Carrie Ten Napel klaar voor Elfstedentocht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met al die kou en vorst ligt er slechts één vraag op de lippen van alle Nederlanders: Komt er een Elfstedentocht? Op1 presentatrice Carrie Ten Napel lijkt vanavond antwoord te kunnen geven op die vraag. Zelf is ze er al wel helemaal op voorbereid.

Carrie Ten Napel heeft vandaag misschien wel reden voor een dubbel feestje. Niet alleen is de presentatrice vandaag jarig, ook is er een kans dat de Elfstedentocht, ondanks alle lockdown maatregelen, toch door kan gaan. Daarover gaat zij in gesprek met Wiebe Wieling, Sybrand Buma en Arno Brok. Deze mannen beslissen gezamenlijk over het lot van de grootste schaatssensatie van het land. Wat er ook gebeurt, Carrie heeft zich alvast goed voorbereid. ‘

Winter Work-out

Waar de meeste mensen op hun verjaardag wat langer in bed blijven liggen en er een goed glas drank bij pakken, is dat niet besteed aan Carrie. Nou, de drank misschien wel aan de fles bubbels te zien. Toch startte zij haar verjaardag anders dan de meeste mensen en besloot om goed en sportief te beginnen met een echte winter work-out. Met de dumbbells in de aanslag start ze haar koude training.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carrie ten Napel (@carrie_ten_napel)

Als presentatrice moet je natuurlijk er wel goed uit blijven zien. Misschien is al die training wel alvast bedoeld voor de tocht der tochten. Dat er straks namens Op1 gewoon verslag wordt gedaan vanaf het ijs. Dan mag Carrie zichzelf interviewen als ze de finishline over glijdt. Als dat de bedoeling is moet Carrie natuurlijk wel hard blijven trainen. Gelukkig heb je bij zo’n koude training geen cooling down nodig.

Lees ook: Het beste van ‘mannenverslinder’ Welmoed Sijtsma bij Op1

Primeurtjes

Met het nieuws over de Elfstedentocht heeft Carrie dus mogelijk een primeur in handen. En dat is niet de enige primeur die op haar bordje valt. Carrie mag dit jaar ook de Gouden Loeki gaan uitreiken. De Gouden Loeki is de prijs voor leukste reclame van het jaar. Je kent het wel, dat beeldje van die grappige leeuw.

In 2015 werd Loeki wegbezuinigd, maar inmiddels wordt het evenement weer als vanouds uitgezonden. En Carrie mag tijdens dat gala de winnaar bekend gaan maken. Gelukkig heeft ze al een goede jurk klaar liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carrie ten Napel (@carrie_ten_napel)

Giet it oan?

het is nog even de vraag of de Elfstedentocht dus doorgaat, maar als het door mag gaan dan belooft het weer een spektakel van jewelste te worden. Het enige waar alles nu vanaf lijkt te hangen is de dikte van het ijs. De meeste partijen in de tweede kamer zijn voor een aangepaste Elfstedentocht, die met inachtneming van de coronamaatregelen door kan gaan. Als het ijs het dus toelaat mogen we straks, al zij het op gepaste afstand van elkaar, eindelijk weer genieten van de grootste schaatswedstrijd op natuurijs. En met een beetje geluk kan je dan een klein blond kapsel tussen alle schaatsers door zien steken. Want Carrie heeft er al zin in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.