Is Nicolette van Dam de panter bij The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de start van het tweede seizoen van de Nederlandste The Masked Singer vragen kijkers het zich al af: welke slanke, lenige dame zit er toch in dat panterkostuum?

Alle hints wijzen naar Nicolette van Dam

In de allereerste aflevering dat de panter ten tonele verscheen in The Masked Singer kwamen er al twee belangrijke hints voorbij: Afrika en dierentuin. Volgens fans van voormalig actrice Nicolette van Dam slaan die hints op haar deelname aan de serie ZOOP. Deze serie speelt zich namelijk af in de dierentuin Ouwehands Dierenpark. Daar komt ook nog bij dat er ook ooit een ZOOP in Afrika film uitgebracht is, waarin Nicolette de rol van Bionda vertolkte.

 

Kijkers weten het zeker: Nicolette is de Panter

Daarnaast werden ook de hints pantermannetje, twee kinderen en kledinglijn genoemd. Ook deze hints kunnen worden gekoppeld aan de blonde Nicolette van Dam. Zo is ze al een hele tijd samen met haar man Bas Smitt, hebben ze samen twee dochters en heeft Nicolette van Dam sinds kort een kledinglijn in samenwerking met Shoeby.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om erachter te komen of Nicolette van Dam ook echt in het pak van de panter zit. Vanavond om 20:00 uur is namelijk de spannende finale van The Masked Singer te zien op RTL4!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!