Geheim ontrafelt: Deze bloedmooie vrouw is de Flamingo in The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze prachtige BN’er, met een flinke bos hout voor de deur, heeft zichzelf verraden. Dit is dus de Flamingo uit The Masked Singer!

Hints over de Flamingo in The Masked Singer

Al vanaf de eerste aflevering was de grote, roze Flamingo te zien op het podium bij The Masked Singer. Bij het programma is het natuurlijk de bedoeling om te achterhalen welke BN’er er verstopt zit in het kostuum. Na de Flamingo werd er direct actief getweet. Bij elke kandidaat krijg je, als kijker, van te voren een aantal hints die verstopt zitten in een verhaaltje en beelden. De Flamingo draagt een koptelefoon en er komt een beeld voorbij van Miami Beach. Daarnaast vertelt de vogel dat ze geen tropische roots heeft en níet in werkt in de showbusiness. Verder kwamen er nog woorden voorbij die het panel goed geraden had als hints. Deze waren: ‘Presenteren’ en ‘Kaarsen’.
Dit is waarom Monica Geuze de Flamingo is in The Masked Singer

Over de hints die we hierboven hebben neergezet, werd direct hard gediscussieerd. Ook onder de Instagram posts van verschillende Instagram accounts vallen verschillende namen. Zo komt Nikkie Plessen vaker voorbij, maar ook Yolanthe Cabau en Bibi Breijman. De meest genoemde naam, die ook heel goed past bij alle hints, is Monica Geuze. De hint van de koptelefoon wijst bijvoorbeeld op haar podcast met haar beste vriend Kaj Gorgels. Het tropische thema en de hint ‘presenteren’ zijn duidelijk: Monica heeft het programma Temptation Island: Love or Leave in 2020 gepresenteerd. Ook de hint ‘kaarsen’ wordt onderzocht door kijkers en fans. Zo blijkt dat de influencer sinds eind 2021 haar eigen kaarsen verkoopt binnen haar lijn Sophia Mae. Als laatste baseert iemand haar keuze voor Monica Geuze op de benen die onder het Flamingokostuum uit komen en menen mensen haar te herkennen aan haar loopje. Het kan dus niet anders: Monica Geuze is de Flamingo in The Masked Singer!

Monica Geuze gaat vreemd op beste vriend

We weten allemaal dat Monica Geuze gek is op haar aller-, allerbeste vriend Kaj Gorgels. Samen hebben ze een podcast genaamd Geuze & Gorgels. Elke aflevering is het lachen, gieren, brullen. Onlangs plaatste Monica een foto op haar Instagram met het bijschrift: “Bring your bestie to work day”, wat vertaalt naar: “Breng je beste vriend mee naar je werk dag”. Je verwacht dus een foto samen met Kaj, maar niets is minder waar! Ze ligt op een pooltafel met artiest Faberyayo. Monica ligt kijkt verleidelijk de camera in en draagt een lekker strak shirtje met panterprint. In de reacties is te lezen dat iedereen het een hele mooie foto van de presentatrice vindt. Van Chantal Janzen krijgt Monica twee hartjes. Wat lief!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!