Sociale Schoonheden met o.a. Carrie ten Napel en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oneindige fotostroom op de socials begint weer aardig op gang te komen! Wat heb je het afgelopen etmaal allemaal gemist? Roxeanne Hazes geeft een modeshowtje, Carrie ten Napel is covergirl, Chantal Janzen geeft je een interessant inkijkje en Sharon Pieksma zit in een Belgische hot tub!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes voert thuis een kleine modeshow op! De zangeres en ‘dochter van’ heeft een flinke online bestelling gedaan, en probeert ze allemaal uit voor de spiegel. Welke outfit staat haar het mooist?

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel meldt op Instagram dat ze deze maand ‘met haar hoofd in de Margriet’ staat. De foto’s zet ze alvast zelf op haar socials.

Chantal Janzen

Chantal Janzen liet zich vanuit een ‘minder voordelige’ hoek fotograferen door haar zoon. De les: soms moet je dingen van meerdere kanten bekijken.

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma stuurt groetjes vanuit een houten Belgische hot tub! Ziet er lekker ontspannen uit. Helaas voor Sharon krijgt ze dit weekend te maken met binnenzit-weer. Schroef die watertemperatuur maar alvast ’n paar graden omhoog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!