Carrie ten Napel heeft een heftige wedstrijd weten te winnen en belandt daardoor naast Eva Jinek!

Dionne Stax geniet van vlug ritje met vrouwelijke collega: ‘Blij dat ik glij’

Dionne Stax en Carrie ten Napel weten altijd de grootste avonturen te beleven, maar deze keer maken ze het samen wel heel spannend! 

Dionne Stax straalt eindelijk weer op deze foto van nieuw programma Droomhuis Gezocht

Dionne Stax heeft de smaak weer te pakken. Ze straalt op een foto van haar nieuwe programma Droomhuis Gezocht. 

Carrie Ten Napel klaar voor Elfstedentocht

Met al die kou is de vraag: Komt er een Elfstedentocht? Op1 presentatrice Carrie Ten Napel is er al op voorbereid.

‘Welmoed Sijtsma favoriete Op1-presentatrice’

Op1 kijkt terug op een bewogen eerste seizoen. Veel presentatoren passeerden de revue, maar wie was nou het allergrootste kijkcijferkanon?

YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Goed nieuws voor de liefhebbers van het programma Op1. Het populaire NPO-praatprogramma wordt met één week verlengd. Dat betekent dat we alle vijf de presentatrices van Op1 nog een extra keertje mogen bewonderen!

Sociale Schoonheden met o.a. Carrie ten Napel en Roxeanne Hazes

De oneindige fotostroom op de socials begint weer aardig op gang te komen! Roxeanne Hazes geeft een modeshowtje, Carrie ten Napel is covergirl, Chantal Janzen geeft je een interessant inkijkje en Sharon Pieksma zit in een Belgische hot tub!

Fidan Ekiz is de ideale partner

Deze presentatrice grijpt haar kans. En hoe!