Geheim ontrafelt: Deze bloedmooie vrouw is de Flamingo in The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze prachtige BN’er, met een flinke bos hout voor de deur, heeft zichzelf verraden. Dit is dus de Flamingo uit The Masked Singer!

Hints over de Flamingo in The Masked Singer

Al vanaf de eerste aflevering was de grote, roze Flamingo te zien op het podium bij The Masked Singer. Bij het programma is het natuurlijk de bedoeling om te achterhalen welke BN’er er verstopt zit in het kostuum. Na de Flamingo werd er direct actief getweet. Bij elke kandidaat krijg je, als kijker, van te voren een aantal hints die verstopt zitten in een verhaaltje en beelden. De Flamingo draagt een koptelefoon en er komt een beeld voorbij van Miami Beach. Daarnaast vertelt de vogel dat ze geen tropische roots heeft en níet in werkt in de showbusiness. Verder kwamen er nog woorden voorbij die het panel goed geraden had als hints. Deze waren: ‘Presenteren’ en ‘Kaarsen’.

Dit is waarom Monica Geuze de Flamingo is in The Masked Singer

Over de hints die we hierboven hebben neergezet, werd direct hard gediscussieerd. Ook onder de Instagram posts van verschillende Instagram accounts vallen verschillende namen. Zo komt Nikkie Plessen vaker voorbij, maar ook Yolanthe Cabau en Bibi Breijman. De meest genoemde naam, die ook heel goed past bij alle hints, is Monica Geuze. De hint van de koptelefoon wijst bijvoorbeeld op haar podcast met haar beste vriend Kaj Gorgels. Het tropische thema en de hint ‘presenteren’ zijn duidelijk: Monica heeft het programma Temptation Island: Love or Leave in 2020 gepresenteerd. Ook de hint ‘kaarsen’ wordt onderzocht door kijkers en fans. Zo blijkt dat de influencer sinds eind 2021 haar eigen kaarsen verkoopt binnen haar lijn Sophia Mae. Als laatste baseert iemand haar keuze voor Monica Geuze op de benen die onder het Flamingokostuum uit komen en menen mensen haar te herkennen aan haar loopje. Het kan dus niet anders: Monica Geuze is de Flamingo in The Masked Singer!

Monica Geuze gaat vreemd op beste vriend

We weten allemaal dat Monica Geuze gek is op haar aller-, allerbeste vriend Kaj Gorgels. Samen hebben ze een podcast genaamd Geuze & Gorgels. Elke aflevering is het lachen, gieren, brullen. Onlangs plaatste Monica een foto op haar Instagram met het bijschrift: “Bring your bestie to work day”, wat vertaalt naar: “Breng je beste vriend mee naar je werk dag”. Je verwacht dus een foto samen met Kaj, maar niets is minder waar! Ze ligt op een pooltafel met artiest Faberyayo. Monica ligt kijkt verleidelijk de camera in en draagt een lekker strak shirtje met panterprint. In de reacties is te lezen dat iedereen het een hele mooie foto van de presentatrice vindt. Van Chantal Janzen krijgt Monica twee hartjes. Wat lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.