Sociale Schoonheden met o.a. Carrie ten Napel en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oneindige fotostroom op de socials begint weer aardig op gang te komen! Wat heb je het afgelopen etmaal allemaal gemist? Roxeanne Hazes geeft een modeshowtje, Carrie ten Napel is covergirl, Chantal Janzen geeft je een interessant inkijkje en Sharon Pieksma zit in een Belgische hot tub!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes voert thuis een kleine modeshow op! De zangeres en ‘dochter van’ heeft een flinke online bestelling gedaan, en probeert ze allemaal uit voor de spiegel. Welke outfit staat haar het mooist?

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel meldt op Instagram dat ze deze maand ‘met haar hoofd in de Margriet’ staat. De foto’s zet ze alvast zelf op haar socials.

Chantal Janzen

Chantal Janzen liet zich vanuit een ‘minder voordelige’ hoek fotograferen door haar zoon. De les: soms moet je dingen van meerdere kanten bekijken.

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma stuurt groetjes vanuit een houten Belgische hot tub! Ziet er lekker ontspannen uit. Helaas voor Sharon krijgt ze dit weekend te maken met binnenzit-weer. Schroef die watertemperatuur maar alvast ’n paar graden omhoog!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.