‘Welmoed Sijtsma favoriete Op1-presentatrice’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op1 kijkt terug op een bewogen eerste seizoen. Veel presentatrices passeerden de revue, maar wie was nou het grootste kijkcijferkanon?

Talkshow Op1 heeft voor elke kijker iets interessants. Zin in diepgaande gesprekken? Actuele gasten? Op1 houdt je op de hoogte. En met Welmoed, Carrie, Astrid, Giovanca en Sophie zijn er leuke presentatrices genoeg! Elke avond zit er een ander duo achter de desk en toch blijven de kijkcijfers elke avond rond de miljoen hangen. Hoe trouw de kijker ook is, hij heeft sowieso stiekem wel een lievelingsdag…

Lees ook: YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Welmoed Sijtsma of Carrie ten Napel bij Op1?

Als we de kijker nu zouden laten beslissen met welke presentatrice Op1 definitief verder moet, is het antwoord duidelijk. Carrie ten Napel. Ook zij kan op veel support rekenen: 34% kijkt het liefst als Carrie het programma leidt. Astrid Joosten, Sophie Hilbrand en Giovanca Ostiana kregen minder support: zij bleven allen steken rond de 10%.

Laatste aflevering Op1: einde seizoen

Na een verlenging van het seizoen stopt Op1 nu toch echt, vlak voor Kerst. Geen zorgen: er wordt al gepraat over het komende seizoen, en er lijkt niet veel te veranderen aan de bezetting. De meeste vaste presentatoren zullen ook volgend jaar hun opwachting weer maken. Ze zouden bovendien gek zijn als ze kijkcijferkanonnen als Carrie en Welmoed de laan uit zouden sturen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..