Is Nicolette van Dam de panter bij The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de start van het tweede seizoen van de Nederlandste The Masked Singer vragen kijkers het zich al af: welke slanke, lenige dame zit er toch in dat panterkostuum?

Alle hints wijzen naar Nicolette van Dam

In de allereerste aflevering dat de panter ten tonele verscheen in The Masked Singer kwamen er al twee belangrijke hints voorbij: Afrika en dierentuin. Volgens fans van voormalig actrice Nicolette van Dam slaan die hints op haar deelname aan de serie ZOOP. Deze serie speelt zich namelijk af in de dierentuin Ouwehands Dierenpark. Daar komt ook nog bij dat er ook ooit een ZOOP in Afrika film uitgebracht is, waarin Nicolette de rol van Bionda vertolkte.

 

Kijkers weten het zeker: Nicolette is de Panter

Daarnaast werden ook de hints pantermannetje, twee kinderen en kledinglijn genoemd. Ook deze hints kunnen worden gekoppeld aan de blonde Nicolette van Dam. Zo is ze al een hele tijd samen met haar man Bas Smitt, hebben ze samen twee dochters en heeft Nicolette van Dam sinds kort een kledinglijn in samenwerking met Shoeby.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om erachter te komen of Nicolette van Dam ook echt in het pak van de panter zit. Vanavond om 20:00 uur is namelijk de spannende finale van The Masked Singer te zien op RTL4!

 

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten