Noortje Herlaar

Noortje Herlaar

Profiel

Geboortedatum: 22 april 1985
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Vlaardingen, Nederland
Relatie: Ja met Barry Atsma
Ouders: (vader) Ron Herlaar, (moeder) Anneke Reedijk
Kinderen: (dochters) Bobbi en Sam
Beroep: Zangeres
Opleiding: Muziektheateracademie van het Rotterdams Conservatorium
Instagram: De Instagram van Noortje is @noortjeherlaar

Foto's

Noortje Herlaar
Noortje Herlaar

Actrice Noortje Herlaar

Noortje Herlaar, geboren op 22 april 1985 in Vlaardingen, is een Nederlandse actrice en zangeres. Ze bereikte nationale faam na het winnen van de finale van "Op zoek naar Mary Poppins" in 2010, waardoor ze de hoofdrol van Mary Poppins kreeg in de gelijknamige musical in het Circustheater in Scheveningen (2010/2011). Haar televisiedebuut maakte ze in 2012 met de rol van Jeanne in de tv-serie "Moeder, ik wil bij de Revue". In 2020 ontving ze een Gouden Kalf voor haar rol als Margot in de film "Kapsalon Romy". Herlaar is tevens werkzaam als stemactrice.

Noortje Herlaar relatie, getrouwd en kinderen

Sinds 2015 vormt Noortje Herlaar een paar met Barry Atsma, met wie ze twee dochters heeft: Bobbi en Sam. Barry Atsma heeft ook twee dochters, Zoë en Charley, met actrice Izaira Kersten. Noortje Herlaar heeft een goede band met deze kinderen. Voor haar relatie met Barry Atsma had Noortje Herlaar naar verluidt ook een relatie met William Spaaij, een Nederlandse musicalacteur, zanger en danser.

Noortje Herlaar Masked Singer

In 2020 nam Noortje Herlaar deel aan het RTL 4-programma The Masked Singer, waarin ze vermomd was als een vos. Ze slaagde erin de finale te bereiken maar eindigde uiteindelijk als tweede. Tijdens de opnames zou ze zwanger zijn geweest van haar dochter Sam.

Nieuws

Video: Hysterische Noortje Herlaar schreeuwt het uit bij The Passion

Heel Nederland heeft weer genoten van The Passion, en in het bijzonder van Noortje Herlaar, die Maria mocht spelen. Op het einde van de uitzending sloeg de sfeer echter volledig om, en ging de emotionele zangeres helemaal los!

Foto: Noortje Herlaar vertoont zeer afwijkend gedrag op Instagram

Actrice en zangeres Noortje Herlaar gedraagt zich voor BN'er-begrippen zéér vreemd als het gaat om haar Instagram. Ze is één van de weinige bekende mensen die het op deze manier aanpakt!

Quinty Trustfull-alarm in Oud & Nieuw special The Masked Singer?

Gaat jurylid Loretta Schrijver eindelijk haar gelijk krijgen? Schuilt haar vriendin en collega Quinty Trustfull achter het masker van oliebol, champagnefles, vuurwerk of sneeuwpop?

‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer-hit

Haar identiteit bleef nét niet lang genoeg geheim voor de eindoverwinning in The Masked Singer, maar het is duidelijk dat Noortje Herlaar een verpletterende indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse kijker...

Krijgt gebarentolk Irma Sluis sterallures?

Irma Sluis kreeg vlak voor het eind van de persconferentie een publiekswissel. Binnenkort schittert ze in haar eerste speelfilm. Begint de gebarentolk naast haar schoenen te lopen? Welnee!

Yolanthe Cabau, Kim Feenstra, Noortje Herlaar & meer

Het was koortsachtig warm in deze forumtopics.

Marlijn Weerdenburg, Holly Mae Brood & meer Hot Topic-foto’s

In Mannenzakenland regende het vandaag geen water, maar foto's. Bekijk hier de Hot Topics van vandaag!

Helemaal Lazarus met Noortje Herlaar en Holly Mae Brood

Wist je dat je ook helemaal Lazarus kunt gaan zonder alcohol te drinken?