Is Nicolette van Dam de panter bij The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de start van het tweede seizoen van de Nederlandste The Masked Singer vragen kijkers het zich al af: welke slanke, lenige dame zit er toch in dat panterkostuum?

Alle hints wijzen naar Nicolette van Dam

In de allereerste aflevering dat de panter ten tonele verscheen in The Masked Singer kwamen er al twee belangrijke hints voorbij: Afrika en dierentuin. Volgens fans van voormalig actrice Nicolette van Dam slaan die hints op haar deelname aan de serie ZOOP. Deze serie speelt zich namelijk af in de dierentuin Ouwehands Dierenpark. Daar komt ook nog bij dat er ook ooit een ZOOP in Afrika film uitgebracht is, waarin Nicolette de rol van Bionda vertolkte.

 

Kijkers weten het zeker: Nicolette is de Panter

Daarnaast werden ook de hints pantermannetje, twee kinderen en kledinglijn genoemd. Ook deze hints kunnen worden gekoppeld aan de blonde Nicolette van Dam. Zo is ze al een hele tijd samen met haar man Bas Smitt, hebben ze samen twee dochters en heeft Nicolette van Dam sinds kort een kledinglijn in samenwerking met Shoeby.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om erachter te komen of Nicolette van Dam ook echt in het pak van de panter zit. Vanavond om 20:00 uur is namelijk de spannende finale van The Masked Singer te zien op RTL4!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!