‘Welmoed Sijtsma favoriete Op1-presentatrice’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op1 kijkt terug op een bewogen eerste seizoen. Veel presentatrices passeerden de revue, maar wie was nou het grootste kijkcijferkanon?

Talkshow Op1 heeft voor elke kijker iets interessants. Zin in diepgaande gesprekken? Actuele gasten? Op1 houdt je op de hoogte. En met Welmoed, Carrie, Astrid, Giovanca en Sophie zijn er leuke presentatrices genoeg! Elke avond zit er een ander duo achter de desk en toch blijven de kijkcijfers elke avond rond de miljoen hangen. Hoe trouw de kijker ook is, hij heeft sowieso stiekem wel een lievelingsdag…

Lees ook: YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Welmoed Sijtsma of Carrie ten Napel bij Op1?

Als we de kijker nu zouden laten beslissen met welke presentatrice Op1 definitief verder moet, is het antwoord duidelijk. Carrie ten Napel. Ook zij kan op veel support rekenen: 34% kijkt het liefst als Carrie het programma leidt. Astrid Joosten, Sophie Hilbrand en Giovanca Ostiana kregen minder support: zij bleven allen steken rond de 10%.

Laatste aflevering Op1: einde seizoen

Na een verlenging van het seizoen stopt Op1 nu toch echt, vlak voor Kerst. Geen zorgen: er wordt al gepraat over het komende seizoen, en er lijkt niet veel te veranderen aan de bezetting. De meeste vaste presentatoren zullen ook volgend jaar hun opwachting weer maken. Ze zouden bovendien gek zijn als ze kijkcijferkanonnen als Carrie en Welmoed de laan uit zouden sturen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!