Sociale Schoonheden met o.a. Carrie ten Napel en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oneindige fotostroom op de socials begint weer aardig op gang te komen! Wat heb je het afgelopen etmaal allemaal gemist? Roxeanne Hazes geeft een modeshowtje, Carrie ten Napel is covergirl, Chantal Janzen geeft je een interessant inkijkje en Sharon Pieksma zit in een Belgische hot tub!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes voert thuis een kleine modeshow op! De zangeres en ‘dochter van’ heeft een flinke online bestelling gedaan, en probeert ze allemaal uit voor de spiegel. Welke outfit staat haar het mooist?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel meldt op Instagram dat ze deze maand ‘met haar hoofd in de Margriet’ staat. De foto’s zet ze alvast zelf op haar socials.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carrie ten Napel (@carrie_ten_napel) op

Chantal Janzen

Chantal Janzen liet zich vanuit een ‘minder voordelige’ hoek fotograferen door haar zoon. De les: soms moet je dingen van meerdere kanten bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma stuurt groetjes vanuit een houten Belgische hot tub! Ziet er lekker ontspannen uit. Helaas voor Sharon krijgt ze dit weekend te maken met binnenzit-weer. Schroef die watertemperatuur maar alvast ’n paar graden omhoog!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten