‘Welmoed Sijtsma favoriete Op1-presentatrice’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op1 kijkt terug op een bewogen eerste seizoen. Veel presentatrices passeerden de revue, maar wie was nou het grootste kijkcijferkanon?

Talkshow Op1 heeft voor elke kijker iets interessants. Zin in diepgaande gesprekken? Actuele gasten? Op1 houdt je op de hoogte. En met Welmoed, Carrie, Astrid, Giovanca en Sophie zijn er leuke presentatrices genoeg! Elke avond zit er een ander duo achter de desk en toch blijven de kijkcijfers elke avond rond de miljoen hangen. Hoe trouw de kijker ook is, hij heeft sowieso stiekem wel een lievelingsdag…

Lees ook: YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Welmoed Sijtsma of Carrie ten Napel bij Op1?

Als we de kijker nu zouden laten beslissen met welke presentatrice Op1 definitief verder moet, is het antwoord duidelijk. Carrie ten Napel. Ook zij kan op veel support rekenen: 34% kijkt het liefst als Carrie het programma leidt. Astrid Joosten, Sophie Hilbrand en Giovanca Ostiana kregen minder support: zij bleven allen steken rond de 10%.

Laatste aflevering Op1: einde seizoen

Na een verlenging van het seizoen stopt Op1 nu toch echt, vlak voor Kerst. Geen zorgen: er wordt al gepraat over het komende seizoen, en er lijkt niet veel te veranderen aan de bezetting. De meeste vaste presentatoren zullen ook volgend jaar hun opwachting weer maken. Ze zouden bovendien gek zijn als ze kijkcijferkanonnen als Carrie en Welmoed de laan uit zouden sturen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!