The Masked Singer

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > The Masked Singer

TV-programma The Masked Singer

Eén van de grootste nieuwe hits op tv van de laatste jaren is ongetwijfeld The Masked Singer. Het tv-programma is een zangshow die gebaseerd is op King of Mask Singer, een format uit Zuid-Korea. De populariteit van The Masked Singer heeft zich als een olievlek over de wereld verspreid: ook in bijvoorbeeld de Verenigde Staten is het een kijkcijferhit. 

Hoe werkt The Masked Singer? 

De opzet van The Masked Singer is simpel: een groep BN’ers van wie de identiteit geheim is krijgt een zeer hoogwaardig kostuum met masker toegewezen. In die vermomming zingen ze elke week een lied voor de jury. De jury probeert er door de weken heen achter te komen welke BN’ers er achter de maskers zitten. Intussen stemt de kijker op zijn of haar favoriete optreden. De Masked Singer met de minste stemmen wordt gedwongen ontmaskerd, en mag  vertrekken. Tussendoor worden er ook hints gegeven die mogelijk te maken kunnen hebben met de identiteit van de zangers. 

The Masked Singer onthulling 

Het meest spraakmakende moment van The Masked Singer is zonder twijfel de onthulling. Niet alleen de juryleden, maar ook de kijker heeft wekenlang online gespeculeerd over de mogelijke identiteiten van de zangers. De theorieën vliegen je om de oren en gaan soms bijna net zo diep als bij Wie Is De Mol. Geen wonder dat er steeds toegewerkt wordt naar het einde van de show. Zodra een deelnemer weggestemd is, moeten ze hun masker afdoen. Dit wordt vaak op zeer dramatische wijze in beeld gebracht. Het moment van de onthulling is de grote apotheose van de aflevering. Zelfs mensen die het tv-programma niet volgen zijn de volgende dag benieuwd naar het moment van de ontmaskering. 

Kandidaten The Masked Singer 

Elk seizoen is er weer een nieuwe groep BN’ers bereid gevonden om in een koddig pak optredens te geven. Sommige kandidaten zijn ook echt zanger of danser van beroep, wat je op het podium vaak meteen terugziet, ondanks de afleidende outfits. Kandidaten die niet kunnen zingen vallen uiteraard nóg meer op. Een matige performance in combinatie met zo’n grappig kostuum werkt uitstekend op de lachspieren! De kandidaten van The Masked Singer zijn beslist geen onbekende namen. Zo deden o.a. Josje Huisman, Noortje Herlaar, Edsilia Rombley, Emma Heesters en Nicolette Kluijver al eens mee aan The Masked Singer. Het tv-programma werd in voorgaande jaren gewonnen door Tania Kross, Jan Dulles en Jamai Loman. 

Nieuws

Wow! De Zeemeermin van The Masked Singer is overduidelijk dit model!

The Masked Singer is een super spannend programma, maar soms is een identiteit overduidelijk. Zo ook bij de Zeemeermin; dit kon gewoon niet duidelijker.

Geheim ontrafelt: Deze bloedmooie vrouw is de Flamingo in The Masked Singer

Deze prachtige BN'er met een flinke bos hout voor de deur, heeft zichzelf verraden. Het geheim van de Flamingo is ontrafelt.

Foto: Hierdoor weten we nú al dat deze bekende blondine het Paard in The Masked Singer is

Wie is het Paard in The Masked Singer? Hierdoor lijkt deze bekende blondine nú al te zijn ontmaskerd!

Foto: Eerste deelnemer van The Masked Singer heeft zichzelf nu al verraden

The Masked Singer is binnenkort weer te zien op televisie, maar deze kandidaat heeft zichzelf nú al ontmaskerd... Oeps!

Deze foto bewijst dat Quinty Trustfull De Klok is in The Masked Singer

Het werd wel eens tijd dat Quinty Trustfull in The Masked Singer verscheen. Als deze aanwijzingen kloppen, gaan we de presentatrice eindelijk in de 'Oud & Nieuw Special' zien als De Klok!

Foto: Emma Heesters draagt bij The Streamers weer opvallende vermomming

Emma Heesters rolt van de ene vermomming in de andere. Bij The Masked Singer droeg ze al een opvallend krokodillenpak en nu is het weer raak.

Foto bewijs: Winnaar Masked Singer al weken bekend

We zijn alweer aangekomen bij de derde ontknoping van het razend spannende muziekprogramma The Masked Singer. Maar de winnaar is stiekem al even bekend.

Betrapt: deze foto bewijst dat Nicolette Kluijver het Biggetje in The Masked Singer is

De identiteit van het Biggetje in The Masked Singer was lange tijd een raadsel. Kijkers hadden al een vermoeden, maar deze foto bevestigt nu echt dat het Nicolette Kluijver is!
The Masked Singer

Profiel

Eerste uitzending: 2019 
Gebaseerd op: King of Mask Singer (Zuid-Korea) 
Presentator: Ruben Nicolai 
Jury: Loretta Schrijver, Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard 
Zender: RTL 4 

Foto's

The Masked Singer
The Masked Singer
The Masked Singer