Video: Britt Scholte laat trots haar gaatjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte is weer helemaal terug op Instagram! En om dit te vieren, toont ze vol trots haar nieuwe gaatjes aan haar volgers..

Britt Scholte is weer terug op Instagram! De actrice was een flinke tijd redelijk afwezig geweest, maar nu is Britt terug, en hoe. Ze toont gelijk vol trots haar gaatjes aan haar volgers. En dat ze er blij mee is, is duidelijk te zien. Gaan we binnenkort nóg meer zien van de actrice, nu ze terug op Instagram is?

Britt Scholte toont vol trots haar gaatjes

Op de video die Britt Scholte deelt via haar Instagram is te zien hoe de actrice haar nieuwe gaatjes toont aan haar volgers. Blijkbaar vond Britt één oorbel niet genoeg, dus besloot ze gelijk om een nieuw gaatje in haar oor te laten schieten. En of ze er blij mee is, valt na het zien van deze video écht niet meer in twijfel getrokken te worden. Ze geeft tenslotte veel om d’r uiterlijk! Ze is er zelfs zo blij mee, dat ze het midden in de auto uitschreeuwt van blijdschap. De hoge tonen van de actrice spreken boekdelen, als het gaat om de nieuwe gaatjes van Britt. Zullen we in de toekomst nog meer gaatjes te zien krijgen van de GTST-actrice? Of verwent ze haar volgers opnieuw met een gewaagde foto? Waarom niet gewoon allebei? Ze is tenslotte weer helemaal terug op sociale media, dus dan kan dat maar beter goed ingeleid worden!

Lees ook: Foto: Britt Scholte gaat spannend avontuur aan met trio prachtige meiden

Britt Scholte in extase na bereiken grote mijlpaal

Onlangs had Britt Scholte een mega grote aankondiging voor haar volgers via Instagram. Dit is misschien wel de grootste aankondiging die de actrice ooit heeft aangekondigd voor haar volgers, dus ze was natuurlijk volledig in extase. Ze heeft namelijk een huis gekocht! En of ze daar zelf blij mee is, dat is geen verrassing meer. Haar geluk lijkt niet meer op te kunnen; “Omg omg omg!! IK HEB EEN HUIS GEKOCHT!! Vandaag heb ik de sleutels ontvangen van mijn nieuwe huis. Een klus huis en dat is een droom die uitkomt“. Britt heeft dus een klus huis gekocht! Daar moet natuurlijk dan ook veel aan gedaan worden, maar Britt heeft zeker geen twee linkerhanden. “Ik hou oprecht mega veel van klussen en ga dan ook proberen zo veel mogelijk zelf te doen“. Ze deelt zelfs nog een klus-foto, met een pikante outfit eraan toegevoegd. Klussen doe je natuurlijk niet in een al te zakelijke outfit, dus Britt koos ervoor om het simpel aan te pakken. Met een grijs, open vestje ging ze aan de slag. Het is handig om natuurlijk zo luchtig mogelijk gekleed te gaan, want verbouwen kan nog een zweterig klusje worden. Gelukkig weet de actrice daar wel raad mee, met deze pikante klus-outfit. Britt gaat aan de slag!

Lees ook: Video: Britt Scholte wordt op haar knieën betrapt door vriendin

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!