Is Nicolette van Dam de panter bij The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de start van het tweede seizoen van de Nederlandste The Masked Singer vragen kijkers het zich al af: welke slanke, lenige dame zit er toch in dat panterkostuum?

Alle hints wijzen naar Nicolette van Dam

In de allereerste aflevering dat de panter ten tonele verscheen in The Masked Singer kwamen er al twee belangrijke hints voorbij: Afrika en dierentuin. Volgens fans van voormalig actrice Nicolette van Dam slaan die hints op haar deelname aan de serie ZOOP. Deze serie speelt zich namelijk af in de dierentuin Ouwehands Dierenpark. Daar komt ook nog bij dat er ook ooit een ZOOP in Afrika film uitgebracht is, waarin Nicolette de rol van Bionda vertolkte.

 

Kijkers weten het zeker: Nicolette is de Panter

Daarnaast werden ook de hints pantermannetje, twee kinderen en kledinglijn genoemd. Ook deze hints kunnen worden gekoppeld aan de blonde Nicolette van Dam. Zo is ze al een hele tijd samen met haar man Bas Smitt, hebben ze samen twee dochters en heeft Nicolette van Dam sinds kort een kledinglijn in samenwerking met Shoeby.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om erachter te komen of Nicolette van Dam ook echt in het pak van de panter zit. Vanavond om 20:00 uur is namelijk de spannende finale van The Masked Singer te zien op RTL4!

 

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten